![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Ja znalazłem
-War Hammera -400gp -Silver Brooch -Ankh (PACC niszczył swoją postać ![]()
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legend of Ogg
Profesja: Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 53
|
![]() Przeszukiwanie wszystkich ciał potworów to dobry obyczaj, w ten sposób znalazłem w ghulu life ring (sprzedany później za 1k).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Guest
|
![]() Ja znlazlem przed depo guardian shielda bo jakis mag puscil ue i po 300 cos zabieralo. Zdazylem tylko do jednego i tam byl guardian.A tak to jeszce przy slimie w ghostlandzie tez trupa pol bp uh pol bp hmm pare viking 200 kasy line lopate
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mio - 09-01-2005 o 11:36. |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mialem szczescie .(I nie mowcie ze sciemnam bo tak bylo)
jestem sobie w depo na antice obok stoi bubble i wywala parcele na srodek otwieram jedno i tam pelny parcel plate armorow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na ziemi: bag wypchany halabardami na mont stermun(czy jakos tak) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
|
![]() na mainie: trupa z 3 bp of uh
![]() ![]() na rooku: backpack z 2 chain armorami, 4 legion helmetami, studded legami ,cooper shieldem ,katana i silver amuletem. do tego jakies 1,7k ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Ja na rooku to znalazlem jakies duperele ale na mainie najceniejsze znalazlem (a moze i nie znalazlem tylko wywalczylem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
|
![]() Ja swoim knightem przeszukiwałem w depo wszystkie parcele, i znalazłem w środku Brass armor i szybko do plecaka(ktos chcial go wyslac, ale zle wpisal nazwe miasta)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
To jak nie dostepnym dla ludzi to jak go zdobyłeś????? OMG co za nOOb.... @Topic JA znalazłem na ziemi na pohu dragon hammera ![]() Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 10-01-2005 o 14:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Nieważne
|
![]() Ja znalazlem w ab w abmasadzie(czyt. poczcie) w szufladzie Giant Smithhammera i bp uh.Tak to na ziemi gosciu wyrzucal w depo w carlin przedmioty jakies-zdobylem plate legsy,serpent sword i prawie dragon shielda
![]()
Co tu duzo mowic?Klik! Nie gram juz na Chimerze. Za duzo noobow mnie nekalo :/. Teraz pocinam na Aurerze Nick: Bartolu'Dragoth Profesja: Knight Poziom: 13 Skille: 54/53 (ciagle trenuje) Magic Level: 4 Swiat: Aurea ( ![]() No i co tu duzo mowic? =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja nie mialem takiego farta jak niektórzy.
ziomek niszczył swoją postać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Guest
|
![]() Najcenniejsze co ja znalazłem to... ksziążka, ale nie byle jaka . Wymieni łem na Short sworda i go opchnąłem jakiemuś frajerowi za 50 gp
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepsza rzecz jaką znalazłem to golden armor... leżał on w parcelu w depo, nie było nikogo to wziąłem
![]() I od tego czasu zacząłem zbierać kasę, uzbierałem 200k ale później straciłem, opuściłem Titanię i zacząłem grę na Galanie, super server :-)
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << Ostatnio edytowany przez Voltar - 13-01-2005 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 78
![]() |
![]() A ja znalazłem cialo w ktorym było: NOble armor P legsy i 70gp
![]() ![]()
![]() |
#334 |
Guest
|
![]() ja znalazlem golden armor na ziemi na darashi ide patrze a tu lezy g armor to szybko haste wlaczylem i zabralem jak najszybciej
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: siemiatycze
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Guest
|
![]() Ja nic nie znalazlem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Ja na rooku znalazłem ciałko jakiegoś playera, w nim bylo 600 gp, sierp, kosa, bp, troche miesa i viking helmet
nie wiem w jaki sposób znaleźliście golden armor na ziemi, coś mi się zdaje, że to niemożliwe, coś tu zalatuje ;]
20:32 You lose 274 hitpoints due to an attack by a demon rabbit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() lol to moj kumpel bije was wsyztskich na głowy:
idzie sobei do darshi patrzy a tu naziemi GOLDEN ARMOR co za fart. Ja znalazłem noble armor dak helmet two handed sword plate legs behloder shield itp rzeczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33