|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Ja mam tylko takie wrażenie? ;0 Szkoda, że już po, bo zabawny ten temat był. Zastanawiam się tylko, czy chociaż część osób, których to dotyczy, zdała sobie sprawę, na jakich idiotów wyszła (chodzi mi o te 6 stron wstecz). Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 11-04-2009 o 23:52. |
|
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Słitaśny Krulik
|
![]() @Ryba&Tompior
No wiecie co? Zeby sie tak publicznie podrywac? ![]() @Snag Ale tam jest napisane "JUZ", znaczy, ze tych do dotychczasz zostali, znaczy, ze moze cos byc jeszcze, znaczy, ze to subtelna prowokacja, znaczy, ze Tompior musial cos wcisnac, zeby offtopu nie bylo. @ Glosowalem na Slythie, a Ducha nie kojarze. No musialem : ) @down No tak, ale temat Candia jest w dziale zdjecia, znaczy w dziale multimedia, znaczy Slythia i Duch juz go maja. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 11-04-2009 o 23:59. Powód: Ale ort! ;( |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Każdy starał się pokazać z jak najlepszej strony. Myślę, że gdyby Drom dodał jeszcze uprawnienia użytkownikom którzy oddali swoje zgłoszenia do konkretnych działów, to nie byłby zły pomysł (cicha aluzja co do michossa i jego nalegania o blogi i moje o zdjęcia a dokładniej temat Candia.)
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#345 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#346 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
#347 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() @do żaluwy "niewidzącej ducha"
Kto nie kojarzy Ducha, (swoją drogą, nikt nigdy o nim nie mówił, ciekawe jaki przydomek przybierze, bo mówienie mu per "Duch" jest nieco lou : D) ten jest unpro nie wychodzącym z OWIONu i blogów i nie widział jego zasług w FAQ i "forach ogólnych" ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
|
![]() Imo, właściwi ludzie na właściwych stanowiskach.
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ducha można było strzelać w ciemno. Najlepsza kandydatura w wyborach i najbardziej w porządku człowiek z kandydatów. Głupio mi się powtarzać, już raz dałem zrobić w pitola, z okazji 1. kwietnia, gratulacje.
Gratulacje również dla Slythii. Z tego, co zauważyłem ona już od dosyć dawna stara się o tą pracę. No albo jest taka uczynna z natury. Nie przypominam sobie jakby pozwalała sobie na głupoty w stylu postowania w temacie Polaczek peel. ;). Na początku roku złapana przeze mnie na bezczelnym znieczuleniu na ironię, ale poza tym wydaje się byc w porządku. Tak się zastanawiam. Czy na forum modkowym macie jakieś chrzesty dla nowych? Np. Drom wybiera ofiarę, a nowe modki biorą udziałw wyścigu, kto jej wlepi najwięcej punktów. To by mogło być ciekawe.. :d |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() No, no, no same plusy:
-wyników nie było po miesiącu, jak ostatnio -zostali wybrani właściwi ludzie -temat z komentarzami nie został zamknięty A, i gratulacje dla nowych modów, tym bardziej, że nie zapowiada się, aby ktoś z tej dwójki powodował, wlepianiem warnów, takich mieszanych uczuć jak np. Tompior (niektórzy uważają go za najlepszego moda, a niektórzy...hmm...). Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 12-04-2009 o 15:28. |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio zamknęli zaraz po napisaniu tematów -> zaraz po nadaniu uprawnień...
A tutaj jak widać po postach Tompiora, może być jeszcze więcej nowych modów. Choć wątpię w to : P
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() @Vasu
Ja i tak wiem, że będzie źle, a chociaż na początku stwórzmy miłą i przyjemną atmosferę. OK>? A ostatnio temat zamknęli jakieś 2 tyg. przed ogłoszeniem wyników. |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sądze ze najlepiej ja bym się nadawał na moderatora.
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Sądzę, że dalsze rozważania na temat moderacji nie mają większego sensu. moderatorzy zostali wybrani, możliwe że jeszcze jakieś uprawnienia zostaną nadane.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Silesia
Imię: Mihau cichociemny
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() @topic
Gratuluje zwycięzcom i życze owocnej pracy. @Jery przykro mi, że nie Ty ;D (teraz zostane zbluzgany przez połowe forum) pozdrawiam