![]() |
#3502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() ale sie naexpili
![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() 50 k za rok ? majątek
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() normalnie
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
Użytkownik Forum
|
![]() sprawnie ^^
jak ktos chce kupic mam jeszcze 6~~ instalek,23~~ dni left ![]() pisac na PW jak ktos chce ![]()
#3508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() Ludzie też macie takie lagi na Obsidi? Qurwa no chujozy mozna dostać. Isara np. chodzi płynnie, loguje obsidie i tnie niesamowicie ;/
#3511 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
tak, od wakacji.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3512 |
Guest
|
![]() wydaje mi sie ze cipy dali slabszy serwer pod obsidie bo jest "opuszczona" ale co to ma kur.. byc
|
![]() |
#3513 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elwin mowil, ze jakis jego znajomy z gildii pingowal Obsidie i Antice, czas odpowiedzi Obsidii byl.. okolo 5000 razy wiekszy.
![]() |
![]() |
#3514 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta zawłaszcza że pingi są zablokowane z wiadomych przyczyn a do tego jeżeli ping wynosi powiedzmy ale i tak pewnie jest z 70ms to: 20ms x 5000 = 100000ms więc 100 sekund opóźnienia? Ja jakoś nie mam lagów. To tylko wina waszych internet providerów lub na drodze Germany > Poland jest coś zjebane u was.
|
![]() |
![]() |
#3515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
![]() |
![]() Jak mialem neostrade to moglem grac tylko od 2~ w nocy do 10~ rano, bo wtedy nie mialem lagow. Od 3 dni mam netie i lagi zniknely calkowicie.
|
![]() |
![]() |
#3516 |
Użytkownik Forum
|
![]() emil
ja tylko przekazuje to, co Elwin mi powiedzial. zapytaj kiedys jego, badz Ichi Fireheart (?), to Ichi pingowal. z moim netem nie moze byc nic zle, skoro nawet glupi OTS, Isara, Selena i reszta serwerow nie wymienionych w tych NewsTick czy czyms tam o pracach na Obsidii i paru innych swiatach, nie laguje. napewno jest to cos na drodze polska <--> niemcy, czas odpowiedzi zwieksza sie ~dwudziestokrotnie przy wyjsciu z kraju i juz tak zostaje. jednak jest male "ale", czas odpowiedzi zwieksza sie, jesli traceroutuje(? ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 17-03-2007 o 08:05. |
![]() |
![]() |
#3517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a wiec tak moi drodzy ... pare niemieckich servow stoi na innym łączu i roucie dlatego sa takie lagi do nas ... i moze isc poprostu inna droga i inny provider obsluguje te servery bo cipy maj paru dostawcow i konserwatorow servow ... ja nie mam lagow np na obsidii a wejde na berylie i po 14 jest masakra !!
a co do pinga to suvovi chodizlo nie o pingowanie serva tylko wyslanie np pinga albo arpa aby zobaczyc przesyl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
Guest
|
![]() a ja tam sie chcialem pochwalic zaliczonym basnhee questem ^^
|
![]() |
#3519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() ta Yofa, quest byl wyborny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Guest
|
![]() @qx taaaa normalnie n/c jakby nie to pare wpadek i ded muci zeszloby godzine mniej
![]() |