![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~~explains nothing~~ raczej zerowcu...! on mi na lecha ja mu na legie jol
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
|
![]() oboje wiemy, ze moniak jest bardzo madry, utalentowany i wogole takie sprawy, badz chociaz w 10% tak dobrym czlowiekiem jakim jest adas
![]() Ostatnio edytowany przez Antorm - 31-07-2009 o 23:39. Powód: ambicje moniaka |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
|
![]() I CHUJ ! ! !
Ważne że legia nie przegrała ! A że Lech żydowski klub wygrał 6 : 1 to nic nie znaczy . Apropo lecha , apropo żydów ! ;d 1. Po co żyd ma spodnie ? Po szyje ! 2. Co robią żydzi w obozie ? Koncentrują się 3. Co to jest 20 żydów powbijanych w ziemie ? Żydo-płot 4. Co mówią żydzi jak idą do komory gazowej ? - Nie pchajcie się bo się podusimy 5. Żydzi do Hansa - Hans wybuduj nam Basen ! Hans wybudował i nalał do niego kwasu solnego Żydzi do Hansa - ohhh Hans jak ty nas rozpuszczasz ! 6. Żydzi do Hansa - Hans wybuduj nam dom ! - Dobra wybuduje ale jak któryś spojrzy w okno upierdole ! I Hans wybudował żydom szklarnie . . . ! 7. Stoją żydzi w szerego , nagle któryś kicha ... - kto to ! woła Hans ! ? Nikt się nie odzywa . . . Hans rozstrzelał pierwszy rząd ! - znowu Hans , - kto to ! ? Nikt nic nie mówi , drugi rząd poszedł - kto to ! ! ! w końcu ktoś podnosi rękę . . . - to ja Hans na to : NA ZDROWIE ! |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
|
![]() lech > legia cheee i cisza
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() GdzieŚ Na KoŃcu Korytarza PogoŃ Jebie Kolejarza !!!
|
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Zimmer - 01-08-2009 o 11:38. |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: Ciechanów!
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
|
![]() napinania hahahahahhahaha gzzz!
jestem tak spocony od tej napinki ze w misce siedze zeby podlogi nie zalac ![]()
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
![]() Uproszcze Zimmera "advance"
![]() Zimmer następnym razem uploadnij na imageshacka i wrzuc direct linka ![]()
![]() |
#353 |
Guest
|
![]() Czeeeeee
kiedyś ![]() ![]() teraz ![]() ![]() na uczestniczenie w zyciu forum tibijskiego namowil mnie Vecrius zioooooooom (Krzysiu wyjdz czesciej z domu xd) |
![]() |
#354 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Poziom: 101
![]() |
![]() Cytuj:
@ btw ładne zdjęcia h-lvlowej gildii
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Imię: Vecrius
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
|
![]() PIERWSZY 200 ED Z 71MLVLEM W TIBI!!
ADAS RZONDZIRZ! Poziom magiczny wpadl! : ![]() ![]() ![]() ![]() Tempo tempo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To nie bylo na full staminie ziomky!! ![]() ![]() ![]() Widze, ze jested jednak moim pszyjacielem!! Ostatnio edytowany przez Hyoga - 01-08-2009 o 22:48. |
![]() |
![]() |
#356 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratki Adas jeszcze raz !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kun Gustaw
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 9