![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() R/Mo hmm moim zdaniem niezbyt udane polaczenie. No ewentualnie jesli skupisz sie na Procie to moze być, ale myśle, że ranger powinien bardziej ofensywnie byc nastawiony (mozesz sprobowac ze smitingiem, ale druzyna chyba nei bedzie zadowolona, chodz smiting to bardzo dobra rzecz)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Dupa a nie :> Nie grasz R'ką to nie gadaj ![]() ![]() Więc, R/Mo jest jedynie dobry na PvE (ale na taki luźny farming itp...), R/E To większość na początku wybiera, bardzo dobry na PvE (zależy jakei skille), R/N Jeśli idziesz w Conditiony (Krew zalewa jak masz taki spam ikonek w lewym górnym rogu... takie 2 rzędy ![]() Ranger to raczej twór Conditionów... na UW jak trafisz do Trap Team to wszystko jasne (Bierzesz pułapki ...prócz Spike Trapa (elite skill) który neutralizuje inne conditiony). Więc robi się pierw taki spam trapów, następnie sie luruje potworki... wchodzą...leżą w 2 sekundki... tak samo jest na tombach..ale potrzeba minimum 2 monkow (bo tam to nie bezmyslne potworki :> ). Czyli na PvE polecam: Może te bazgroły moje pomogą ci wybrać :> . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ja juz zamowilem Guild Warsy, dzisiaj maja je dostarczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Zastanawiam Sie Czy Mój R/Mo Wytrzyma Na Tombach I Zgra Sie z Drużyną
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
magia ziemi stanowi raczej defensywna rzecz. magia wody ciekawie spowalnia, jednak dlugo rzuca sie czar, jak i go odnawia. magia powietrza ciekawie wymiata w PvP. Natomiast magia ognia najlepiej dziala na potwory, poniewaz wiekszosc graczy uzywa itemkow uodparniajacych na ogien (jednak nadal jest b. szybka i skuteczna).
![]() |
![]() |
#347 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Magia ognia tylko na PvE chyba że Meteor Shower na noob Guild lub kiepski team na tombach... czyli: PvE = Fire PvP = Air R/Mo jest do dupy na PvP... padnie prędzej czy później mimo ze może się leczyć... jest jeden dobry skill ale go nie zdradze.... bo to mój build. Na PvP (arena i inne) uważaj jeśli bierzesz E/Mo masz 2x więcej szansy ze zostaniesz zaatakowany...bo wezmą cię za Healera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: w Szczecinie
![]() |
![]() elo elo
mam zamiar kupić se GW powiedzcie czy pójdzie na kompa: pentium III 966mhz 256 ram a reszty nie pamiętam ![]() czy dobre byłoby rozwiązanie D/E?? plx odpowiedzcie fast |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() Mam pytanie:
Jaka jest szansa wykrycia, ze gosc xxx ma pirackiego cd- keya skoro pobrał z www.serialeblabla.trarta.com ? i jest to oryginalny klucz? i co może się sta,ć jak przyłapią (ten debil się mnie pyta na gg ja kupuje oryginalke ;p).
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No albo Hardware Ban ... albo Ip Ban (to raczej kiepskie jeśli ma się neostrade) albo poprostu ban na konto... .
Daj mi linka na PW jak możesz :> , może znajde jakiś porzyteczny, bo szukam do pewnej gierki cd-keya od kilku dni... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieje Nekromanto, ze podoba ci sie sprzet, ktory ci dalem ;] (znaczy zamieniles sie ze mna na silver dye)
Polecam pomieszac (znaczy wlac jedno Vial do drugiego Vial) srebny z zoltym super efekt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Guest
|
![]() kupilem GW i powiem jedno. Olejcie tibie idzcie do sklepow i kupujcie GW. Polecam z calego serca. Banalna historia ale w jakiej oprawie
stawiam 9+ na 10 |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() ok to moim zdaniem kupujme ta gre na 100% ale niewiem czy menser czy jak mu tam ma dobre ataki ofensywne moglibysice mi troche lepiej wyjasnic klasy bardzo prosze
![]() EDIT:a jak deniesz to monk musi cie wskrzeszac? by dalej grac? czy jednak masz do wyboru wszkrzesic lub od miasta zaczac?bo jesli to 1 ze tlyko wskrzesic to mi nie bedzie sie podobalo :? Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 18-08-2005 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Mesmer to taka profesja co nie zadaje dmg, tylko niesamowicie wkurza tymi swoimi pierdzielnikami
![]()
![]() |
#355 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak Myślicie czy Necro dobrze połączy się z Mesmerem ? Jeżeli Nie To piszcie swoje propozycje Drugiej Profesji Dla Nekromanty .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazda dobra jest druga profesja (lecz jedynie nekro moim zdaniem powinien łaczyc sie z wojownikiem)
Nekro + Mesmer? ok ;] Jesli dasz + Ranger to Conditionami bedziesz niezle razil(przede wszystkim) i typi swoimi trupami itd.... +wojownik - niezly czarodziej umie walczyc okrzyki woja +monk niezla zadyma ;]...szczegolnie na pvp.....brrr..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Na początku zastanawiałem się nad kupnem PACCa w tibii. Jednak teraz, moim zdaniem o wiele bardziej opłaca się kupić Guild Wars niż PACC. O GW czytałem już w kwietniu. Niestety, nie wykupiłem jej. Teraz jestem pewien, że to był błąd (3 moich kolegów wykupiło GW i z ich recenzji wynika że jest świetne). Niedługo wybieram sie do jednego z nich aby obejrzeć tę grę na wlasne oczy.
A co najbardziej cieszy: Brak abonamentu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Guest
|
![]() lol a ja zlamilem i wybralem warrior ranger -.- teraz mam 9 lvl i wougle nie kozrystamz luku tylko troche ze skilli ;/
|
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik forum
|
![]() O robie N/W Myśle Ze Dobrze Sie Będzie Grało
![]() Wiecie C Jednak Zostane Przy Mojim R/Mo mam juz 17 Lvl ;] Tylko Nie Wiem W co ładowa Umiejęności mam 12 mark... i chyba bede dawac do Expertise Jak Uważacie ? Ostatnio edytowany przez Mystic Krupek - 18-08-2005 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
|
![]() N/W naprawdę musisz umieć grać. Jak juz umiesz to jest super
![]() Edit: Przeniosłem się na amerykanski server ;] Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 19-08-2005 o 11:01. |
![]() |
![]() |