![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
@top Zdjęcia jak zawsze nie odbiegają jakością od innych. |
|
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() oczywiscie ssow pozazdroscic
![]() mam pytanko do wszystkich pallow jakie mam miec skille i lvl na gsa??
#343 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
Ja za za dobry ping uważam taki z czasem poniżej setki oczywiście badany na onecie (/ping www.onet.pl -t). Na tibia.pl mam teraz ~169 a na onecie ~36. Żeby sprawdzić statystyki pingu trzeba poczekać aż się zbierze ich przynajmniej kilkanaście i wcisnać ctrl+Scroll Lock. Dawno nie zamieszczałem ss-ów bo mi jeden serwer zabokowali na republice. Wiem, że większości ss-ów mojego autorstwa narazie nie widać, jednak niebawem znajdą się one na znacznei lepszym serwerze. trochę stary ss, początkowo chciałem go do PotD wysłać, ale jakoś nie mogłem maila znaleść ![]() Piramidy to niesamowity efekt pracy wielu rąk ale czy na pewno ludzkich? czy na pewno są bezpieczne? Ankrahmun pełne jest neibezpiecznych piramid i radzę nie lekceważyć ich. Pułapek w nich pełno, strzały ze ściany, głębokie przepaście, zapadnie... a oto dowód że mam rację ![]() ![]() A teraz trochę przestażałe ss-y bo druid ma teraz trochę wyższy lvl ale można sobie zobaczyć, jak można marnować pieniądze ![]() ![]() ![]() teraz odzyskany lvl 126 ![]() ![]() tutaj mała inwazja -.-' ![]() w drodze powrotnej uchwyciłem loot z demonów. kiepsko to wyszło, jednak mi przynajmniej się zwróciło. Sir Graliemu nie -.-' ![]() no i na koniec najświeższy loot z d hell-a ![]() niestety w najbliższym czasie wiele ss-ów ode mnie nie będzie ale jak tylko zapłace za serwere, to powgrywam all ss-y, zmienie stare linki i postaram się częściej pstrykać fotki ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 10-07-2005 o 17:10. |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Elbląg
Imię: Don Castello
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 50
Skille: 77/46
Poziom mag.: 15
|
![]() Dziękuje za wszelką pomoc związaną z tym pingiem.
Na onecie wyświetla mi sie: czas= 50-60 TTL = 54 czy to dobrze? |
![]() |
![]() |
#345 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
mogło by być lepiej (średnia 1ns) ale jak to mówi mój kumpel, nie ma co w gównie rzeźbić ![]() a żeby nie było, że postuję to zamieszczam ss ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 10-07-2005 o 17:07. |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Piła
|
![]() ładnie vienio ;p
trwa teraz mały huncik na hero a tu ssy będą aktualizowane z biegiem minut lub godzin ;p droga do miejsca huntowania ![]() tutaj juz bijemy ;p ![]() tu dalszy ciąg ![]() tutaj z nudów poszliśmy na wrl ;] ![]() ![]() ![]() ![]() a tu już exp za niego ![]() i za następnego ![]() a tu odrobiony lvl ;] ![]() tutaj już normalne ustawienie i podział expa ![]() jakieś tam explo ![]() ![]() a tu UE ;] ![]() i następne ![]() P.S koniec hunta ;[ bysiu ma problemy z kompem Ostatnio edytowany przez osator160 - 06-07-2005 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na emeryturze
Imię: Koki Kalinowa
Profesja: Paladin
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 62
Skille: 88/75
Poziom mag.: 17
|
![]() No gz..
![]() ![]() Exp plx ? ![]() ![]() ![]() cały loot ![]() Ostatnio edytowany przez Koki Secura - 06-07-2005 o 09:49. |
![]() |
![]() |
#348 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Tak sie hero bije :
![]()
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
Nice tylko przydałby ci się SoV. ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() ss'y wymiataja jak zawsze
![]() ![]()
#351 |
Michail Fradkow
|
![]() <Cut> zapomnialem, ze w bmp nie mozna, wiec ss'a nie ma
![]() Solo tyle~ Sorry za jakosc ale loot widac ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez By$iu - 06-07-2005 o 19:52. |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Co wy macie za servery że ssy sa takiej wielkości?
|
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() po hero poszedłem sobie na gski i to takie czary ;]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i lvl ;] ![]() a tu to co lubie najbardziej tylko że to juz trzeci raz ;p ![]() Ostatnio edytowany przez osator160 - 06-07-2005 o 20:07. |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Gz dla wszystkich Dreamersow.....
Codziennie lepsze zdjecia ![]()
#355 |
Użytkownik Forum
|
![]() co jak co ale ten temat wymiata lepszego nie widzialem
![]()
#356 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Świat: Calmera
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() Cytuj:
@hero hunt b. dobry pomysł: 107+ elite huntery i bierze jakiegoś sorcka, co summonuje dsy ij azda =) |
|
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]() Fajne SS'y
![]() Bravo dla marzycieli ![]() Bravo !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() własnie obejrzałem wszystkie zdjątka i powiem ze mi sie one bardzo podobają jednak mają jedną wade, jest to swiat non pvp i takie rzeczy jak strzelanie z UE jak popadnie nie patrząc na blokera na pvp było by nie do przyjęcia ale i tak ogólnie gratulacje
#359 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Imię: Roth Sevis
Świat: Secura
Poziom: 126
Skille: 99/97
Poziom mag.: 7
|
![]() Ten kto nie wierzy że mam takie skille niech spojrzy sobie na www.tibia.com
i sie przekona.Jestem w pierwszej 50 w axe. A na non-pvp moim zdaniem gorzej się trenuje bo jakiś noob niski lvl najczęściej przyjdźie i zabije ci wszystkie potworki , a na normalnym świecie się boją bo mogą ich zabić nick- Roth Sevis świat-Secura lvl - 29 profesja- knight skille- 80/81 eq- AOL , DSM , k-legi , demon shield , royal helmet , fire axe Ostatnio edytowany przez pinio - 07-07-2005 o 08:19. |
![]() |
![]() |
#360 |
Michail Fradkow
|
![]() ![]()