![]() |
#3421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3422 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() chyba ze zadzwonisz i ladnie przeprosisz to sie pomysli xDD @Nacpany_Wlodek morda farfoclu |
|
![]() |
#3423 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
Sam zobacz co sobą reprezentujesz... (nie tego ci nie powiem, dojdź do tego samodzielnie.) Jeśli chcesz porozmawiać z Yama.. o pay-mecie to zrób to na priv.. Bo po holere nam twoje błagania i lizanie <peeb>. =/// HGW Cytuj:
Yamahati Ciebie również się to dotyczy. Jeśli masz zamiar pisać w ten sposób to może wejdź na www.domoweprzedszkole.pl tam może znajdziesz jakiś "ziomków" równie dobrze polemizujących. Porozmawiacie na równym poziomie i będzie dobrze. =/ Tu niestety raczej nikt nie ma ochoty wysłuchiwać waszych beznadziejnych postów. Może doszedłeś do jakiegoś sukcesu w Tibi natomiast pamiętaj o tym że tu jest FORUM. Czyli chcąc nie chcąc jesteś tu zwykłem userem - pamiętaj o tym, dorośnijcie do forum! BTW: Nie mam zamiaru z wami polemizować, zapewne teraz pojedziecie po moich rodzicach ale możecie być pewni że będę to miał w .... (no właśnie)! ![]() Mam nadzieje ze, chociaż w jakimś małym procencie dotarła do was moja riposta i będzie trochę mniej waszego SYFU! Respekt ![]()
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 11-05-2007 o 00:44. |
||
![]() |
![]() |
#3424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Imię: Fenshi
Profesja: Knight
Gildia: Pink Piglets
Poziom: 118
|
![]() Omg na tym forum nie mozna nic poczytac o tym co sie dzieje na serv, tylko ciagle same klutnie, wyzwiska etc...
Ogarnijcie sie !!! Chcialbym chociaz raz zobaczyc z 3 strony postów bez wyzwisk, i przedewszystkim na temat tego co sie dzieje na serv. Czy jest to mozliwe? Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#3425 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
Kto miał być w sobotę w Rzeszowie i go nie będzie? >>>>>.>>>>> Aewww Pora lulu na 7 do kołchozu :S
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
#3426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @Dili.
1kk. /Metek.
#3427 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ah…. Spodziewałem się inteligentniejszej odpowiedzi…. Pomyliłem się - tak jesteś 0! Cytuj:
Tak na marginesie jak masz nadal zaśmiecać forum i strugać formowego bałwana to daj sobie spokój, odpocznij trochę, nie mamy zamiaru tego czytać! Początkowo to było zabawne -te twoje wieśniacki odzywki, ale teraz stało się to już tylko żenujące. Masz racje możesz tu wypisywać cokolwiek tylko chcesz, natomiast to ty robisz z siebie gówniarza pamiętaj o tym. Nikt ci tego nie powie wiec przemyśl to w sobie. Po drugie to grzeczniej dzidziuś, bo małolata nie masz przed sobą. Człowieku zastanów się nad sobą i pójdź po rozum do głowy.
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. |
||
![]() |
![]() |
#3428 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
pyskiem w dol i nie pyskuj, dzifko. jakbys gral/a to bym [brak szacunku]cie[/brak szacunku] upierdolil, pospolita zdziro ! Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 2, gości: 2) Ajenown, Lisu prv kurfa |
|
![]() |
#3429 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Wymagajcie od siebie, nawet gdyby inni nie wymagali” Jan Paweł II Jesteście warcie siebie reprezentujecie sobą Dno intelektualne. Widzę, że polemizujemy na 2 innych płaszczyznach, ta rozmowa nie ma sensu. Nigdy nie dojdziecie do tego, co mam na myśli, więc juz kończę was naprowadzać. Powodzenia w swoim szarym życiu. ![]()
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. |
||
![]() |
![]() |
#3432 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3433 |
Guest
|
![]() @Lorth
Przykro mi przyjacielu, ale mialem racje w tym co powiedzialem na gg. Nie miałem zamiaru pisac/logować się na tym zjebanym forum ale musze, bo irytuje mnie to, iż wchodzisz w dupe tym jeb-a-nym polaczkom >.> Mówiłem "daj sobie luz, oni i tak przejebią a ty jak frajer latasz i payment chcesz" a teraz wchodzisz w pizde bez wazeliny nawet yamie "żal.pl" brzmi zeszłorocznie więc nawet tego nie skomentuje @Vanessa czy jak Ci tam Masz 100% racje, ale jedyne co z nią możesz zrobic to rozje-bać ją sobie o kant dupy - tym neandertalczykom nie wytłumaczysz NICZEGO @yamashit Stfu mr.traitor ;s |
![]() |
#3434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ej ludzie też trzeba sie powyzywać troche ale bez przesady ;| pomyslcie tez, ze obrazacie innych a to nie jest chyba normalne.
|
![]() |
![]() |
#3435 |
Master Alucard
|
![]() Mysle, ze pora zakonczyc ten topic. Od teraz dla kazdego wydarzenia z serwera stworzycie sobie nowy temat. I prosze nie robic kolejnych tematow zbiorczych, w koncu po cos wam to forum zalozylismy.
PS: A temat sobie jeszcze poogladam. Niech nikt nie sadzi, ze komus sie uda uniknac kary za chamstwo i brak kultury.