Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Pokaż wyniki sondy: Kim chcesz grać na nowym serwerze (głosuj tylko 1)!
Rycerz 54 19.71%
Paladyn 118 43.07%
Czarodziej 86 31.39%
Druid 16 5.84%
Głosujących: 274. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-06-2005, 16:15   #341
Grah Amek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Grah Amek ma numer GG 4813383
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Losari
Spoko skoro taki kozak jestes to zobaczymy co potrafisz na new servie.
Fajnie jeszcze servera nie ma a już sie polacy kłucą wiec widać że pierwsza wojna rozegra sie pomiedzy polakami . Smutne ale prawdziwe

Mar 06 2005, 09:31:44 CET Killed at Level 72 by Orquio Berserquio

<><><>Orquio Berserquio<><><>4ever in my heart<><><>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bedi
Prosze napisz mi dokladnie jak wam wyslac kase jesli mieszkam w Szwecji
Grah Amek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-06-2005, 17:33   #342
Elysian Warior
Użytkownik Forum

Elysian Warior's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Mars

Profesja: Elite Knight
Poziom: 99
Domyślny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cały czas czekam na potwierdzenie wszystkich postaci!!
Elysian Warior jest offline  
stary 09-06-2005, 18:45   #343
Szorstak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aklodah
Rahim Inferno trzymaj morde ****o ***ana smieciu *******ony

Zamknij pysk wiomenie ***any. a jeszcze pogadaj to nie bedziesz mial zycia na nowym serwie cwleuchu
Szorstak jest offline  
stary 09-06-2005, 19:10   #344
Aklodah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Płock

Aklodah ma numer GG 2183977
Domyślny Wiesz nienawidze Inferno:D

Wiesz nienawidze Inferno i na bank to TY bedziesz huntowany Pozdro xD
Aklodah jest offline  
stary 09-06-2005, 19:55   #345
Szczecinianin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2005

Domyślny

boshe Przestancie Sie Wyzywac I Tyrac To Ma Byc Nasz Server Ale Nie Mamy Walczyc O Dominacje
Szczecinianin jest offline  
stary 09-06-2005, 21:09   #346
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Chętnie do was dołącze na nowym serwerze, jeżeli chcesz poznać moje chary i ich lvle to wyślij PW

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline  
stary 09-06-2005, 21:52   #347
Wicher
Użytkownik Forum

Wicher's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin

Imię: Wicheer
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
Problem

Nieczytalem tego tematu przez jeden dzień i przybyło jakieś 8 stron bzdur i kłutni między ludźmi...
Jeżeli tak dalej będziemy się kłucić i ten temat będzie tyralnią, albo jakieś debile będą tu ciągle pisać bezsensowne posty, nic niewnoszące, no to pewnie cały plan pójdzie na marne, bo ludzie zobaczą że się kłucimy i dadzą sobie spokój...

DLATEGO PROSZĘ WAS ABYŚCIE NIEPISALI BEZSENSOWNYCH POSTÓW, NIE NA TEMAT, ANI SIĘ NIEKŁUCILI BO TO WKUR*** CZŁOWIEKA JAK NIEWIEM CO...
Wicher jest offline  
stary 09-06-2005, 22:01   #348
Morin
Zbanowany

Morin's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)

Imię: Naltharion
Gildia: -.-
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
Morin ma numer GG 3324941
Domyślny

Z pewnych zrodel wiem ze Gildia Dark Said z Antici bedzie grac tak samo jak my na nowym niemieckim serwie pvp... jesli powstana 2 serwery niemieckie ( sadze ze tak bedzie ) to mamy 50 % szans ze trafia na nasz serwer... w tej gildi jest dosc duzo levli 90+ :/ Co to dla nas oznacza ? Mysle ze nic dobrego... Ta gildia jest zaprawiona w bojach i posiada cos czego my nie mamy ale chcieli bysmy miec bardzo czyli... zgrania. Wiec radze sie przestac krytykowac i obrazac tylko razem zaplanowac cos by nie dac pokonac sie Dark Said.. W tej gildi sa swe,br,uk i chyba polacy....
Morin jest offline  
stary 09-06-2005, 22:11   #349
Kret master
Użytkownik Forum

Kret master's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005

Żarówka ekhm

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wicher
Nieczytalem tego tematu przez jeden dzień i przybyło jakieś 8 stron bzdur i kłutni między ludźmi...
Jeżeli tak dalej będziemy się kłucić i ten temat będzie tyralnią, albo jakieś debile będą tu ciągle pisać bezsensowne posty, nic niewnoszące, no to pewnie cały plan pójdzie na marne, bo ludzie zobaczą że się kłucimy i dadzą sobie spokój...

