![]() |
#3482 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Zickler gdy przechodzil do Red Bull Salzburg byl juz tylko cieniem tego Zicklera z miedzy innymi pamietnego finalu w 98
Ronaldo najlepszym graczem ligi protugalskiej? Bez przesady;/ A co do Eduardo ja jestem zwolennikiem jego talentu a uwzieliscie sie na nim na tym forum tylko po to by zrobic Yohowi na zlosc
![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Meczyk od 87 do 120 był NIEPRAWDOPODOBNY. Zresztą, kto oglądał cały - nie żałuje.
![]() |
#3484 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jak zawsze Bayern musi fartem przechodzić dalej. Już pomijam fakt, że Toni i Podolski powinni wylecieć. [']
Brawo dla Getafe!
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() WIELKI szacunek do Getafe za to co wczoraj robili. Kibice tego klubu mogą byc dumni ze swoich pilkarzy. Praktycznie caly mecz grali w 10 a awans stracili w ostatnich sekundach meczu
![]() To bylo świetne i dramatyczne spotkanie i chyba od finalu Milanu z Liverpoolem nie ogladalem lepszego spotkania(glownie chodzi o dramaturgie). Takie mecze jak ten potwierdzaja tylko ze pilka nozna jest najpiekniejszym sportem na swiecie ![]() edit: Rossoneri na powaznie staraja sie o pozyskanie Ronaldinho, podobno juz doszli z nim do porozumienia i zaczynaja rozmowy z Barca. Ja mam jednak nadzieje ze Roonie zostanie z nami i odzyska dawna forme Ostatnio edytowany przez Xendriel - 12-04-2008 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3487 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdrawiam Dark_Svena
![]() Na prawdę dobry meczyk. Dobrze, że Momo nie skończył jak Eduardo :/
![]() |
#3488 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wyglada na to ze w nastepnym sezonie zobaczymy "stara" dobra LM z Juve i Bayernem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale bez Milanu 0.0
![]() |
#3490 |
eX Moderator
|
![]() A może i bez Barcelony. ;]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3491 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() która polegnie w Krakowie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3492 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#3493 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() gyagen naprawde myslisz ze "wiselka" awansuje do LM? To nie jest juz druzyna Kasperczaka i mimo ze wygrywa w lidze wcale nie widac by stylem gry tak bardzo odstawala od delikatnie mowiac przecietnej polskiej ligi.
Jesli jednak jakims cudem zdola awansowac trafiajac na jakias slaba druzyne to naprawde nie chce ogladac takich wynikow jak np. w meczu Arsenalu ze Slavia... @Recreativo-Barcelona: Brawa dla sedziego i Valdesa za wczoranszy mecz -.- (cieszy przynajmniej powrot Messiego) edit: Dzisiaj ciekawie zapowiada sie na Old trafford, jezeli Arsenal zdola wygrac (wiem, jestem optymista, ale dla Kanonierow to ostatnia szansa) i wykorzysta to Chelsea bedzie bardzo ciekawie, a o tytule najprawdopodobniej przesadzi bezposredni mecz miedzy Chelsea a ManU. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 13-04-2008 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() MU - Arsenal 2:1, mistrzostwo coraz bliżej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Brawo ManU! 2-1 z Arsenalem, ładny gol Hargreavesa. Oby tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() a gdzie oswiadczenie rzecznika prasowego Arsenalu,Yoh'a
![]()
![]() |
![]() |
#3498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Bana ma jeno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3499 |
eX Moderator
|
![]() Manchester proszę o jedno. Niech utrzyma taką formę do dwumeczu z Barceloną.
![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Yoh już się na ten temat wypowiedział. Ja nie wiem, czy ma rację, bo nie śledzę aż tak uważnie rozgrywek Premiership, ale szkoda, że tak się kończy ten sezon, bo Arsenal naprawdę zasłużył sobie w końcu na jakieś trofeum...
|
![]() |
![]() |