![]() |
#3441 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
po drugie byl na ts po trzecie przynajmniej ma jaja zeby walczyc :> po czwarte co ty mozesz wiedziec ![]()
|
![]() |
#3442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() po piąte nie wiem o co wam chodzi ,ale chyba to jest temat o galanie
![]() Porozmawiajmy o LEgendzie galany Kondzie i jego pieskach .Ogólnie pochwalmy sie jak jest nam tu super ![]() |
![]() |
![]() |
#3443 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() @Aylitha czemu Cie w gildi nie ma ? ![]() I nie mow Legendzie kondy, bo jest to raczej nie mozliwe do momentu az nie bedzie konda delete ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3445 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() W angielskim pisz przez I nie I am
A poprzedni owner zrobil 21 ;] ( kilku ich bylo) Magic lvl'e dotycza charow z Galany- jestesmy usprawiedliwieni.' WOw catrishia ale jestes wielki wiesz ze uzywali ts zamiast ventrilo WOW Kuczer racja Konda zasluguje na miano legendy galany, z HWL zasluguje na to jedynie Keekz, a Nuskei kupiony. |
![]() |
![]() |
#3446 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@
Wez już tu nie pisz prosze Cie bardzo. Jestes strasznie głupkowaty hahah pamietam jak mi dupcie lizałes ravertonem czy jak to tam gówienko ma. Catri sie nie chwalił tylko powiedział nie widze nic w tym złego. Oo Konda legendą pod jakim względem? Bo sie uhac nie umie? Super legenda ![]() Każdy wie że konda nie umiał grac fair i nie grał wiec nie jest i nie będzie legendą ![]() Wiec gon sie ![]() Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 18-12-2006 o 17:35. |
![]() |
![]() |
#3447 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Imię: Raziel kosiaz
Gildia: Szukam pożadnej
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Widac ze klucic to wy sie umnicie
![]() ( Mysalem ze na tym forum zawsze jest pokoj)
#3449 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3450 |
Zbanowany
|
![]() taaaaa, zwracasz uwage na inna osobe ze nie umie grac fair a tymczasem jestes w gildii, ktorej do tego najdalej chyba ze wszystkich na galanie. chyba, ze w tej gildii nie jestes wtedy przyznam sie do bledu.
|
![]() |
![]() |
#3451 |
Użytkownik Forum
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nie jedni sie tu nie oprzyznawaja i nie wiem kto oni sa moglio by sie przyznac :
Poznanski Rycerz? Kurczer89?
#3452 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Zainstalujcie sobie plugin poprawiający błędy w firefoxie P L A X! Tego się czytać nie da ;/. Dla mnie, jedyną legendą Galany jest Jejihev (or sth about that). |
||
![]() |
![]() |
#3453 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2006
|
![]() Jejihev(?) a bo ja wiem, co do Kondy jestem nastawiony dosyc neutralnie, zregoly bil w team'ach, a jak go grupą na Hydra Hunt złapali to kiedy mu sie mana skończyła zdążył sie uhnąc 2 razy ;s
|
![]() |
![]() |
#3454 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki za bład spieszyłem sie i nie zauważyłem.Przyznałeś sie do tego że sobie uławiasz sprawe ,wiec nie powinienes poprawiac innych
![]() |
![]() |
![]() |
#3456 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
tylko zeby jeden z was nie "zaszedl" wiecie w tym wieku to problem sie ustatkoawc ![]() wbilem sobie 120 zeby ladniej wygladalo ![]()
![]() |
#3457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() A jak tam nasz rodowity piesek Dajmos? Bo chyba sluch o nim zaginal ostatnio ;p i chyba go wydupcilo hwl bo juz go nie ma w gildii ;p
KILLIM GO KILLIM |
![]() |
![]() |
#3458 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Niestety musze sie zgodzic z sliverem. HWL okradlo ludzi np. Catrishia skroil Demon Arm Lady slodziutkiej to taki przyklad. Legenda- chociazby, ze wiekszosc wojen z jego winy, wiekszosc wygrywal ...
Podaj mi swoj nick. Bo jesli jestes w HWL, i Polakiem to Ci dupy nie lizalem. Skopo = on wie, Rumcio = sexi plywak, Sir dudi- osoba, ktora dzownila na moj kom, a drugi owner go zjechal i huntowal, Anevarix = hah juz nie wiem kto tam gra, ale dawny owner byl spoko;] btw. Z ayl jakos tak rzadko gadalem raz bylem z nim i anevarem na tombie. Wiec tym osobom nie musialem sie podlizwywac, wiek SHUT THE FUCK UP ;]. Ty jestes plackiem, bo nawet swojego nicka nie podasz ^^ Wymieniacie Jejiheva, bo jzu nie gra, a Konda gra i na bank zasluzyl na miano Legendy. Zaq wypominajac komus bledow sam ich nie popelniaj Sth like that - nie about ^^ Raziel moglbys wyjasnic czy napisales ze umiem sie przyznac do bledu czy nie? ^^ Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 18-12-2006 o 18:02. |
![]() |
![]() |
#3459 | |
Użytkownik Forum