| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  31-10-2005, 10:22 | #341 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 02 2005 Lokacja: Budzyń Wiek: 37 Posty: 37 Stan: Aktywny gracz Imię: Lukio the Knight Profesja: Elite Knight Gildia: Green Revolution Świat: Secura   |   No i to by byly juz chyba wszystkie ssy w tym dziale... a wszystko zawdzieczamy "kochanemu" liderowi, WIELKIE dzieki Kaktus... ...:::Hail Kingdom of Honor:::... Pamiec nie zginie! (przynajmniej moja) 
				__________________ Secura: Knight  - Lukio the Knight Palladyn  - Lukio Pall Druid  - Lukio the Druid | 
|   |   | 
|  | 
|  31-10-2005, 10:34 | #342 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 07 2005 Lokacja: Scotland Wiek: 36 Posty: 445 Stan: Niegrający Profesja: Master Sorcerer Poziom: 91 Poziom mag.: 69 |   =( ;'( :-([*] Hail, Hail forever![*]  =( ;'( :-( | 
|   |   | 
|  31-10-2005, 11:52 | #343 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 07 2005 Lokacja: Elbląg Posty: 200 Stan: Na Emeryturze Imię: Turin Tizer Profesja: Master Sorcerer Gildia: Death Assassins Świat: Secura Poziom: 105 Skille: 19/24 Poziom mag.: 70 |   Od pewnego czasu ta gildia i tak byla jakby jej nie bylo... Zobaczymy co bedzie dalej... Tak czy inaczej jakos tak glupio bez KoH... Ciezko to wytlumaczyc, ale w sumie przez rok (prawie) juz sie zdazylem przyzwyczaic... 
				__________________ ! | 
|   |   | 
|  31-10-2005, 12:41 | #344 | 
| CS Tibia.pl Team Data dołączenia: 15 07 2005 Lokacja: Piła Wiek: 36 Posty: 209 Stan: Na Emeryturze Imię: Kaktus Hunter Profesja: Master Sorcerer Gildia: Dies Irae Świat: Secura Poziom: 213 Poziom mag.: 79 |  -.- Nie ma za co lukio chcialem na kogos przepisac ale jakos nikt sie nie granol do tego wiec mowi sie trudno cya... | 
|   |   | 
|  31-10-2005, 14:38 | #345 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 02 2005 Lokacja: Budzyń Wiek: 37 Posty: 37 Stan: Aktywny gracz Imię: Lukio the Knight Profesja: Elite Knight Gildia: Green Revolution Świat: Secura   |   Kto mial sie garnac jak graly 3 osoby i nikt pacca nie mial... tyle pracy mojej i Guhava zmarnowales, sam nic nie zrobiles, tylko niszczyc umiesz   
				__________________ Secura: Knight  - Lukio the Knight Palladyn  - Lukio Pall Druid  - Lukio the Druid | 
|   |   | 
|  31-10-2005, 15:28 | #346 | 
| CS Tibia.pl Team Data dołączenia: 15 07 2005 Lokacja: Piła Wiek: 36 Posty: 209 Stan: Na Emeryturze Imię: Kaktus Hunter Profesja: Master Sorcerer Gildia: Dies Irae Świat: Secura Poziom: 213 Poziom mag.: 79 |   Jakiej twojej pracy co najwyzej pomogles ja zalozyc i przy czym ty sie tu chciales niby napracowac przyjeciem raz na rok kogos.. a prawie przez cale jej istnienie ja bylem liderem...-.- Ostatnio edytowany przez $kaktus$ - 31-10-2005 o 15:30. | 
|   |   | 
|  31-10-2005, 18:30 | #347 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 07 2005 Lokacja: Scotland Wiek: 36 Posty: 445 Stan: Niegrający Profesja: Master Sorcerer Poziom: 91 Poziom mag.: 69 |   Chlopaki nie ma sie o co klocic, gildii nie ma, no trudno. Mysle ze nie powinnismy juz tu pisac bo ten temat tylko nas poroznia. Hail KoH 4 ever ! | 
|   |   | 
|  01-11-2005, 07:29 | #348 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 02 2005 Lokacja: Budzyń Wiek: 37 Posty: 37 Stan: Aktywny gracz Imię: Lukio the Knight Profesja: Elite Knight Gildia: Green Revolution Świat: Secura   |   WIesz Kaktus, Ty rang ani nazwy nie wymysliles, miales tylko statut lidera i nie raz na rok bo kazdy co chcial byc przyjety pisal do mnie bo Ty odrazu ignorowales i co z tego ze byles liderem przez rok jak nic nie zrobiles, nawet na forum nie wchodziles... 
|   |   | 
|  01-11-2005, 08:34 | #349 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins |   Przypominaja mi sie czasy wariorsow, ledwo dzialajacej gildi, z paroma dobrymi graczami, ktorzy rozbili sie na pare gild, a wina wg reszty bedzie tego jednego, w tym wypadku Kaktusa. Bedziecie sie klocic, o nic i tak nikt nie wygra, ale tylko sie sklocicie... gildia to nie tytul tylko zwarta paczka... 
				__________________   | 
|   |   | 
|  01-11-2005, 19:11 | #350 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 07 2005 Lokacja: Elbląg Posty: 200 Stan: Na Emeryturze Imię: Turin Tizer Profesja: Master Sorcerer Gildia: Death Assassins Świat: Secura Poziom: 105 Skille: 19/24 Poziom mag.: 70 |  Podsumowanie. @Bysiu Jak juz to zgrana a nie zwarta  @KoH Gildia by przetrwala gdyby liderem byl ten co na poczatku -> Guhav. Jako jedyny potrafil to utrzymac w kupie i tyle... A ostatnimi czasy w zasadzie z calego KoH gral tylko Kaktus (mam na mysli zalozycieli KoH, zebys sie siwy czy kto inny nie obrazil  ) @Kaktus Oby Ci sie w marzycielach poszczescilo... @Lukio, MoP & others My sie nie damy my wygramy! @Moderator Close this topic please. Gildia sie rozpadla i nie ma sensu zeby tu nadal pisano posty. @Fani dobrych SSów W wolnym czasie postaram sie zebrac wszystkie SSy z tego tematu, spakowac (******  ) i zamiescic na rapidshare'u  Wiec nie martwcie sie! Bedziecie mogli obejrzec to kiedy tylko chcecie, nawet jesli temat zniknie raz na zawsze. 
				__________________ ! | 
|   |   | 
|  03-11-2005, 22:17 | #351 | 
| Użytkownik Forum |  Sp. KoH @Kako 1. Thz ... a co do mojego PACC'a... no cóż ja poprostu już PACC'a w najblizszym czasie miec nie zamierzam. 2. Pewnie że się nie damy :> @Others Kłutnie i tak już nic nie zmienią. Lider zlikwidował i koniec. @Topic Zapieczentować, zamknąć, zapamiętać! | 
|   |   |