![]() |
#3561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Ne poczatku chcial bym dodac za pierwsze 3 robilem u kumpla (mala nocka
![]() ![]() ![]() Exp Exp Exp... ![]() My hp is evul ![]() ![]() 77 poziom obrony wlasnej ![]() ![]() Noi po tych wszystkich przezyciach czas na lvl... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Elderosso
Profesja: Elder Druid
Świat: Selena
|
![]() Wasek co bylo w bp? F axe i Shieldzik jakis miales ze Soba?Odzyskales Loota?
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#3564 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Na emeryturze
Imię: Hardicorek
Profesja: Druid
Gildia: brak
Świat: Calmera
Poziom: 42
Skille: 17/24
Poziom mag.: 45
|
![]() ![]() Jeszcze cos: Zamienie knight 32lv skills sword71 shield 71 mlev 5 na 60k lub itemki warte 70k fast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
![]() |
![]() na reszcie 20'ha
![]() 16 III 2006 ![]() locik jakis tam (udany z kilkoma itemsami) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
![]() |
![]() @Up
Gz ale słabiutki mlvl,chyba w ogóle nie trenisz @Reszta Gz no może poza Waskiem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
![]() |
![]() @upup tera nie trenie bede trenil mlvl na 25 lvl'u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() 07:37 Falmari: lol
07:37 Dziki Tony: GZ normalnie kocham to jak padasz ^^ :* poprosimy o jeszcze 1 deada xD 07:39 Falmari: ok na twoje zyczenie 07:39 Dziki Tony: Jeszcze raz deadniesz ^^ ? ![]() 07:39 Falmari: nie masz tu zycia' 07:39 DzikiTony:Buehehhehehehheehhehehehheheeehehehehehe hhheheehehehehehhehehehBuehehhehehehheehhehehehheh eeehehehehehehhheheehehehehehhehehehBuehehhehehehh eehhehehehheheeehehehehehehhheheehehehehehhehehehB uehehhehehehheehhehehehheheeehehehehehehhheheehehe hehehhehehehBue 07:40 Dziki Tony: Nom GZGZGZ XD ****a co ty myslisz rafalku ze mieszkasz tam gdzie paul to co jestes mocny?> ![]() 07:40 Dziki Tony: juz powoli weiem duzo wiem ![]() lol3 Sa nooby i noobeczki i wiecborskie nooby ![]()
![]() |
#3571 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() P.S. Dziki jest .......... wiec niesluchaj co mowi, zachowuje sie jak ![]()
![]() |
#3572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() zal.prv.pl
nie ma to jak "dirty polacki" szczerze mówiąc to wasek jest najnormalniejszy z tej calej ekipy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3573 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@leon.... jak bys nie zauwazyl to on nie expil na 60 lvl na ghulach... czy on wogóle expil na ghulach ?? Jak on kupil ten char na 40 lvl to expil na ofie i na dragach n/c
Ostatnio edytowany przez Knight Wasek :> - 17-03-2006 o 14:29. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Profesja: Paladin
|
![]() Mogles tez dopisac cala rozmowe tez co przed tem bylo "przyjezdzieszdo mnie i do waska z kolegami " "pedaly z wiecborka" nawet taki jestes ze zephima za byle co wyzwales-.- poprostu n/c-.-
Leon Jak cos chczesz powiedzie o gost landzie to moze ty tam expisz -.- A sadze ze wasek dobrze wie gdzie ja expie-.- bo chodze tylko z nim albo Marcinem na hunty-.- wiec przestan Pierd*** bo smieszny jestes-.- PS: poprostu jestes the best!! :X Leon Nie lubisz mnie bo cie przegonilem w lvl? Jak bym na gh expil to raczej nie mozliwe-.- wiec Przestan sie denerwowac na mnie bo to nie moja wina tylko twoja ^^ ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dziki Tony - 17-03-2006 o 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3575 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Profesja: Paladin
|
![]() Hmm Hmm chcialbym sie usprawiedliwic-.- bo tak wogóle nie bylo
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14:45 Dziki Tony: czemu nie pisesz calej naszej rozmowy 14:45 Dziki Tony: prawdy 14:46 Falmari: co ty ****a chcesz? 14:46 Dziki Tony: czemu prawdy nie pisesZ? 14:46 Dziki Tony: o tym ze do nas przyjedziesz, ze wyzywasz waska i mnie! 14:46 Dziki Tony: tez-.- 14:46 Falmari: o czym ty ****a gadasz? 14:46 Dziki Tony: na forum 14:46 Dziki Tony: co o mnie napisales 14:46 Falmari: lol 14:57 Dziki Tony: nom-.- czemu prawdy nie piszesz ![]() 14:57 Falmari: jakiej? 14:57 Dziki Tony: Moze jak juz zamieszczasz to na forum to pisz prawde 14:58 Dziki Tony: Pisales takze o tym ze "przyjedziesz do nas z kolegami " oraz "wiecborskie noby" porpstu n/c ![]() 14:58 Falmari: no i ***? 14:59 Dziki Tony: i widzisz-.- ![]() 15:00 Falmari: zamknij sie 15:00 Dziki Tony ![]() a wiec jezeli nie pisesz calej prawdy moze nie wypowiadaj sie na moj temat ![]() Z góry thx~!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dziki Tony - 17-03-2006 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() widać ze costam wycinałes w tej rozmowie.
to raczej nie zmieni mojej i nie tylko opinii o tobie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() @Historia
Opowiem wam Historie, o old Dzikim Tonym(Veholor, pewnie juz nie ma starego ownera dzikiego.No wiec był taki ziom( Super ziom) bardzo fajny, ale dzien codzien chlopak(old tony) sie starzal i wyrósł z gry. Postanowił sprzedac hara na allegro, niestety dziwnym trafem postac trafila do nooba, który wyzywa all. Moim zdaniem wiecbork to miasto pedałów, bo miałem stycznosc z ludzmi z tego miasta. @Wasek Prosze ciebie, nie znasz calmery na real, nie wiesz jak sie zachowuja, nie pisz tak ze w ****e all na***iesz. ![]() @Dziki ten story był poswiecony dla ciebie @Falmari Nie lmauj sie Xd. Ignored him, dobrze wiesz ze to co pisze o tobie to nie prawda(chociaz ****a zawiodłeś mnie z akcja z blachem (eah)) @Offtpic Nie robcie offtopow
![]() |
#3579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Tam gdzie dres jest najnizsza jednostka spoleczna - Krk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Andrzej Mocny
Gildia: Purple Fire
Poziom: 111
Skille: 92/90
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Andrzej , on sie nazywa chyba Mliows , jesli dobrze pamietam , suka tez mi podpadla, nie dalo sie przy nim trenowac a ma chybya 120 lvl~ ...
Wiecbork , to jedno z bardziej znanych miast jesli chodzi o sprawy zwiazane z Tibia , najlepiej wiedza to gracze stad i z Celesty jak dobrze pamietam. Banda grubasków siedzacych w ulicznej cafe'ji , licytujacych sie kto wiecej gp ukradl itp. ale jak juz sie do nich podejdzie to podobno "z ich sprintem wyslac ich mozna na Olimpiade". Tony , ty juz wiecej nei udzielaj sie na forum bo twoje posty mnie brzydza od strony graficznej... Hail. Aha i Lion , trzymaj sie ,widze outflit przypadl Ci do gustu ![]()