DLATEGO PROSZĘ WAS ABYŚCIE NIEPISALI BEZSENSOWNYCH POSTÓW, NIE NA TEMAT, ANI SIĘ NIEKŁUCILI BO TO WKUR*** CZŁOWIEKA JAK NIEWIEM CO...
Posty tego typu tez sa bezsensowne gdzy rowniez zajmuja czesc forum a takich prosb juz bylo wiele. Ludzie to robia (wyzywaja) tylko po to zeby przykozaczyc jakich to grypsow sie nauczyli ten kto jest madry nie bedzie zaczynal a jeszcze madrzehjszy zignoruje glupszego weic nie pizcie zadnych postow niehc pisza osoby majace cos do dodania na temat gildii. Tyle powiedziec chcialem
Kret master jest offline  
stary 09-06-2005, 22:37   #350
Aklodah
Użytkownik Forum

Domyślny Morin

Morin jak mowisz o tych kolesiach to to nie jest wyzwnaie boj sie lepiej Wade walkera z ekipa co rozwalaja servy na poczatkach bo oni tez ida....

Ostatnio edytowany przez Aklodah - 09-06-2005 o 22:42.
Aklodah jest offline  
stary 09-06-2005, 22:43   #351
MegaMan
Użytkownik forum

MegaMan's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Vice City

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: 1
Skille: 11/10
Wyślij wiadomość przez ICQ do MegaMan MegaMan ma numer GG 5512875
Domyślny

Narazie robie konto potem przyłącze się
MegaMan jest offline  
stary 09-06-2005, 22:53   #352
Aklodah
Użytkownik Forum

Domyślny Elysian i Modor!!

Ja juz robie na 100% sorcka:d no i nick wam podam od razu jak serv powstanie bo narazie nie mam zadnego pomysla na nick Pozdro wam

P.S Elysian luknij na nick Aklodah dalem cos w comment xD
Aklodah jest offline  
stary 09-06-2005, 22:57   #353
Foxium
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Foxies
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Hum. Ekipa zapowiada się całkiem nie źle jednak jak tak dalej pójdzie i bedą się wszyscy tylko mięsem obrzucać to że tak powiem gówno z tego będzie ;]
Też zmieniam serwer jednak myślałem nad usa, tutaj widzę że nie było(chyba) debaty o tym tylko wybraliście niemiecki. Anyway chciałbym się zabrać z wami gram niecały rok moje chary: Foxium Knight 59lv ek,Foxium Mejker 28lv ed (przynajmniej miałbyć tylko mejkerem ;p) i pare innych low lv, na morganie też wystartowałem zrobiłem 22lv najta niestety miałem małą przerwę w grze w tym czasie Avis już zdąrzyło poukładać wszystko "po swojemu".
Ten serwer niemiecki pvp to już jest ostateczny wybór?

ps. jak coś to walić na gg 3034670
możliwe że z chimery czyli ode mnie przejdzie kilka osób prawie wszyscy 50lv+
Foxium jest offline  
stary 09-06-2005, 23:03   #354
Cz@rny
Użytkownik Forum

Cz@rny's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: In the right place...

Imię: Sarewok
Gildia: Agnosti
Świat: Trimera
Poziom: 140
Skille: 96/93
Poziom mag.: 7
Domyślny

