|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Lokacja: ...?
Stan: Na Emeryturze
Imię: DziubsoN666
Profesja: Elite Knight
Gildia: 666
Świat: 666
Poziom: 666
Skille: 6666666
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() @$orc
a co zrobisz dalej? wbijesz 60 LvL i co? jedynie dragi.. Proste że sorcem albo drutkiem na wyższych lvl'ach szybciej sie expi.. -.- @topic dlatego najt jest totalnie udupiony.. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Malutka Milenka
Gildia: Poszukuję Gildi ;p
Świat: Harmonia
Poziom: 31+
Skille: 74/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmm przeczytawszy wasze posty zacząłem się śmiać...
O pvp nie wielkie mam pojęcie może z tego powodu, że miałem tam postać na najwyższym lvlu chyba....hmmmm 23(?) lvl nie pamietam który dokładnie, ale wyrażę swoje zdanie, a więc: Każda profesja jest dobra jeżeli ktoś potrafi się nią posługiwać i nie ma zależności czy ten pokona na xx lvlu tego na xx lvlu, bo pan X może uciec przed panem Y lub zabić pana Y jak będzie na afku lub huncie... to jest taka głupia rozmowa kto jest lepszy! Jeżeli chodzi o profesje walczące z mobami to uważam, iż nikt "nie ma lepiej" od drugiego! Faktycznie może się wydawać sorc i druid mają dużo many, mogą mieć manashielda ( mają w tym wypadku więcej many+hp niż knight ) czary ofensywne, exure vite jeny super truper siabadabada, ale zastanówmy się czy chce nam się tyle klikać, używać tego wszystkiego i co najważniejsze spalać BARDZO DUŻĄ ILOŚĆ many z czym wiąże się również zakup manasków no chyba, że chcemy czekać aż się naładuje ^^ (LoL?!) Do tego używamy również bardzo dużo run jeżeli chcemy iść na jakieś silne potworki gdzie summony nie wiele dają. O wow następna sprawa sorc i druid summonują o.O O.o wtf? ucieka exp dla summona... no i to jest to dlaczego moim zdaniem niektórym może się wydawać, że na niższych lvlach (coś koło 40) knight wolniej expi, bo w tym czasie druid(sorc) może iść na guaaardy.... dragi itp, ale nie zapominajmy o tym, że część expa tracimy na rzecz summona! Nie wiem czemu narzekacie tyle na skillowanie... Faktycznie knight bez skilli praktycznie 80/80 jest sux, ale ile trwa ich wytrenowanie? Tydzien? Więcej? No fakt strasznie dużo... ale później już nie musimy ciągle trenować i cieszymy się expieniem jak i bloczeniem potworków. Skillowanie tak na prawdę sprawia moim zdaniem ludziom, którzy chcieli by mieć 100 lvl w jeden dzień ... i nie liczy się dla nich sama zabawa tylko to żeby pokazać się innym, przecież skillowanie jest tylko przejściowe i w dodatku możemy być sporo w tym czasie afk! Piszecie także, że sorc zarabia więcej niż knight (wtf?) Wątpliwa jest ta myśl, chociaż zależy o czym rozmawiamy! Jeżeli sorc expi sam i nie ma waste to faktycznie dochód może być większy jeżeli również zabija potwory szybciej, lecz jest to wątpliwą sprawą, bo zabija moim zdaniem tylko wtedy wcześniej kiedy bije z run+summony+manasy lub co kolwiek z tego co wiąże się z wydatkami. Tak samo może być z knightem jeżeli ma duży waste i szybko zabija to może być na zerze... jeżeli odwrotnie to jeszcze inaczej i tak na prawdę to zależy na czym expimy, jakie straty, co locimy i jakiego fuksa mamy więc sraniem w banie jest powiedzenie " SORC WIĘCEJ ZARABIA " ... W tym temacie nie chciałem zrzucić wszystkiego co ZUE na inne profesje, ale pokazać wam w jakim błędzie jesteście jeżeli mówicie, że knight to słaba profesja jeżeli tak mówicie to se qrwa expcie ZAWSZE bez blokera! (chwila zdenerwowania wybaczcie xD ) mając 42 druida i 42 knighta zrobiłem ponownie knighta chcąc znów oglądać przełomowe momenty wbijania 60/60, 70/70,80/80 i 3mlvl,4mlvl itd. Pozdro i mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem ;] Piterownik 5h dzień, ale kto powiedział, że nie 15h dzień ? Po za tym jak mówiłem jest to okres przejściowy, więc nie robi się tego raz na 2 miesiące tylko RAZ na całe istnieje postaci, chyba że ktoś pada ciągle o.o Lurerow? eee no spoko, ale chyba nie rozumiesz tego, że do treningu większość osób stara się wybrać jak najbardziej bezpieczne miejsce (np. trolle w ab) więc życzę powodzenia lurerowi, bo jedyne co może mi ściągnąć to więcej trollie (wow aj em super najt end aj blok al!) No chyba, że Ty sobie trenujesz na orcach koło GS'ów, ale to już Twój problem ![]() Ostatnio edytowany przez Duracell16 - 15-04-2007 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Guest
|
![]() Buahah? Tydzień? Zobacz na: http://www.pskonejott.com/calc_melee.php
Zakładając, że będziesz wbijał z 60/60 do 80/80 zajmie ci to: Cytuj:
Ani na pvp ani na non-pvp, to po prostu nie możliwe, ostatnio jest coraz więcej lurerów i chwila afka na slime najczęściej kończy się w temple... |
|
![]() |
![]() |
#345 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do trolli pod AB... 1. Serwer pvp... wąskie korytarzyki, łatwo dać się zabić... szczególnie jak afkujesz... 2. Serwer non-pvp. Oczywiście, bardzo bezpieczne i dobre miejsce... zakładąc, że chcesz przeżyć, nie trenować... podszedł ktoś do Ciebie kiedykolwiek i wjechał "plx plx plx 1% to lvl plx" po czym wybił wszystkie potwory? Potrenujesz tam... :d Niby się da, ale nie na dłuższą skalę... po prostu nie wytrzymasz 15 godzin, wybacz, piep****** się z noobami.
