![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Dobre Pytanie :D
![]() |
![]() BOZE WY TY MACIE SSY DAWAC A NIE KLUCIC SIE Z NOOBSTWEM KTOREMY COS NIE PODOBA SIE itd..... JEZELI KTOS CHCE UMIESCIC TU POSTA W KTORYM MAJA BYC SAME *******Y NIECH WOGOLE NIE PISZE ( kieruje to szczegolnie do osob ktore chca oceniac ssy!).
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord of Destracktion
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 100
Skille: 91/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Omg przestan juz widzisz chyba ze wszyscy przestali -.- a ty dalej uspokuj sie bys cos wrzucil a nie,a teraz pare slow do nane :
ok nane widze ze nawet czlowiekowi nie dasz sie wyzalic itd piszesz zeby zamieszczaac tylko ss a sama teego nie robisz wiec lepiej byloby sie nieodzywac jak juz nie odwiedzasz tego tematu prawda ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Ok, mysle ze wszystko zostalo wyjasnione , mozna wrocic do starych dobrych postow , mats zachowal sie tak jak sie zachowal (jak rodzice go wychowali). Duzo kumpli odchodzi z Tibii ale przeciez nie trzeba odchodzic , mozna zawsze wpasc na godzinke , pogadac , pozartowac , wiadomo jak w normalnym swiecie, nie ma sie co obrazac nawzajem ,szczegolnie wrzucac rodzine itp.
Mam nadzieje ze temat odzyje tak jak to bylo na pierwszych 3-4 stronach. Pozdro dla wszystkich rozumnych ! <Lord,Zul,Kayek - dzis sie nie udalo Bs'a wykonac , oby jutro wszystko sie udalo> no i beda screeny oczywiscie ![]()
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Barlinek / POZNAŃ
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Sski sa extra !!@!! Gratz lvl lotu i wogole
Ps: I co to ma byc?; ![]() Nie wierze ze bana dostal.. Dziwne
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Hrhr
![]() @Cachero : gz |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Poziom: 86
Skille: 90/89
![]() |
![]() Niechce mi sie juz mowic na ten temat o cachero ale szkoda mi go naparwde sie naparacowal i przyszedl Gm i do niego:
15:57 Guido on Calmera: hmmm 15:57 Guido on Calmera: bad news 15:57 Cachero: ? 15:58 Guido on Calmera: you get banished for sharing account with people from mexico! 15:58 Cachero: who? 15:58 Xamun: o_O 15:58 Cachero: 0.o 15:58 Avrill: O.o 15:58 Guido on Calmera: bye 15:58 You see Guido on Calmera (Level 3). He has no vocation. 15:58 Cachero: ? 15:58 Avrill: wtf Cachero banished.......... ;/;/ 15:59 Xamun: OMg 15:59 Hegexom: wow 15:59 Guido on Calmera: be warned, we will check many other accounts in the next time and all will be punished if they cheat Tak o ze spokojem. Z innych zrudel przeczytalem ze Gm wylapl ze u Cachero za kazde zalogowaniem zmienia sie ip numer, moim zdaniem to bzdura ja mam neostrade i tez co kazde wlaczenie neta mam zmienione ip. Te slowa Ga to moim zdaniem wymowka poprostu Cachero niemoze byc leprzy od bubble Created: 16.03.2003 20:30:12 CET -Cachero Created: 21.07.2001 02:23:56 CET -bubble To ich drazni ze cachero gra o 2 lata mniej a dogonil by jom z pluszkiem gdyby nie te mass kiki niby nie z ich winy. Trzeba cos zrobic w tej sprawie tylko co ????
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ Ostatnio edytowany przez Saviol007 - 23-02-2005 o 02:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]() Spoko Ss Tylko Tak Dalej>
|
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Zgadzam sie z Saviolem. Cachero dostal bana dlatego iz niemoze byc lepszy niz bubble. Bubble to przydupas gm'ow i tym bardziej ze Cachero gra 2 lata krocej i nie jak Bubble w niektorych momentach po 5 osob 1 postacia :< Poprostu musieli cos wymyslic a zmieniajace sie ip dokladnie im dodalo pomysl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Gówno prawda że 2 lata dzielą stworzenie cachera od bubble bubble została stworzona w 1998 roku -.-. Szkoda mi cachera chciał bym żeby on na teście bubble solo zatłukł...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Tak wygląda banowanie Cachero z mojej perspektywy:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NANERENDERIEL
Gildia: POLANIE
![]() |
![]() CROOSER to jest sliczne
![]()
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dla tych kilku osob ktorym na mnie zalezy ... dzieki za gre ... czasami bylo h#$%&* czasami szczyt na maxa. Dziwne ... 3 osoby beda tesknic z tego co wiem ... innym jakos sie nie palilo zeby mnie zatrzymac ale mnijsza o to. Stalo sie i juz. Wiecej na tibia.com comment znajdziecie.
