![]() |
#3401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norbi Lazur
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() @up
Thx ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Luboń
Imię: Chevalier
Świat: Secura/Arcania
|
![]() Pierdole taka robotę ;P
Czekałem 108 w kolejce (facc r0x) wreszcie wchodzę, piszę na GC "elo" i kick... Aug 06 2007, 22:10:49 CEST Died at Level 59 by an elf scout Bedę w nocy ![]() EDIT: Potem jeszcze to: Aug 07 2007, 00:34:28 CEST Died at Level 57 by a dragon Ajjj... Bad day :/ Trzeba będzie odrabiać ![]()
.."Chcę poziom mieć wysoki jak Mount Everestu stoki".. One Club, One Passion, One Love ... MANCHESTER UNITED! ![]() Ostatnio edytowany przez Mudbloods - 07-08-2007 o 02:09. |
![]() |
![]() |
#3403 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Aduil
Gildia: Silence Army
Poziom: 100
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Bomme
Profesja: Elite Knight
Poziom: 210
Skille: 98/87
Poziom mag.: 9
|
![]() oO Aduil gratuluje Tibia.pl support
-podziw- jeszcze raz brawa A teraz twoje podanie dzieki ktoremu(?) zostales przyjety: ![]() brawa brawa ![]()
16:37 Chondur: Well done, my child! I hereby grant you the right to wear a shamanic mask. Do it proudly. Ostatnio edytowany przez Bomme - 07-08-2007 o 00:32. |
![]() |
![]() |
#3405 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Skille: 96/92
|
![]() Cytuj:
Bo to niezwykle ciekawe.... @Topic Gratuluje wszystkim ![]() Abrock tobie najbardziej. Ile ci poszło zaopatrzenia? Pozdrawiam LoDD Ostatnio edytowany przez LoDD - 07-08-2007 o 00:39. |
|
![]() |
![]() |
#3406 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Imię: Bolosaw
|
![]() Chamstwo ludzkie nie zna granic ^^
Nie ma to jak zazdrosc, ktora niszczy wszystko czego czlowiek dokonal ;P BTW: Lodd jakis DA antifan, ze kazdego sie czepia? Siemka czesc EDITEK @down: To super, ze jestes taki pomocny i rozwiklasz ta sprawe ![]() Poza tym Bomme jest high lvlem i ma gleboko w powazaniu starych kumpli, wiec musi ich zrownac z gleba Cytuj:
Elo bye Ostatnio edytowany przez Bolosaw... - 07-08-2007 o 00:47. |
|
![]() |
![]() |
#3407 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Bo to niemal dziwne ze podanie ktore zostalo odrzucone nagle jest zaakceptowane oO ? Btw. Ta... antyfanem jestem ![]() Prawie jak ty... tylko ze ja fajnego awatara nie mam ![]() Przepraszam za flame w temacie to jest tylko info... nie mam zamiaru wywolac seri komentarzy. Pozdrawiam //edit @up zobaczymy co na to powiedza gdy utworzy sie temat w opiniach o tibia.pl ^^ Po prostu chce znac prawde... i tyle. @down. To nie ironia.. ale kwiatek rox ![]() Ostatnio edytowany przez LoDD - 07-08-2007 o 01:20. |
|
![]() |
![]() |
#3409 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Ja mogę sensownie odpowiedzieć na ten post. Z racji tego, że jestem w supporcie już ponad rok wiem na jakiej zasadzie ludzie są do niego przyjmowani. Dwim odrzucił podanie Aduil'a jednak potrzebowaliśmy ludzi do roboty, którą wymyśliłem. Bysiu odszedł, a ja zaproponowałem przyjęcie Adu ponieważ jest moim kumplem, znam go z gildii i jest w supporcie na moją odpowiedzialność.
Jeżeli coś się komuś nie podoba niech nie siedzi dłużej na tym forum. W końcu zazdrość wielka, bo on będzie miał napis pod nickiem... Nie widzę powodu kontynuowania tego. Widocznie Dwim przeczytał jeszcze raz jego podanie. Przy natłoku kilkuset podań wybierasz te, które są najlepsze. Ale z powodu nieprzejścia okresu próbnego Dwim wybrał nowych członków... Dla mnie to jest banalnie proste... |
![]() |
![]() |
#3410 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Przepraszam, że się wtrącam do tematu gildi, ale:
Cytuj:
Kshaq dobrze wytłumaczył, a ja nie zamierzam dyskutować na temat składu personalnego Supportu. Powiem szczerze: kij wam do tego.
![]() |
![]() |
#3411 | |||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ta super wytłumaczył.. Cytuj:
![]() Tak to dziala? Cytuj:
Mało masz ludzi? rotfl Moze najpierw jak robicie nabor to powiedzcie ze bierzecie najpierw kumpli z gildi ,wtedy jak pisalem zrobie sobie tutaj chara. Dobra... mam nadzieje ze sobie troche rzeczy wyjasnialismy, jestem bardzo zadowolony ze Dwim odpisal... zazwyczaj moderatorzy olewaja takie sprawy... Dzieki ![]() Pozdrawiam |
|||
![]() |
![]() |
#3412 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Jak rekrutujemy ludzi do support jest naszą sprawą czyż nie??
Sam będąc w support poleciłem jedną osobę do tego grona i sprawuje się tam bardzo dobrze do dziś. Więc skończmy ten temat. @DA gratz screenów. |
![]() |
![]() |
#3413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Bomme
Poziom: 210
Skille: 98/87
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() @Bolo Nie zazdroszcze mu ze jest w supporcie Tibii.PEEL jakbym chcial tam byc to bym zlozyl podanie ktorego nie zlozylem ![]()
16:37 Chondur: Well done, my child! I hereby grant you the right to wear a shamanic mask. Do it proudly. |
|
![]() |
![]() |
#3414 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Bomme jak chcesz mogę ci przedstawić pełną sytuację. Letni update 2006 wprowadzenie Liberty Bay, spory obszar mało osób w support z dużym level aby móc spokojnie zwiedzić i spisywać loot z potworów, więc poprosiłem o dołączenie pewnej osoby w celu wspólnej pracy i co nawet dostaliśmy oboje nagrodę za pracę
![]() Dajcie jakieś zdjęcia teraz. Koniec rozmów o Support tutaj, kolejne posty na ten temat będą usuwane i karane Ostatnio edytowany przez DDoS - 07-08-2007 o 13:31. |
![]() |
![]() |
#3415 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ależ proszę: ![]() Ostatnio edytowany przez NorbiAssassin - 07-08-2007 o 13:53. |
![]() |
![]() |
#3416 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
|
![]()
#3417 |
Użytkownik Forum