![]() |
![]() |
#346 | |||||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez avenmanti - 15-04-2007 o 22:03. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
#347 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() @up
z jednej matki tylko 4 klony mogą się zrespić |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Mogilno
Imię: -
Świat: Pythera, a racz
|
![]() $orc to znaczy, że twój brat nie umie expić
![]() ![]()
„Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać” (E. Hemingway). Ostatnio edytowany przez Daker - 15-04-2007 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() taaa knight i dużo życia ja z 2 fire elemental bym40 elite knight bym powalił w
2 sekundy imo iż miał by te 600 hp to zas fe wali z cambo po 600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Jak widać gracze non-pvp mają ogromne pojęcie o pvp.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Do czego zmierzam? Ano do tego ze sorc, drut i pal (ten ostatni z wyjatkiem pierwszego dnia gry na mainie) nie musza skillowac i co za tym idzie nie boja sie o dedy ze strony pk w takim stopniu jak knight. Ostatnio edytowany przez avenmanti - 16-04-2007 o 16:04. |
|
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Myśle iż paladyn jest profesja najbardziej wyniszczoną i najslabszą, poniewaz latwo pasc palkiem na lvl 80+ niz ryckiem. Pozatym rycek expi prawie zawsze szybciej (z odpowiednimi skillami tak jak palek 75-80+) niż paladyn. Przykładem są zółwie na których ryc cisnie 45-50k/h (w porywach) na 60 lvlu ze skillem 82 i d lanca, a palek ~~40k na gsach na pohu przy dobrym ukladzie
![]() ![]() I kto tu ma najgorzej?:/
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Guest
|
![]() No cóz ok niech wam będzie że mója brat nie umie expić.
Teraz drugi powód, który sprawia że najt jest lepszy. Siedziałem przed DP w Veno. Jakiś Rs przyszedł Sorca i się woził. Przyszedł jakiś najt z expa i zaczeli sie nap***. Sorc postawił 2 fire elemetale a najt tylkie nap***. Najt miał 38 a Sorc miał 48. najt wygrał. Co wy na to? A i nie dajcie idiotycznych tekstów typu: A bo ten Sorc nie umie grać. A bo to bo tamto ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | ||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przychodzi 30 lvl sorc/drut do skillujacego 60 knighta z 2 fe i go rozwala z combo fe+sd podczas gdy tamten na chwilę spuścił oczy z ekranu monitora. Roznica pomiedzy twoim przykladem a moim polega na tym ze twoj jest abstrakcyjny i wydarzenia wynikaja z noobstwa sorca, a moj jest bardzo realny i widzialem takich bez liku i wynika on z uposledzenia profesji knighta ktora musi skillowac na gownianych potworach. Ostatnio edytowany przez avenmanti - 16-04-2007 o 16:59. |
||||||||
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]() Po pierwsze mówiłem żeby nie dawać że sorc to jakiś NOOB.
![]() Po drugie to prawie pewne że go ubił jak skilował!!! ![]() ![]() ![]() Ciekawe jakie jeszcze będziecie dawać przykłady??? ,,Knajt siedział i był afk podchodzi drut wali combo sd i knajt ded. Ico i co???" Qrwa toś mi dał ten przykład że skilowal ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Guest
|
![]() @skillowanie
Nawet jeśli biły by cię 4 slime (3 klony i matka) to ciekawe jak długo byś przeżył... 10 min? Sam przy skillowaniu czasami afkuje na max 1h, ale skilluje w takim miejscu, którego prawie nikt nie zna ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avenmati
Moja sytuacja : 60 druid/sorc bije mlv podchodzi 30 knight z warhamer i go zaibja , bo sorc nie patrzy sie przez godizny w ekran @ADMIN!! wezcie zbanujcie ta dorotke wszedzie daje te linki wszedzie ja wyzywaja i jeszce nie ma bana. @edit zgadzam sie z panem wyzej ktory mowil ze palek jest gorszy od najta ![]() Ostatnio edytowany przez Vrith - 16-04-2007 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Gdyby sobie sorc ustawił autologa to by go knight nie zabił :>
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |