|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Jak myślicie? Czy nasze posty mogą zakwiestionować ,że EXCALIBUG żyję? | |||
Tak... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
498 | 40.59% |
Nie... |
183 | 14.91% |
Wszystkie posty nie dały rzadnych rezultatów |
212 | 17.28% |
Heh, ja już wiem o co ci chodzi... (Już wiem jak to zrobić według naszych postów) |
115 | 9.37% |
Nie mam zdania |
219 | 17.85% |
Głosujących: 1227. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Last Rebellious
Świat: Empera
Poziom: 30
Skille: 69/68
Poziom mag.: 4
|
![]() Pewien NPC z Port Hope imieniem Ray mowi tak(jesli spytamy sie o "Excalibug"): "There are rumours about some hidden stone tablets mentioning that weapon. Adventurers claim to have seen those tablets in the ancient lizzard city". Mowi to mniej wiecej tyle, ze Excalibug'a ostatnio widziano w miescie jaszczurek, ukryty w jakims kamieniu, wiec znajduje sie na terenie Tiquandy. Jest to narazie najbardziej dokladna odpowiedz NPC zapytanego o Excalibug, ludzie z pacc'iem moga to sprawdzic (tu podziekowania dla tibia.pl)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
|
![]() @upup
oki, dzieki za informacje juz tam ide @up hmmm...interesujace poszukam czegos poniewaz mam pacc
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Na tibianews.net widziałem kiedyś zdjęcie (po udpate) na ktorym był pokazany gracz w dziwnym miejscu, chyba bardzo starym bo np. na podłożu był bluszcz. Były tam rozwalone posągi lizzardów, tak więc nie jest to zamieszkała wioska Lizzardów, tylko pewnie jakaś wyspa... chyba. Tak więc trzeba robić grupki i szukać. Pewno znajdzie się tam coś więcej na temat Excalibuga, tak więc do roboty! (miałem racje. nowe części tego questa przychodzą razem z updatami -.- ). OMG ale podnieta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Last Rebellious
Świat: Empera
Skille: 69/68
|
![]() @up
Nie jest to odzielna wyspa, jest to Tiquanda, ktora jest czescia wyspy Darashia, a w wyzej wymienionej Tiquandzie (w poblizu Port Hope) znajduje sie miasto jaszczurow, w ktorym to prawdopodobnie znajduje sie Excalibug! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Volvman - 05-09-2005 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pojde tam jutro po rescie @up ze co plx? niezle zamotales ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jeśli język beholderów po coś jest, to musi być po coś ważniejszego, bo po pierwsze jest naprawde trudny do rozwiązania, a po drugie jakieś 90% itemów w tibii jest dostępne w różnych questach lub w potworach.. Możliwe też że w którejś z ksiąg w bibliotece beholdera może być coś o różnych starych/nowych tajemniczych/ciekawych itp. questach. Tych ksiażek jest aż 40, więc musi być cos ciekawego... chyba że Knightmare naprawde zrobił nam joke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Poznań City
Imię: Cruci
Świat: Saphira
Skille: 60/58
|
![]() Cytuj:
Zathroth Przeczytaj poczotki tibii czy jakos tak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]() @up Genezis Tibi
![]() Jeżeli jest to naprawde quest do rozwiązania to nie szybko rozwiążemy, ponieważ narazie ślectwo stoi w miejscu. Sprubuje coś znaleźć |
![]() |
![]() |
#350 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Znalazłem kolejną zagadkę ( chodzi o Demony pod Carlinem ). Założe posta jak SS załaduje się na Rapidshare.de i proszę a byście się nią zajeli.
@EDIT http://forum.tibia.pl/showthread.php...554#post521554 zajmijcie się tym plz Ostatnio edytowany przez Bazant - 06-09-2005 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() trzeba poszukac na forum (patrz-opis
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@bazant a nie chodzi ci przypadkiem o demonie? @marcinutek, all moze niedlugo bedzie cos wiadomo bo wybieram sie do catedry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Guest
|
![]() Jutro też spróbuje coś odkryć. Przeszukam podziemia Thais i okolic
|
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() brzmi przerarzająco. zauwarzyłemjakieś jakby zaklęcie. cos się wydaje rze to cos o orchebalu(czy cos takiego)tym wladcu demonów. czyli O ZAGŁADZIE TIBI!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Orshabaal.... A gdzie to znalazłeś? Wiesz może jak brzmiało? Jakies pojedyncze wyrazy....Bradzo interesujące...
PS; mam nadzieje, że to nie jest komunikat, który pokazuje sie przed atakiem demonka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a gdzie to widziales? jak brzmialo? @marcinutek thais mozesz sobie darowac, juz je przeszukalem jak mozesz to lepiej przeszujaj kazo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Wescie tutaj Bossa demonów nie wkrecajcie !!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() ja bym sie nie zdziwił jakby na wszystkie miasta zaczyły łazićpotwory(Głównie demony) i powybijały tibijczyków. apropo mojego wcześniejszego posta to tak se napisałem bo nie miałem co robić(ten też
![]() ![]() |
![]() |
![]() |