|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3401 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Zresztą miałem pacc pare razy (na sorku , pallu i drucie) więc wiem jaki on jest przydatny.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3402 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Imię: Prokofiev
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wojsko Polskie
Poziom: 37
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() Dokładnie... nie zrób tego błędu,że kupisz pacc i pójdziesz trenić ;/ bo to w ogóle strata nad stratą xD.Najlepiej sie porządnie wyskilluj,a potem juz GS/DL/WH do łapy i jazdaaaaaaaaa xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Ta jasne. I zanudzic się przez te 300h skillowania do tego stopnia zeby sprzedac postać za marne grosze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: W Polsce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Niko kinarro
Świat: Honera
Poziom: 63
Poziom mag.: 16
|
![]() JA osobiście pallom ze skillami 72+ polecam kopalnie guarduw -6 lub mój ulubiony poh cyce minosy wszelkiej maści .Exp zajefajny a loot w większości się zwraca z helebard itp.
![]()
![]() |
#3405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Zależy do lvl. Jak masz 25+ to na -2 na luzaku dasz rade. Ja na twoim miejscu podtrenilbym skille do 80/80 i jakbym mial lvl 30+ to odrazu -3 bym walil (oczywiste pare uhów)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Płock
|
![]() Może znajdzie się jakieś miejsce dla samotnego paladyna, który ma klaustrofobię? <lol> Nie lubię guardów, a na cycach za słaby loot. Ghostland zapchany do granic możliwości
![]() EQ: Steel Helmet, Blue Robe, Plate Legs, BoH, Platinum Amulet. 1. Dam radę na początkach OFu? 2. Dam radę bić dragi bez waste? Jeżeli tak, to na którym respie najlepiej? 3. Od kiedy właściwie tata umie piec? xD
![]() |
#3407 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Sanok !!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Emce Burak
Świat: TITANIA
Poziom: 10
Skille: 68 \ 67
Poziom mag.: 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3408 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Neo_pl - nie masz raczej wielkiego wyboru expowisk, głównie ze względu na niski lvl. Jak już jednak koledzy mówili, Katedra, soldy ew. minosy w kopalni niedaleko dwarfów. Prokofiev - są serwery, na których niemalże nie da się trenować na FACC'u. W większości są to serwery non-pvp. Wtedy właśnie PACC się przydaje. 1 dzień treningu = 1 zł. W razie czego stać mnie na taki wydatek, chociaż i tak nie trenuje.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3409 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Sanok !!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Emce Burak
Świat: TITANIA
Poziom: 10
Skille: 68 \ 67
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() Troche sobie poszpanuje ze skilami po 80 xD Ale jest jeszcze jedno wyjscie z sytuacjy - Brak kasy ![]() ![]() ![]() ![]() Dobry Zart ? xD ![]() ![]() POZDRAWIAM Neo_pl Prokofiev And P0nury .. xD MIŁYCH SNÓW ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Kolega - 32 lvl, skille 72/71, eq: p-ammy, crus helmet, k-armor, k-legs, leather boots, vampirka, bs/gs, 12k w depo, nie ma gdzie expić. ja - 41 lvl, skille 68/65, eq: aol, w-helmet, dsm, c-legs, bohy, demonka, skullstaff/wh, 65k w depo, nie mam co z kasą robić. Różnicę widać gołym okiem. Zanim on doskilluje do 75/75 (jego główny cel), ja będe mieć gdzieś 45 lvl i skille 69/66. Niewiele mniejsze, niż on. Różnica 13 lvl'i będzie już jednak bardziej, niż widoczna gołym okiem ![]() To tak tytułem offtopa
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm. Tylko potwierdziles to co ja napisałem.
Cytuj:
Razem z lv wzrasta rate exp/h z powodu szybkosci chodzenia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Co do eq :
Po co mam na tak małym levelu w c-secie , boh i rh chodzić ?? Jeszcze padne (pk .... mort hur + np. sd i siadam bo malo hp).Mam tu drugiego chara ale napisałem że"narazie" chodze ![]() ![]() Co do skilli : Cytuj:
![]() Ofcourse zależy to też od jego czasu grania .... jeżeli gra 1h dziennie a ty 3 to jasne że on nie ma szans ![]() Pozdro
Ostatnio edytowany przez Neo_pl - 05-11-2006 o 08:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Użytkownik forum
Lokacja: gliwice
Imię: Leon Hamus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: Astera
Poziom: 68
Poziom mag.: 58
![]() |
![]() a sorc od lvl 8 d0 20 gdzie expic szybko i bezpiecznie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
|
![]() Hej gdzie sa roty w thais dokladniej ?? i gdzie znajde duzo mino i mam pytanie czy na zamek moglbym pojsc ?? i czy dobrze robie expiac na kopalniach w kazo poziom 1 i 2 czasem schodze na 3 zabic pare soldkow dla itemkow ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() No to co napisałeś nic nam nie mówi.
Jeśli PACC to najpierw wbijasz na trollach goblinach na edron. Po jakimś czasie roty (tak jak wcześniej wspomniałem Liberty albo Darashia). Jeśli zajęte polecam również tombe pod gsem, ale lvl 15+ i dasz rade exp spoko. Jeśli FACC to trolle (ab, thais). Z jakimś czasem kopalnia dwarfów -2 nazmiane z amazon campem. Przy 16+ i dobrym eq można na DC.
Notka Ostatnio edytowany przez Lirdej - 05-11-2006 o 16:52. Powód: Przejrzystość i czytelość tekstu mała |
![]() |
![]() |
![]() |
#3418 |
Użytkownik forum
Lokacja: gliwice
Imię: Leon Hamus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: Astera
Poziom: 68
Poziom mag.: 58
![]() |
![]() 8-20lvl nie pacc w jakim miescie gdzie malo ludzi jest itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Anukranhum
Imię: Kito Druid of Pacera
Profesja: Druid
Gildia: juz niema :/
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: poco mi
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() niewiem gdzie expic mam kinghta skile 36/28 eq plate armor plate legs
stell helmet dawen shield serpend sword 15 lvl gdzie expic powiedzcie mi gdzie expić ????? |
![]() |
![]() |