![]() ostani pomnik gowna i beznadziejstwa... jak ktos chce kupic tego chara prosze o kontakt <gg - 3597418 @ - [email protected]> test na tutora nie robiony wiec jak ktos jest ambitny moze sie potrudzic ![]() bana mozecie mi dac i tak juz tu nie bede zagladal ... bo po co ?
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Dobre Pytanie :D
![]() |
![]() Omg Piekne.. Ukazuje prawde ze w Tibi tez sa oszustwa na wysoka Skale.Masz racje Czarek ja tez mam DLS-a od Tp i zmieniam sobie ip przy kazdym wlaczeniu. Moze Bubble prosila zeby Cachero zbanowalizcy cos. Na Mysl ze mzoe ja wyscignac od***alo im w glowach. POZDRO
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() SheN228 tibia n-gage? harhrhr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Macarton
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 194
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() NO ZASKOCZYLES MNI SSAMI (oczywiscie zul uliczny
![]() CZY TO BYL LURNIETY DEMON CZY ATAK??CZY TAK CZY NIE SS ZAJ*****E ![]() ![]() ![]() ![]() najbardziej mi sie podobal ten devill helmet quest chociaz nie ujales akcji ![]() A TE 5 NOOBKÓW CHCIALO CIE ZABIC ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() magic lvl:37 -||- ![]() EQ: Crown Set ,tower shield,botki zwykle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Poziom: 86
Skille: 90/89
![]() |
![]() Tak te noobki mialy 100 lvle i uwziely sie namnie bo zabilem 2 palladynow i 2 sorcow razem z kolegom i niestety bylem hunted trzymalem sie 20 min poszly all uh ale niedalem im ich proste a ten demon to test server tak jak i te 5 noobkow
Dzieki za komentaz Pozdro ![]() -------------------------------------------------------------------------- Aha sol niemysl ze niechcialem zebys wrucil bo chcialem ale co by mi to dalo jak sam sie zabiles i tym bardziej niezalogowales sie juz, chcialbym bardzo zebys wrucil bo ciebie z lordem poznalem jako 1 w tej gzre teraz niemam juz z kim chodzic na hunty a przeciez poto kazales nabijac mi lvle sry za wszystko co bylo nie tak ale nerwy czasami tez byly np odejscie twoje z naszej gildi i skasowanie mnie i lorda z vip list szkoda ze w tamten dzien nieposzedles zemnom na Dle bo teraz juz nigdy z tobom niepujde ani napewno z nowym ownerem ktory kupi zniszczy i odejdzie skasuj to ze sprzedajesz bo dostaniesz bana za handlowanie acc moze to jest pedalskie i ten kolo sie docepi ale kocham cie sol :* byles na dobrych poczatkach dlamnie jak brat niestety musze powiedziec cya Sry nane wiem ze to temat nie na tematy osobiste ale niemam mu gdzie tego powiedziec sry.
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ Ostatnio edytowany przez Saviol007 - 23-02-2005 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lublin
Imię: Spellcaster Qri
Profesja: Sorcerer
Poziom: 54
Skille: 21/27
Poziom mag.: 54
|
![]() Łukasz to niezla lipa ze dedles ale ja tez swego czasu dedlem 2x ale to byl maly lvl (24) ja tam nie wiem jak ciebie ale mnie wciaz neci Tibiasz i nie koncze z nia na zawsze i pewnie kiedys jeszcze ponaginam jakie monsterki
![]() Kamil Magus <zbanowany z forum>: szkoda sol ze odszedles z Tibii, sam to chyba zrobie a ty czarek zawsze mogles chodzic na hunty ze mna, a tak mnie kochales ze bylismy na jednym tylko huncie a dzisiaj powiedziales ze szkoda ci na mnie UH <ja: stracilem szacunek do ciebie zul :/>. Pozdro Lord, Chrodi, Naro, Sauronos, Czarek <i calej reszty> nie wiem z kim bedziesz chodzil na hunty bo z tego co wiem to tylko dla sola nie szkoda ci bylo UH a jak ja i Qrzy skonczylismy to nie masz sorcow na hunta ale mimo wszystko :* dla zula i calej reszty bo sie do was przywiazalem przez wzglad na dawne czasy Czarek milo cie wspominam ale dales planma jen nic tym textem :/ strasznie sie zgorszylem czyzby kamil bym takim lochem ze trzeba go uhac non stop... jakbys nie pamietal jak przyjalem gsa na klate z dsem ![]() no i SS na odwalke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() Cytuj:
a bubble nie ma accoubnt sharringu ? gra nia 10 osob i nie ma bana co to za sprawiedliwosc?! o boshe ludzie na jednej stornie wyliczylem 23- 26 tematow skasowanych o chamstwie i przeklenstawach i obrazaniu.... dajcie se jzu siana Ostatnio edytowany przez Sorcerer The Pucek - 23-02-2005 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |