![]() |
#3541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Kacperka
zapisuje sie ![]() proponuje potem zrobic mecz druzynowy- po 2osoby w druzynie ![]() dla zwyciescow cala kasa ![]() jezeli bedzie to po update, to dodatkowa nagroda bedzie upieczony wlasnorecznie przez Rekinka tort oraz pocalunek od Kasi xD<madame katty> to tylko moja propozycja ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 11-12-2006 o 16:08. |
![]() |
|
![]() |
#3542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() zrobmy dwa boiska na jednym na pojednyncze, a na drugim po dwie ooby
co wy na to Ps.Dec 11 2006, 16:29:52 CET Died at Level 54 by an ancient scarab Dec 10 2006, 10:31:40 CET Died at Level 56 by a dragon jeszcez nigdy nie stracilem tyle expa w tak krotkim czasie:/ juz mam dosyc;//// ale w koncu to jest tylko gra Ostatnio edytowany przez marcinekk - 11-12-2006 o 16:41. |
![]() |
![]() |
#3543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#3544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Elo all pamięta mnie ktoś jeszcze? -.^
Wiec tak czytam sobie to forum i wy cały czas o Tibi więc postanowiłem zmienić temat ![]() Co sądzicie o alkoholu wśród nieletnich?? ![]() Rano po tym jak wróciłem z teatru bo byłem ze swoja klasą w ramach lekcji ![]() ale nie ważne po teatrze jak z klasą wychodziliśmy to specjalnie wszyscy mieli na sobie smycze/szaliki z GKS Katowice a my byliśmy w Chorzowie gdzie jak już wiadomo panuje Ruch Chorzów no i idziemy sobie całą klasą i nagle podbija do nas 2 typków i do jednego z nas zaczęli fikać i żeby oddał im szalik i smycz oczywiście kumpel nie oddał po czym oni powiedzieli że on ma wp*****l kumpel postraszył ich pewnymi osobami i chłopaki się zdygały. Po tym zdarzeniu nasza klasa wróciła na nasze kochane osiedle w Katowicach gdzie zaraz po tym jak wysiedliśmy z autobusu i zmyliśmy się z oczu nauczycielom to we 3 osoby poszliśmy i kupiliśmy sobie 1litr wódki (Absolwenta) zmieszaliśmy z Pepsi no i wszystko wypiliśmy. Po czym jednego odstawiliśmy pod drzwi zapukaliśmy do niego do domu i uciekliśmy. Po czym ja z tym Dawidem wcześniej wspomnianym doprawiliśmy się piwkami ![]() ![]() Więc moje pytanie brzmi! Co sądzicie o osobach niepełnoletnich które spożywają alkohol? ![]() Wiem że to było głupie i raczej nie będę już tak pić ![]()
#3545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Imię: Rastaman Shine
Świat: Silvera
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() @Ci co wykonali fibule
A co ze mna ![]() @Kacperka Ja moge zagrac ![]() co do pilki... to mozna nia rzucac max o 2 kratki wiec strzelanie z 3 kratek odpada w druzynie najlepiej po 2(lub wiecej) osoby, bo jak by bylo po 1 to jak ktos by mial pilke przed soba to juz gol, a dwie to np. jeden w polu i jeden na bramce xd EDIT: @Dolor Moje zdanie jest nastepujace: Uwazam, iz alkoholu nie powinni spozywac nieletni i nawet letni, ktorzy po jego spozyciu lapia jakies pierd*lone agresory, jak twoj kolega, lecz ci, ktorzy potrafia zajebiscie fazowac niech pija. xD
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zuleq - 11-12-2006 o 16:34. |
![]() |
![]() |
#3546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Omg duzo sie zmienilo co do tych pilek
![]() ![]() Hmm fajnie ze duzo osob jest ![]() ![]() ja zrobie liste niedlugo all co chca pojsc.. noi sie cos ustali.. tylko wiekszy problem jest ze skolowaniem pilki i miejsca do gry.. ;> ale cos sie wymysli przez ten tydzien ![]() ![]() @Holu Jak mówisz że taki best byłes to moze i ty sprobojesz? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() @ rasta
ja chcialem poczekac aby wszyscy razem poszli jeden duzy team, ale reszcie sie spieszylo i niestety przyplacilem to zyciem:/ sry za to ze na ciebie niepoczekaliscmy Spadam nie chce mi sie grac Ostatnio edytowany przez marcinekk - 11-12-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
#3548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() @Dolor (czytaj Ligus)
Czemu jesteś zdziwiony, że ciągle o Tibi w tym temacie sie mówi? Przeciez, to jest forum o tej grze ![]() Pozdrawiam
#3549 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
|
![]() |
![]() |
#3550 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() fakt glupszego sposobu niewidzialem ;]
|
![]() |
![]() |
#3551 |
Użytkownik Forum
|
![]() ,,proponuje potem zrobic mecz druzynowy- po 2osoby w druzynie
dla zwyciescow cala kasa jezeli bedzie to po update, to dodatkowa nagroda bedzie upieczony wlasnorecznie przez Rekinka tort oraz pocalunek od Kasi xD<madame katty>" Ja nic o tym nie wiem =/ @Holu Twoja pewnosc siebie mnie czasami rozwala =]
#3553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Wieliszew
Imię: Vegeta of Silvera
Gildia: Ultimate Evolved
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jezu nie mogę się lognąć na TS
![]() ![]() ![]()
22:23 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
#3555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Wieliszew
Imię: Vegeta of Silvera
Gildia: Ultimate Evolved
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Asen pewnie siedzi i naku**** tych Br'ów a ja nie moge
![]() ![]() ![]() ![]()
22:23 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
#3556 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeah Jestem Na Ts Xddd
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 11-12-2006 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#3557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]
Imię: Tede Kazoron
Profesja: Druid
Gildia: Blood Shaman King
Świat: SILVERA
Poziom: 32
![]() |
![]() @Kacperka i jego goście a właściwie uczestnicy turnieju
Nie zapomnijcie o SS ach lub filmie !! !! !! A ja jak zawsze zapraszam do odwiedzania i rejestrowania się na WWW.SILVERA.XT.PL >>>>> I ty możesz mieć swojego niepowtarzalnego avatara lub signa ! !! !! !
#3558 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
Ty niby taki doświadczony w tych sprawach? Jak bym był noobem jeśli chodzi o picie alkoholu to bym wymiękał szybciej niż po 0,5 litra Absolventa. Wyobraź sobie że wódkę piję też samą bez niczego lub z sokami a wydaje mi się że jak nie piłeś z Pepsi czy Coca Colą to nie możesz mówić że jest niedobre. Zresztą co ja będę z tobą pisać? Spróbuj tej mieszanki a później mów czy dobre czy złe to samo kieruje do twojego ziomka którym jest Kasztaniaczek
![]() |
#3559 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3560 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
święte słowa ;d ale jak widzisz nooby w tych sprawach są wśród nas ![]() @Ligus rozumiem rozumiem wyjebaleś 0.5 L absolvka tylko chyba każdą miarkę przepijałeś litrem pepsi ;d nie twierdze ze jestes noobem bo pijesz pepsi + vódka... jestes noobem dlatego ze sie chwalisz ile to potrafisz alko wyjebać ... ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 11-12-2006 o 22:19. |
![]() |