![]() |
#3562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na emeryturze
Imię: Ytaba
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 43
Skille: 72/52
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() UWAGA!! UWAGA!!
YTaba moja stara postać ma juz NOWEGO OWNERA wiec uwazajcie mimo iz nowym uzytkonikiem jest zaufana osoba, mimo to przestrzegam zeby potem nie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Stan: Początkujący
Imię: Edwin Odesejron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Davemports
Poziom: 60
Poziom mag.: 57
|
![]() Kilka moich ss wiem ze dawno niewklejalem ale coz przyczyny tehniczne
lvl ![]() ![]() i kolejny lvl xD ![]() i na tym skoncze bo poco zasmiecac fourm jakimis bzdurami Gl all and cya in game Ostatnio edytowany przez Edwinek - 27-12-2005 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Zbanowany
|
![]() milion expa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Witam od jutra zaczne zamieszczac ss,y z mojego 19 sora ktory zostal hackniety : d
tutaj mila dawka od pana beholdera 20:45 You lose 16 hitpoints due to an attack by a beholder. 20:45 You lose 38 hitpoints due to an attack by a beholder. 20:45 You lose 10 hitpoints due to an attack by a skeleton. 20:45 You lose 35 hitpoints due to an attack by a beholder. 20:45 You lose 41 hitpoints due to an attack by a beholder. 20:45 You lose 21 hitpoints due to an attack by a beholder. 20:45 Fyla Morn: utamo vita 20:45 You lose 43 mana blocking an attack by a beholder. 20:45 You lose 7 hitpoints due to an attack by a beholder. 20:45 You lose 20 hitpoints due to an attack by a beholder. 20:45 You lose 3 hitpoints due to an attack by a beholder.
"Nobody will ever need more than 640Kb RAM!" -- Bill Gates, 1981 "Windows 95 needs at least 8 Mb RAM." -- Bill Gates, 1996 "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci... Cytuj: <rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb? <cAnz> You have not enough mana" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Gratulacje dla Was
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Dębica ;)
Imię: Adik celesta
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valandux
Poziom: 134
|
![]() Nasz kochany napiętek wraz ze swoim przydupnikiem(kenuym) postanowili sie dorobic, Więc kenuy bawił się w rozsyłanie keyloggerów i nie fartem korzystając z mojej nadmiernej ufność ten keyloger trafił do mnie niby pod postacia flesha (jak to kenuy nazwal shout park), ja ufając mu otworzyłem go i popełnilem wielki bład po paru minutach wyłaczył mi się komputer i za każdym razem gdy próbowałem go uruchomić on znowu się wyłaczał.
Jak już postać była haknieta, haker beszczelnie napisał do Kotra: cześć, pożycz mi demon arma na 5 sekund do ssa...(n/c), gdy ten odmówił, haker zaczoł wyzywać go od noobów i shererów...||Gdy odzyskalem Passy i sie zalogowałem stałem na statku w carlin z 221gp w rekach.. Tak straciłem swój dorobek ![]() Btw. Nerciu drut to nie paladyn "patrz na tibia.com" gs ![]() ![]()
You see yourself. You are an elite knight. ![]() Ostatnio edytowany przez Adik Celesta - 27-12-2005 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Prosze panstwa minelismy 4k postow czyzby rekord?
![]() Hail Celesta, moze tu wroce Yours Samox Sniff @edit Adik~ Takich jak on to powinno sie za jaja wieszac, lać i podtrzymywac przy zyciu zeby mozna bylo sie wyzywac dalej... postaram sie ci jakos pomoc mam postac malo kasy ale zawsze cos na start ... (powrot? ;/)
[Harmonia] Niat Luza's Thread. who | grep -i blonde | date; cd~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep Ostatnio edytowany przez Leweracja - 27-12-2005 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Dam stan postaci sry ale zapodzialem swoje uosu i musialem dac ss,a z painta -.-:
![]()
"Nobody will ever need more than 640Kb RAM!" -- Bill Gates, 1981 "Windows 95 needs at least 8 Mb RAM." -- Bill Gates, 1996 "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci... Cytuj: <rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb? <cAnz> You have not enough mana" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3571 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Grevamba - 27-12-2005 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3572 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Dzitzy
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 197
Skille: 18/27
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Londyn~Gdynia~Everywhere~
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mastereczkka
Gildia: Tormentors
Poziom: 50
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() GZ THRISTEN !!
Grał ktos z celesty na eterni ?? ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
Lokacja: Morąg
Imię: Knight Zbych
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Poziom: 110
Skille: 85/88
![]() |
![]() 2,5 roku gram , właziłem w wiele stron typu "free pacc ,eq" i ani razu hacka nie miałem ... Polecam Ad-aware + Antyvir personal edition . Posdro adik , jakoś odrzyjesz
![]()
![]() |
#3575 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3576 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Imię: Niat Luza
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
|
![]() Cytuj:
Ne'Roox, Slodziutka Tigerka i pare innych osob
![]() |
![]() |
#3577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Elbląg
Imię: Don Castello
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Skille: 77/46
Poziom mag.: 15
|
![]() A ja myślałem, że nooby to tylko na moim serverze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Dzitzy
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 197
Skille: 18/27
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Londyn~Gdynia~Everywhere~
Imię: Mastereczkka
Gildia: Tormentors
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ludzie ... Zrobcie Sobie Konferencje Na Gg !! Tutaj Wbijac Ssy !! A Nie Gadac Czy Kenuy Kogos Haknal !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3580 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ne'roox
Profesja: Elder Druid
Poziom: 320
Poziom mag.: 89
|
![]() Cytuj:
Slepy nie jestem chyba wiem kim gram a ze ty widzisz we mnie paladyna to sorry ale to tylko i wylacznie twoj problem. Myslisz ze drutem gsow nie moge bic? Otoz tutaj masz kal w butach ![]() a co do Kenuyego to takze mu wspolczuje SCA i DH na eterni ktore stracil przez ten sam keyloger... Anyway powodzenia i gratz wszystkim awansow (ja mam wakacje ![]() btw zeby nie bylo ze zdjecia nie dalem ... ![]() ![]()
Red Bull Ostatnio edytowany przez Nerox - 27-12-2005 o 20:31. |
|
![]() |
![]() |