![]() |
#3481 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo można tylko 1 wypowiedź zreportować, a GM albo CM bierze pod uwage cały kontekst (czyta logi z kanału). Najlepiej to przeczytajcie ostatni artykuł o tutorach zamieszczony na tibia.com, wtedy zrozumiecie za co bany są :|
|
![]() |
|
![]() |
#3483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Imię: Dave the Witcher
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 121
Skille: 89/80
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() Profesjonalny trap by Dave the Witcher, Thorian Pall, Pan Różowy i Pani-Kasiaa. Loot do kopyto sztuk 2.
<gwozdziu> a słyszales o tym jak dzieciak pobił matke taboretem, bo mu kompa wyłaczyla i zginęła jego postać w tibii? <fafik> no slyszalem <gwozdziu> niezly pojeb, nie? <fafik> no jest troche takich na swiecie <gwozdziu> no..., jak tak mozna dziecku kompa wylaczyc |
![]() |
![]() |
#3484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale dlugo sie trzymal skubaniec.... :/ Ale udalo sie! Mamy kolejnego rare itanza na Neranie, kopytko szkapy!
Dave, kiedy kolejny hunt? ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
#3485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]()
#3487 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok Antoniuk-Klosin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Keosser/Suu Benio
Profesja: Rookstayer
Świat: Only Nerana
Poziom: 150
Skille: Rox
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Bot chodzi jak koks ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Lord Esclude
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Polska
Imię: Veliolus/Kath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Ladnie
![]() Ale lipa ze servy off ![]() |
![]() |
![]() |
#3491 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiec nie mow ze ban Twoj jest Ci na reke.... bo to w koncu 30 dni zmarnowane na jakiegos bana a wszyscy wiedza ze dla bodzia liczy sie kazda sekunda... Ile sekund do konca Ci jeszcze zostalo? Chciales byc fajny? NIE WYSZLO CI Zrob cos ze soba... idz na dwor a nie tylko w tibie ;o ![]() Ostatnio edytowany przez Scartex - 15-10-2008 o 16:14. |
|
![]() |
![]() |
#3492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bodzio'Szajs
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
|
![]() Nom nie wyszło mi, szkoda, już ze stoperem łaże wszedzie, nie sypiam, mam jakies fazy ostre bo grac nie moge ;//// Jakbyś mógł pożyć mi jakiegoś swojego chara, bo uschne bez Tibii jak roślinka bez wody... Scartex mój wybawco...
A tak ogółem to pozdro lmao _/ <To było pasowanie na rycerza xD, Promocje wtedy dostawałem ;/ Pasowanie haha> Pozdro all ! |
![]() |
![]() |
#3494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Śląsk
Imię: Senian
Poziom: 170
Skille: 95/93
|
![]() ![]() Jest aukcja na allegro > Wyszukiwarka: Blackd > Użytkownik: Anielab51. Pozdro.
#3495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Imię: Dave the Witcher
Poziom: 121
Skille: 89/80
Poziom mag.: 7
|
![]() 2 rodzaje the Count:
![]() ![]()
<gwozdziu> a słyszales o tym jak dzieciak pobił matke taboretem, bo mu kompa wyłaczyla i zginęła jego postać w tibii? <fafik> no slyszalem <gwozdziu> niezly pojeb, nie? <fafik> no jest troche takich na swiecie <gwozdziu> no..., jak tak mozna dziecku kompa wylaczyc |
![]() |
![]() |
#3496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]()
#3497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() [quote=Scartex;2298377]Bodzio szczerze mowiac bardziej szanuje Fuflisa niz ciebie... i nigdy nie zapomne tekstu "piatkowe pg nawet udane ale 4h zmarnowane na pasowaniu w szkole" <- chodzi o kontekst
Wiec nie mow ze ban Twoj jest Ci na reke.... bo to w koncu 30 dni zmarnowane na jakiegos bana a wszyscy wiedza ze dla bodzia liczy sie kazda sekunda... Ile sekund do konca Ci jeszcze zostalo? Chciales byc fajny? NIE WYSZLO CI Zrob cos ze soba... idz na dwor a nie tylko w tibie ;o Signed. Bodzio Own3d! |
![]() |
![]() |
#3498 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jesli Goratel ufa Fuflisowi to dlaczego nie ma mu passow dac ... I teraz sie rozwalila Twoja teza o Goratelu ze to no-lifer ![]() Nie masz pojecia ile osob ma passy do ludzi ktorych zna... Sam mam z 5-7 hasel od ludzi z nerany i jeszcze pare od ludzi z innych serverow... Moje pass ma tez pare osob na serverze i widzisz jakos nikt o tym nie mowi Tak mowie wlasnie ze szanuje Fuflisa chcesz wiedziec dlaczego? Jego wypowiedzi sa inteligentne po czym mozna stwierdzic ze nie jest on tylko pustym chlopaczkiem ktory mowi to co wlasnie wymysli tak jak tekst bodzia o pasowaniu ale jego wypowiedzi sa odpowiednio stonowane dokonkretnej wypowiedzi czy serii postow A jesli masz marzenie wytykac cos komus to i Ja ci cos wytkne ![]() Nazwy wlasne piszemy DUZA litera PS. Jestes dla Mnie noobem takich jakich jest wielu na serverze... Nie potrafisz pisac ze Swoich nickow(na forum) czy tez charow (na tibii) tylko stosujesz nicki ktore schowaja Twoja osobe... Czy to strach? Wlasnie z tego powodu konczy sie moja polemika na tym forum z twoja osoba(tym nickiem) Napisz ze swojego prawdziwego nicka wtedy mozemy porozmawiac ![]() Yours Scartex Ostatnio edytowany przez Scartex - 15-10-2008 o 20:26. |
|
![]() |
![]() |
#3499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2008
|
![]() @scartex
wlasnie ze fuflis pisze bezsensowne posty gdzie 80% to klamstwo nie uwazam go za podziw tylko za glupka |
![]() |
![]() |
#3500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Bodzio'Szajs
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
|
![]() Scartex intelektualny geniuszu z ortografii... Marzenie pisze sie przez "RZ: a nie "Ż", więc zanim komuś zaczniesz wytykać błędy, zastanów sie nad sobą...
Fuflis ma bardzo inteligentne wypowiedzi, tego nie można zaprzeczyć, bo pisze POPRAWNIE, lecz szkoda, jak ktoś wyżej wspomniał, że większość z nich to kłamstwa;/ Pozdro all_/ |
![]() |