![]() |
#321 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja wcale nie chciałem przekonywać cie do moich poglądów, chciałem tylko żebyś nie obrażał ludzi z poglądami takie jak moje. Cytuj:
Cytuj:
Ołwer end ałt. |
|||
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Co do narkotyków - wierzcie mi - są przyjemności tańsze i na dłużej.
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#324 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @do tego kogos kto jest taki mONdry:
?? Cytuj:
Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 28-08-2006 o 08:07. |
||
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
|
![]() A skoro tak temat się rozwiną to ja również zapytam, tych, którzy coś o tym wiedzą:
Ile u was kosztuje 1 gram? Bo jak u mnie 30 zł. Nawet w prostym przeliczeniu wolałbym kupić za te pieniądze 0,7 l Bolsa, niż patrzeć jak przestaje panować nad sobą za sprawą dymu. A pytanie jak najbardziej na poważnie.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#326 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jak ostatnio widzialem nacpanego kumpla wracajacego z mojej osiemnastki, az nie chcialo mi sie wierzyc ze czlowiek tak sie moze zalatwic. |
|
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() 1g 30 zł 5g 110 zł <promocja> Taka cena jest chyba w całej Polsce
Odrazu napisze ze ja nie jestem fanem marihuany , Alkohol ROX , ale Bolsa nie nawidzę : P @wieszok Ale Finladnia jest bardzo droga w porowaniu do innych wódek , a z tych z z normalna cena to najlepszy Absolwent lub Żubrówka. Ostatnio edytowany przez Exodus - 29-08-2006 o 14:35. |
![]() |
![]() |
#328 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#329 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: wlkp
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 124
Skille: 21/27
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Calak 25zl, wchodzi kolo 6 kan. Sa tez za 30zl, ale tam juz wchodzi 9, czyli solidnie. Ogolnie wypowiadajac sie na temat narkotykow, to jest tak, ze baczke mozna zapalic okazjonalnie. Wtedy jest najlepiej. Gdy sie robi juz maratony, zaczyna sie palic codziennie, to baka juz niestarcza i sie siega po chemie (wsumie to baka w polsce to tez chemia;>). Niesa to domysly, to jest oparte na faktach; ) Mozna wsumie powiedziec ze polecam zapalic baczke okazjolanie, co jakis czas. Niemowie ze nietkne chemii, poniewaz nigdy nic niewiadomo. Ale na ten czas, to na chemiie szczę* ciepłym moczem.
*tak, wiem ze szczam. @edit Polonez rzadzi, 0,5l za 14zl~ Xd Ostatnio edytowany przez Tehshiat - 29-08-2006 o 23:31. |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() prawda ! xD
#333 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Ogólnie bym powiedział, że rób co chcesz, twoje życie, ale ustrój jest jaki jest, i każdy uczciwy obywatel będzie skazany na opłacanie leczenia taki jak ty, "odkrywców wszechświata"... Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 17-09-2006 o 16:57. |
|
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
moze i to co on pisze smiesznie brzmi, ale jednak mowi prawde ![]() nawet nie wiesz jak bardzo przezycia po tym typie narkotykow sa podobne do przezyc mistycznych roznych ludzi, ktorzy cale zycia poswiecili na medytacji. tylko ze to trzeba tego sprobowac zeby uwierzyc(nie zachecam bo to nie jest dla wszystkich ze sie tak wyraze, niektorzy moga miec za slaba psychike albo zle podejscie i wtedy jest gorzej). @down ja nie mowie ze wszyscy ludzie uzywaja narkotykow w wyzej opisany sposob, ale jednak jest dosyc spora ludzie ktorzy traktuja psychodeliki jako cos swietego i oni, uwierz mi, nie uzywaja ich na imprezkach-ci np ida na lake badz nad jeziorko i tam sobie spokojnie, samotnie, razem z natura przezywaja bardzo wazne dla nich momenty. tak btw. to w ameryce wznowiono badania nad dzialaniem psychodelikow na ludzki umysl i dla duzej grupy ludzi te przezycia(bodajze po LSD) byly jednymi z najwaziejszych w ich zyciu porownywalnymi z narodzinami pierwszego dziecka itp.
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 17-09-2006 o 20:13. |
![]() |
![]() |
#335 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Perfect City.
Stan: Niegrający
|
![]() Prędzej wstrzykne sobie alkohol dożylnie, niż wezme narkotyki...
Down: Wiesz, że pod regulamin podpadasz?
Być kimś, kogo nie ma tutaj.... Ostatnio edytowany przez Empire - 17-09-2006 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() alkohol to tez narkotyk.
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Alkohol, tytoń są także narkotykami, ale legalnymi. Istnieje na nie społeczne przyzwolenie, które nie traktuje ich jako narkotyki, lecz nimi są.
|
![]() |