![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ok do 16-17 mam wolne oprocz tego wtorku oraz wszystkich sobot i niedziel i wogole wszystkich dni wolnych jak ktos chce to moge mu zrobic konto
up nie ma zabawy bez ryzyka sam musisz sprubowac zginiesz to trodno wkoncu to nie tibia ze tracisz przy dedzie 1 miech grania Ostatnio edytowany przez kołbaś - 10-09-2006 o 20:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() mam ptytanko gram w KO w koreanskiej wersji 37 mag ale nie wiem na czym expic i pozatym chcialbym poczytac co nieco o KO
mianowicie chodzi mi o jakas polska strone z knight online w googlach wpisuje na rozne sposoby i nic moglbby mi ktos pomoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @Up: A prosze bardzo: http://www.knightonline.livenet.pl/index.php?redir=1
Polskie forum KO, znajdziesz duuużo informacji itd. Oto na jakim poziomie stoi inteligencja niektórych graczy w KO, nie tylko z Turcji... ![]() Pytanko - JAK MOŻNA??? TO SĄ 2 RÓŻNE KOLORY SCROLLI... N/C i jeszcze ta cena... A tera ode mnie: ![]() Heheh fajne ujęcie ![]() ![]() ![]() Troche trwało ale się opłacało ![]() Dla wiadomości - quest z ubijaniem 250 tych wqwiających owadów. Tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() Ściągnołem gre> zainstalowałem> uruchomułem
![]() Co zrobić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ludzie ja sie zastrzele z kat mam wiedziec czemu macie takie błędy jak up. Miałem juz 10 msg na gg(w tym 2 od jednej i tej samej osoby tyle ze z innego nr(poprzedni zablokowalem) i powiem wam tyle: sprobojcie re instalke sprobojce od nowa zassac klienta sprobojcie wylonczyc fire walla sprobojcie wszystkiego co mozecie zrobic(znaczy jezeli wiecie jak to zrobic) ale 0 msg do mnie na gg
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zbanowany
|
![]() z tamtym se poradziłem jakoś a to co znaczy??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html tutaj se sprawdz btw jak nie umiesz angielskiego na tyle zeby to przetlumaczyc to wogole nie wchodz w gry mmorpg.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Najprawdopodobnie nie uaktywowałeś konta... link przesłany na maila podanego przy rejestracji...
P.S. Up: 60%+ graczy KO nie umie nic po angielsku... niestety. On: Coś tam po turkýszowemu Ja:English please On:Mý from turkýsh ehh... ------------------- Zmiana serva... ![]() Luck, eh? ![]() Zredukowałem wymaganą siłę w nim i na 28 lvlu będe z nim mógł kosić. No i może jeszcze to... ![]() ------tyle mojego------ ZNALEZIONE NA WWW.KO4LIFE.COM Ostatnio edytowany przez Upierz - 16-09-2006 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zbanowany
|
![]() OK zrobiłem nowe. Ale qrwa ten sposób co był ftp ten błąd to ja w opcjach zmieniłem wersje klienta a upgrade i tak musze śćiągnąć a server ftp ten z upgrade niedziała
Ostatnio edytowany przez Tahrus - 16-09-2006 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() Gram na Aresie i nie ma zaleznosci cxzy wbije na A1, A2 czy A3 i tak to samo.
Moja postac to: Gooooobi 43 rogue (assasin) |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja mam problemy z założeniem konta nie chce mi przyjść link aktywacyjny lub pisze , że coś jest nie tak paru mich qmpli chciało za mnie acc założyć , ale też nie mogli dla mnie założyć , a pograłbym se ..... nie ma to jak paper mage , lub rogue Assassin x]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a na jakiej poczcie zakladales ?? jak na wp to do konca swiata mozesz czekac zaloz na o2 to odrazu bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() HuheUEhuEHEUhehEhe --------------------- ![]() Szukam nowego klanu chyba, bo w moim aktualnym osoby są może po 2h dziennie, a ja tak nie chce... aaa no i to zdjęcie w podpisie... zawdzięczam je freezowi ![]() P.S. Feel the power of Turkýsh: ![]() Foto znalezione na necie... ![]() P.S. Kołbaś, mógłbyś mi polecić jakąś broń dla mojego bp? Bo z 2Handed +8 hity 150 walę, mając 140 siły :S @Down: Ok dzięki, poszukam. Ale wątpie, bo ostatni jakąś spearkę kupiłem i hity były słabe. Ostatnio kupiłem też maula +8 z nadzieją że coś się zmieni i dupa :S Ostatnio edytowany przez Upierz - 20-09-2006 o 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() moze jakas kosa ?? najlepiej z flame dammage i zeby byla minimum na +5
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
|
![]() Gram w kniht online pomużcie mi:
1.gdzie moge showac rzeczy? 2.Poco ci kolesie stoja w miescie? Bardzo prosze o pomoc w pytaniu 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1. zeczy trzymaj w bp co do 2 to o kogo ci chodzi npc czy playerów jezeli playerów to oto powod: stoją na afk otwierając sklepik w ktorym mozesz kupic zeczy sprzedawane przez tego typa a npc to sam sie domysl
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik forum
|
![]() @up to niema depozytu czy cos takiego?
Chodzi mi o playeruw ale juz wiem jak otworzyc sklepiek ![]() Dlaczego co hwile mam zaproszenie na questa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Poszukaj sobie NPC z Inn w nazwie... klikasz prawym i potem "access storage"
Co do tego questa z orkami... zawsze jak ci wyskoczy to akcepruj. Bardzo szybko się na nim expi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik forum
|
![]() @up wiem wiem fajny ten quest ale czemu juz mnie niezapraszają na tego questa?
![]() Aha jescze jedno Jestem Magiem mam 12lvl i pytanko Czy będe miał czar na szybkie hodzenie? Jak bede mial to na jakim lvlu? Ostatnio edytowany przez Wojtasss - 25-09-2006 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie będziesz ale zawsze mozesz poprosic jakiegos archera lub assasina o swift czasami dajo czasami nie a dziala baaaaaaaaaaaaaaaardzo dlugo
![]() |
![]() |