![]() |
#3441 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pephy jak nie wiesz kto to Artysso to trzeba sie zastanowić czy wiesz kto jest twoim starym
|
![]() |
|
![]() |
#3442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Sylwek nie musiałeś mu odrazu jechać ...
Może napisał z ironią :> |
![]() |
![]() |
#3443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Zywi : popieram naszych kolegow jakis poziom tez obowiazuje
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obowiązuje ale w tym temacie nikt chyba nie zwraca na to uwagi ; p
|
![]() |
![]() |
#3445 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aziel Vara
Gildia: Saint
Poziom: 180
Skille: 99/98
Poziom mag.: 26
|
![]() Madik Ty stara kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwooooo;d;d;d;d....... . Madik=najwiekszy noob na obsidi ^^ ; o
|
![]() |
![]() |
#3446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
#3447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() archin reprezentuje polska wies , to co wy od niego chcecie
|
![]() |
![]() |
#3448 |
Guest
|
![]() a co reprezentuja ci ktorzy obrazaja mieszkancow wsi? w czym kurwa sa lepsi panowie z wielkich blokowisk? -.- tym ze w wiekszosci przypadku nie maja pojecia o prawdziwym zyciu? o pracy, zarabianiu, itp? co robi wiekszosc moich znajomych z miast w wakacje? nudzi sie kurwa i jest wielce zmeczona bo pokoj posprzatala... sorry kurwa bardzo... ale niektorzy od dziecka musza za*******ac, tylko po to by jakis burak z blokowiska, idiota czy menel mial sie za lepszego od kogos tylko dlatego ze tamten ze wsi pochodzi. nie wiem panowie ilu z was moze sie pochwalic srednia 4,75 + w maturalnej klasie.
pozdrawiam, poirytowany Yofa |
![]() |
#3449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Świat: Kyra
![]() |
![]() Pokazales, ze jestes je****m szczeniakiem, ktory bedzie sie utrzymywal na prayc rodzicow. Zobaczylibysmy jak "wielki pephy", ktory ma 173 lvl za*******ł na polu. Przeciez tam to tylko bys sie nadawal do czyszczenia obory...
|
![]() |
![]() |
#3450 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up
czyli jak on mi pojechal starego to jest ok , a jak ja pojechalem jego i wies to jestem lobuzem ktory nie chce sprzatac pokoju i pije piwo pod blokiem , niestety musze was zmartwic bo na moje przyjemnosci musze zarobic sam , pracujac , badz sprzedajac itemy w tibii co swego rodzaju traktuje jako prace ( czasami ). @Nedomanus a czy to moja wina ze urodzilem sie w takim a nie innym domu i moge zyc z pieniedzy rodzicow , ale tego nie robie ? naprawde przepraszam Cie za to , nastepnym razem postaram urodzic sie na wsi bez pieniedzy |
![]() |
![]() |
#3451 |
Guest
|
![]() nie chodzi na to ze na wsi i bez pieniedzy. bo na brak floty nie narzekam,starzy na mnie klada hajs - to jest faktem. jednak nic za darmo. praca = kasa i proporcjonalnie od wlozonej roboty wieksze zyski.
chodzi mi o "popularny" brak szacunku dla ludzi mieszkajacych na wsi. chyba sam przyznasz ze niejednokrotnie jest to bezpodstawne. zreszta w tym kraju to "kazdy jest zly tylko nie ja" Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 17-01-2008 o 17:12. |
![]() |
#3452 |
Użytkownik Forum
|
![]() a mi nie chodzilo ze wiesniacy sa źli tylko powiazalem archina ze stereotypem wiesniaka , nic pozatym
|
![]() |
![]() |
#3453 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie jedno nie dobre jabłko świadzczy o całym sadzie. Tak samo jeden Archin idiota ze wsi świadzczy o poziomie innych mieszkańców takiej aglomeracji ; p
|
![]() |
![]() |
#3454 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() [quote=zielaq;1848127]@2x up
czyli jak on mi pojechal starego to jest ok , a jak ja pojechalem jego i wies to jestem lobuzem ktory nie chce sprzatac pokoju i pije piwo pod blokiem , niestety musze was zmartwic bo na moje przyjemnosci musze zarobic sam , pracujac , badz sprzedajac itemy w tibii co swego rodzaju traktuje jako prace ( czasami ). Ok to sorry pephy jak to to "wielkie sorry". Juz widze jak bedziesz miec 50 lat sprzedawac itemy na allegro i zarabiac na dzieciaka. Potem jak juz nadejdzie czas na Ciebie to twoj syn przejmie tą piekna prace sprzedawania pixeli na allegro glhf. |
![]() |
![]() |
#3455 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
czytaj ze zrozumieniem napisalem ze pracuje , a w inny sposob czyli sprzedajac itemy w tibii zarabiam sobie na bierzace wydatki wiec skoncz polemizowac bo Ci to nie wychodzi |
![]() |
![]() |
#3456 |
Guest
|
![]() A ja pracuje roznosząc ulotki ^^ jestem inny?
![]() |
![]() |
#3457 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3458 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh
![]() ![]() @Wieś rox , fajne i laski są ![]() ![]() @Miasto Fajnie można spędzić czas pod klatką i wogóle wszędzie blisko ![]() ![]() @Roznoszenie ulotek Nieopłaca sie troche ![]() @Madik Myśle ze nie pograsz sobie na Obsidi. Lizanie dupy ciągłe zmiany gildi i wogóle rozmowa z Tobą wskazuje ze jesteś idiotą ![]() @Wjazdy na rodzine i pochodzenie aka Archin i Pawlos II Dajcie sobie spokój z tym bo tylko wystawiacie opinie o sobie.. Nie da sie tego skomentować ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#3459 |
Guest
|
![]() 300zl na miecha, za*******ajac z 10h na tydzien ;d dla mnie styka
|
![]() |
#3460 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Lublin