![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Taa... już się bałem że już tak zostanie na dobre, ale lojalni przyjaciele pomogli
![]() THAIS DRAGON LAIR O ta, na to pewnie wszyscy czekali - ciekawsza akcja. Wiecznie tylko mt sternum, guardy, mintwallin czy inny shit. Jako że mi też się znudziło, to poszedłem z Kubą na dragi i DLe ![]() ![]() ![]() ![]() Moja pierwsza sklejka: ![]() Przymiarki eq które doprowadziły do wczorajszej eq-afery: ![]() Mam nadzieję, że wszystko bedzie w porządku ![]()
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
|
![]() ELo
FAjne sski Dobrze ze sobie wyjasniliscie to wszystko i ze jest juz ok Btw. Boshe gdzie wy poszliscie , tam jest taki slaby resp ze ja osobiscie nigdy tam niewroce chyba ze solo sie pobawic ten dl to sie tam raz na 20 minut respi Ja juz wole latac z 5 osobami po d lair veno niz tam isc Ale grunt to dobra zabawa i moze loocik |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Aggro wytłumacz co się stało bo ja niestety nie gram na Guardii i nie wiem o co chodzi..
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]() Ema ! Gz Shadow, to dobrze, że sobie wyjaśniliście pewne sprawy z tym związane (eq). Mam nadzieję, że nie będziecie się kłócić już więcej i o*******ać siebie nawzajem. Pozdro
|
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cześć! Z okazji Świąt Wielkanocnych chciałbym wam złożyć najserdeczniejsze życzenia. Nie spędźcie ich przed monitorem tylko z rodziną
![]() @Xynox - bardziej tu o przyjaźń chodziło, niż o eq.
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]() Ema all ! Dzisiaj "nowa", mała porcja awansów xd
![]() ![]() @Shadow Jebać czy eq czy przyjaźń. Dobrze, że jesteście pogodzeni i masz spowrotem equ. Pozdro, cya ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkanocna seria zdjęć
![]() Dragon lair venore Byłem jakoś o 10 na dragon lair venore dobić level. I co widzę? Spotkałem góra 4 osoby o_O. Loot taki sobie. ![]() ![]() ![]() (Kasę dopisałem bo zapomniałem wcisnąć hotkeya ![]() Najazd barbarianów czyli kolejna sklejka w moim wykonaniu Jako że nie mam pacca, to nie poszedłem. A szkoda ![]() ![]() Orc raid na Femor Hills Szedłem sprzedać itemki u Rashida do Carlin, i co widzę? Berserkery drą mordę koło Femor hills. Więc poszedłem się temu bliżej przyjrzeć ![]() ![]() ![]() ![]() A tu wieża: ![]() ![]() ![]() Amazon armor oczywiście NIE SPADŁ =/ Wesołych świąt, Shadowtrooper.
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: debica
Imię: Sheylia
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nietykalni
Świat: Menera
Skille: 93/75
Poziom mag.: 18
|
![]() Mmmm, fajny temat, jak już pisałem . .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]() Ema ! No Aggro, szalejesz
![]() ![]() ![]() Mój pro evul shielding ![]() ![]() ![]() Ale mam zajebistego chara <lol2> |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam! Ostatnio naprawdę wiele się dzieje
![]() Jakieś tam lipne solo: ![]() Gsy na crusader helmet quest Ja tylko poszedłem dobić level ![]() Jeden z lepszych hitów (najlepszy wszedł mi 257) ![]() Level... ![]() A po levelku double ![]() ![]() I cały loot: (wartość prawie 15k) ![]() Pozdro, komentujcie temat!
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() No, huńć na tym crus, bo podobno ładnie tam silki lecą, a po ładnej cenie można je sprzedać.
Ile Ci poszło HP na BK? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: debica
Imię: Sheylia
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nietykalni
Świat: Menera
Skille: 93/75
Poziom mag.: 18
|
![]() Łał, niezły spam nowych zdjęć
![]() Pozdrawiam, Sheylia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Gratuluje wam ziomki
![]() Teraz moja porcja ssów ;> Locik z Frost Giantów ![]() ![]() Blue legs quest,'Koshei the scierwex' strasznie szybko sie leczy,miałem z nim lekkie problemy ![]() ![]() Dobijanie leva na Venore Daragon Lair xD ![]() I locik z D lair<waste to około 40 min.softów i 3 mana potions> ![]() Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 24-03-2008 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Fajne screeny, a tak na marginesie to podczas najazdu na Hills nie ma NPC u którego robi sie quest na Amazon Arm i Helmet? ;> Nie wiem czy to prawda, tak słyszałem
![]()
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]() Emka ! No ładnie jedziecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() More comments plxor ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś tylko 4 bo nie mam nic ciekawszego.
72 knight który próbował mnie ubić na dc (miałem wtedy 38 lvl), ale jednak wsparcie szybko przyszło ![]() ![]() Nagle odechciało mu się PK ![]() ![]() A jakbyście byli ciekawi - podczas gdy go biliśmy na dc, wpadło 2 noobów lvl 38 knight i 36 sorc. Jeden z nich, zaczął bić ciechana (lvl 51 MS), więc go utłukliśmy, a potem zaczęliśmy gonić naszego kolegę z 72 lvl ![]() ![]() ![]() No i bardzo smutny (jak dla niego) koniec :< ![]() Nie udało mu się ubić 38 knighta ze skillem 59 w shieldzie i z dwoma bp HP, chociaż cały czas mnie pizgał z exori gran ;| dziecko allegro plx... Btw gz Xynox skąd softy? ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Gratz ubicia tego eka,jakiś lot był?A softy są moje,pożyczyłem mu żeby dobił magic level.
EDIT Chciałem wbić na Tibie a tu taki miły prezencik -.-' ![]() Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 25-03-2008 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ogólnie spadło: k-axe, bat wingi i ok 10k~ w goldzie czyli trochę lipny loot jak na 72 ek ![]()
|
![]() |
![]() |