Zauwazylem ze 99% z Was idzie na ten serwer, by permanentnie wywalic innych i rzadzic na serwie. W Waszych slowach widze, ze wlada Wami rasizm. Wychowalem sie na serwerze ulokowanym w USA (duzo br, ludzi z usa/kanady chile i meksyku), w lutym poszedlem na Iridie, chcialem sie utrzymac na pierwszej liscie w exp, bylem na 1szym miejscu po zaledwie 13 dniach, a na drugiej pozycji koles mial ponad 2 mln expa mniej odemnie (nie dostalem nigdy bana za sharing, wiec nie mowcie ze sharowalem!) - ale nie o to mi chodzi. Chodzi o to, że po przestawieniu się z swiata "brów" na pl/swe cale swoje zycie na serwerze (puki nie sprzedalem konta) spedzilem z samymi szwedami, holendrami itd. bez zadnego Polaka w gildii. Mimo to, ze na godzine mialem ponad 20 wiadomosci od roznych Polaków, o ktorzych nigdy nie slyszalem... Palladyni, ktorzy byli w 10 dziesiatce expa (40+) po 2 tygodniach prosili mnie zebym im pokazal jak huntowac necro z ds-ami... Opuscilem serwer, sprzedalem konto za 500zl... I wiecie co Wam powiem? Wsrod szwedów czulem sie 1000 razy lepiej niz wsrod Polaków na tym serwerze, opowiadali mi o nienawisci pl do swe na kazdym serwerze, wg mnie to jest zazdrosc, ale co najlepsze nigdy nie smiali sie z Polaków jacy to my beznadziejni jestesmy itd (w przeciwienstwie do Was), nie to ze lizali mi dupe, bo mialem taka przewage, ze wykosilbym tam kazdego, tylko dlatego, ze maja szacunek do drugiego czlowieka, rozumieja, ze po drugiej stronie siedzi rowniez czlowiek. Wlada Wami jeden wielki rasizm zapoczatkowany tym ze przegrywacie wojny ze swe! Jak tak bedzie sie sprawa toczyc to nie mam zamiaru byc z Wami w gildii. Dolacze do jakiejs innej, nie koniecznie Polskiej i bede sie cieszyc z gry, a nie urzadzac rasistowskie wojny (patrzcie na saphirze) i potem je przegrywac, z powodu poczucia zbyt pewnym siebie, a posiadaniu umiejetnosci w skali na 10 na miare 2... Ludzie opanujcie sie troche... Nie interesuje mnie kto idzie z innych światów na ten serwer, ja ide tam pograc, pobawic sie, a nie prowadzic bezsensowne rasistowskie wojny... Na koniec jeszcze dopowiem, ze Brazylijczycy potrafia pokazac wiekszy szacunek niz Wy Polacy...

@... Inferno
Nie mow tak zle o br, bo wiekszosc z nich jest porzadniejsza od 80% uzytkownikow tego forum...
stary 09-06-2005, 23:11   #355
Morin
Zbanowany

Morin's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)

Imię: Naltharion
Gildia: -.-
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
Morin ma numer GG 3324941
Domyślny

@Up
Je sie zgadzam... ja bym wogole nie prowadzil wojen bo albo na tym zyskam albo strace.. czy nie mozna zyc w pokoj... ze swe i z br nie mialem jakis wiekszych sprzeczek a z polakami tak xD
Morin jest offline  
stary 09-06-2005, 23:14   #356
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

Cz@rny pozwolisz że się z tobą nie zgodzę. ;] też jestem z usa serwera jednak jak wszedłem na morgane i to był moj pierwszy niemiecki serwer juz na rooku spotkałem paru swe co nawet nie wiedzieli skad ja pochodze rzucili pare hot-keyów typu: s*******aj,****a,*** itp. więc jeśli swe szanują polaków bo to chyba chciałeś powiedzieć to ja w to szczerzę watpię. Oczywiście zdarzają się wyjątki tak samo jest z brazylijczykami znam paru i są naprawde wporządku natomiast większość to ja znam tylko z: hi br? fri itanz plx, o polakach nie będę źle mówił ale wiem że nie szanują swe przez co swe nie szanują nas i tak to wyglada.
Foxium jest offline  
stary 09-06-2005, 23:31   #357
Cz@rny
Użytkownik Forum

Cz@rny's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: In the right place...

