|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Stary na twoim miejscu popracowałbym nad skillami bo ładnie nie poexpisz. Jeśli będziesz miał porządniejsze skille to wtedy expienie będzie owiele opłacalniejsze i nie mówie tu o skillach 60+/60+ wystarczy jak narazie wbijesz 50+/50+ i styknie na luzie.
|
![]() |
#3422 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 31
Poziom mag.: 32
|
![]() Gdzie expić druidem 33 lev i 33 lev mag. Mam tempest rod oraz volcanic rod.
EQ: -g arm -k legs -w helmet -dragon shield -scarf i buty |
![]() |
![]() |
![]() |
#3423 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Ciqut
Profesja: Knight
Gildia: Massacre Of Souls
Świat: Honera
Poziom: 26
Skille: 59/59
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Yoyo mam 20lvl skill 50/49 3mlvl EQ
K-armor Steel helmet P-legi Tower Shield Bringht Sword Giant Sword Leather Boots ![]() Gdzie expić i na czym i z BS-em i shieldem czy z GS |
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 |
Guest
|
![]() 41 druid bez pacca, 40 mlvl, all rozgi, plate set. Poradzcie cos...
|
![]() |
![]() |
#3425 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Stary na tych skillach co najwyzej to soldki w kopalniach kazzo lub dc ghule i skeletony.Jakbys wbil chociaz te 61/60 to bys mogl niezle na dc pohuncic.Jezeli chcesz na tych skilach poexpic na soldkach to zdecydowanie polecam tobie taktyke bs + shield @Ombre Mysle ze moglbys sprobowac na dragach poexpic lub dalej ciagnac na guardach.Ponadto ghostland ( dsy z niewidka) i inne smieci tam znajdujace sie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3426 |
Guest
|
![]() O DS'ach bardzo intensywnie mysle i chyba sie tam wybiore.
Guardy moim skromnym zdaniem nie są dla druida. Dragi nieoplacalne, zreszta czy jest jakis duzy spawn dla FACC? Druga sprawa niedlugo kupuje pacca, tomby + vis? A może scaraby + vis? Podajcie swoje spostrzeżenia. |
![]() |
![]() |
#3427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
![]() |
![]() Black water tomb, bez zadnych summonow na -2. W chuja ghoulow, crypty, mumie, pojedyncze ghosty i scaraby. Ten tomb jest wyjatkowy, bowiem sa schody do poziomu -3 gdzie masz sporo vampow, mumii i pojedyncze bb. Polecam siedziec z volcaniciem wspomagajac exori vis na -2 robiac loot bagi. Jak dorobisz sie lepszego eq, a kasa leci tam bardzo szybko mozesz sprobowac pobic vampiry na -3 z blokerem (zalecane), albo z 2 dsami bijac tempest + exori vis, ale wtedy bedziesz o wiele mniej expa dostawac.
Scaraby odradzam, z racji tego ze maja bardzo duzo hp w porownaniu do expa, a i loot z nich nie jest najlepszy. Zadko co bedzie ci sie zwracac, a exp przy dobrym respie nie bedzie wiekszy niz 30k. Ktos kiedys mowil zeby z monkami na scaraby...to jest jeden z najgroszych pomyslow na exp na tym lvlu. Mozesz takze bic double spawn dragow na edron +2. Z racji tego ze lvl masz dosyc maly, radze zrobic 2 dsy, czekac na dole resp i jesli zobaczysz draga wchodzisz na gore po parcelkach i bijesz z tempesta+exori vis, albo zostawiasz draga na lasce dsow, ale wtedy dostaniesz tylko polowe expa. Radze bic z 2 dsami i bic na utamce z exori vis + tempest rod. Exp bedzie znosny, a czesto mozesz zarobic. Ogolnie to na tym lvlu najbardziej polecam tomby, a szczegolnie black water. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3428 |
Guest
|
![]() Tak też sądziłem... Raczej zostane przy tombach.
Ale co z faccem? Miesiac bez expania? Bede duzo do tyłu. Potrzebuje expowiska gdzie jestem w stanie wbic 1 lvl na dwa dni. (Dzięki za bardzo obszerną wypowiedz) Ostatnio edytowany przez Ombre - 06-11-2006 o 19:30. |
![]() |
![]() |
#3429 |
Użytkownik forum
|
![]() Gdzie expić druidem 33 lev i 33 lev mag. Mam tempest rod oraz volcanic rod.
EQ: -g arm -k legs -w helmet -dragon shield -scarf i buty PS. Nie mam PACC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
![]() |
![]() Cytuj:
Ogolnie to bardzo mile expowisko, ale trzeba uwazac na zlurowane potwory. Zalecal bym takze kupno nowego eq, bo w p secie daleko nie zajdziesz ^^. Ostatnio edytowany przez Arut - 06-11-2006 o 23:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3431 |
Guest
|
![]() Aktualnie mam pare questow do wykonania... Dojdzie cos w stylu crus helm, noble arm, drag shield... Pomysle o tym POH'u, ale GS mnie conajmniej przerarza ;]
Pozniej pewnei B robe, vampire shield, i to chyba tyle. W p legach zostane juz chyba na zawsze ![]() Ostatnio edytowany przez Ombre - 07-11-2006 o 14:29. |
![]() |
![]() |
#3432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Anukranhum
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kito Druid of Pacera
Gildia: juz niema :/
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: poco mi
![]() |
![]() powiecie gdzie expić ze skilami 37/28 i z cieniutkim sprzętem,noble armmo,plate legi,stel helmet,dawen shield,serpend sword no oczywiscie rycem,czekam na odpowieć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Jestem rycerzem z 30 lvl i skilami 70/70 moje eq to:bringht sword, medusa shield, k armor, plate legs, dark helmet i mam do was 2 pytania
1.Gdzie moge expic 2.Czy pokonam Orc Berserker i ile strace na niego uhów i czy bedzie to opłacalne |
![]() |
![]() |
![]() |
#3434 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----------
Świat: OBsida
Poziom: 60
Skille: 7X/..
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
2.pokonasz zerka stracisz chyba 1-2 ihy NIE OPŁACALNE !!!
![]() |
![]() |
#3435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
![]() |
![]() Jak widze masz 15 lvl. Eq masz dobre, ale skille do bani (to moje zdanie więc nim nie musisz się kierować). Radziłbym popracować nad skillami, a potem można dużo doradzić: amazon camp, dwarfy, DC, roty fibula, przy lepszych skillach cyce.
![]() |
#3436 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3437 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Imię: Htarlov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Elite Polish Guild
Świat: Menera
Poziom: 70
Skille: fish 65
Poziom mag.: 58
![]() |
![]() @up
Orc Berserker potocznie jest nazywany zerkiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3438 |
Użytkownik forum
|
EQ: -g arm -k legs -w helmet -dragon shield -scarf i buty PS. Nie mam PACC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3440 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Imię: Htarlov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Elite Polish Guild
Świat: Menera
Poziom: 70
Skille: fish 65
Poziom mag.: 58
![]() |
![]() @Beter
Doradzałbym albo mintwalin albo kopalnie krasoludów. @Michoss Idź na cyklopy (ja na tym lvl'u właśnie tam expiłem) |
![]() |
![]() |