Imię: Sarewok
Gildia: Agnosti
Świat: Trimera
Poziom: 140
Skille: 96/93
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foxium
Cz@rny pozwolisz że się z tobą nie zgodzę. ;] też jestem z usa serwera jednak jak wszedłem na morgane i to był moj pierwszy niemiecki serwer juz na rooku spotkałem paru swe co nawet nie wiedzieli skad ja pochodze rzucili pare hot-keyów typu: s*******aj,****a,*** itp. więc jeśli swe szanują polaków bo to chyba chciałeś powiedzieć to ja w to szczerzę watpię. Oczywiście zdarzają się wyjątki tak samo jest z brazylijczykami znam paru i są naprawde wporządku natomiast większość to ja znam tylko z: hi br? fri itanz plx, o polakach nie będę źle mówił ale wiem że nie szanują swe przez co swe nie szanują nas i tak to wyglada.
Czemu mialbym nie pozwolic z tym, ze nie myslisz tak jak ja, masz do tego prawo Powiem Ci tak... sa swe, bry, polacy itd nooby... A ja nie mowilem u ludziach 1-30 lvl... Tylko o takich, z ktorymi sie prowadzi wojny 100+ itd, a Ty wyraznie pokazujesz noobów w Tibii... Sa oni w akzdym panstwie, kazdy byl kiedys noobem...
stary 10-06-2005, 00:07   #358
Ahcum lewap
Użytkownik Forum

Lokacja: Na wyspie

Gildia: Sunblade
Domyślny

Czarny ja sadze ze masz po częsci racje ale nie do konca... bo przeciez w kazdej spolecznosci znajdo sie jakies debile,a przekladajac to na gre (gram ponad 2lata) spotkalem duuuuuuuzo roznych ludzi, i powiem Ci jedno niewieze juz w takie cos ze mozna na nowym serwerze pograc spkojnie. Ja tak chcialem sobie pograc na morganie z bratem tylko cieszyc sie gra , ale avis zaczelo mnie huntowac i brata ze mielismy za wysokie levele.
Ta gra zabardzo wplywa na mózgi niektorych graczy którzy sa zwyklymi smiertelnikami w zyciu tu chca byc liderami, rzadzic serwerem i miec wysokie miemanie o sobie i takie bzdury.
A to co nienawidze u polakow to wlazenie w dupe innym. Na morganie jak zobaczylem lepkow ktorzy oplowali avisow a teraz sie im plaszcza, schlebiaja na forum to sie zalamalem , ze jak ja moglem z nimi sie wogole zadawac (ludzie bez poczucia wlasnej godnosci?)
Niemow ze szwedzi szanuja polakow bo to nieprawda kpia z nich i szydza.
A co do brazylijczykow, na eterni mialem ich za sasiadow w domku 70 levele i byli suuper kumplami i duzo mi pomagali zawsze jak tylkowchodzilem do gry sie witali pierwszi i pytal ijak leci i takie tam....

A co do wyzywania sie na forum najwiecej klnie Dark'Modor ale uwiezcie mi moze mu czasem zrywa i niepotrzebnie ku..uje ale jako jedyny wprowadzil dyscypline w sunblade i nasi ziomkowie nawet sie nieodezwali i nieruszyli przez dlugi czas kiedy zaznos i modor obmyslali plany ataku na avis.
Gilda zaznosa nietrzymala sie kupy lazili darli sie i byl bajzer pzrez jakis czas juz chielismy zrezygnowac z wspolnej walki.
Wspolczulem tylko Zasnosowi jak sie na swoich denerwowal bo tez bylem u niegio w gildzie kiedys i wiem ze jest dobrym stategiem( latalismy po nocach za avisami).
Czy nastepny serwer bedzie druga pandorią? morgana? mam nadzieje ze nie.
Zrobmy cos dla dobra nas wszystkich i grajmy z jakims szacunkiem dla siebie i innych BO TO TYLKO TAKA GRA....
Ahcum lewap jest offline  
stary 10-06-2005, 00:09   #359
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

Każdy może był kiedyś newbie, ale ja noobem który np. jak ktoś wykłada na dp crown armor a ja zaczynam rzucać na to śmieci żeby on ten armor zrzucił na ziemię to nigdy nie byłem i nie bede i jeśli już ktoś jest taki to może się co najwyzej poprawić a większość z takich osób staje się pa gdy tylko dojdą do władzy i myślą że wszystko im wolno i to się tyczy wszystkich nie mówie tylko o swe ;]
Foxium jest offline  
stary 10-06-2005, 00:26   #360
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

Btw. Są ludzie którzy ownują tą grę i grają dla rozrywki ci są wporządku
i są ludzie których to gra ownuje i zrobią wszystko żeby zniszczyć komuś zabawę i w tym nie ma podziału ani na lv ani na narodowość.
Foxium jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania