Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Pokaż wyniki sondy: Kto Twoim zdaniem wygra wojne? Lub kogo byś chciał zeby wygrał?
Tengu 32 29.09%
Fire 51 46.36%
Rybka mnie to kto wygra 27 24.55%
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-02-2006, 20:36   #341
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spec4rever
wiesz co ? odkad gram na morganie 1 osoba jaka mi pomogla z Hglv to Nizh tak sam z siebie pomogl z leviathorem napsilem mu all przyszedl i pomogl mialem 28 lv wtedy a on 100+ wiec??
niewim jak bylo kiedys ja mma luzz u niego a tengu mnie leje chcailem byc neutral ale sie nieda a pozatym lloooknij kto to tengu najwieksi ludzie ktorzy popierali niz za czasow avis ?? moze nie ^^?? a pozatym fire wygra bo cora wiecej ludzi do nich dochodzi jak dalej tak pojdzie to tengu bedzie walczyc z 100 vs 28 czy 30 niepamietam ilu ich tam jest [..]
.. masz racje, ale to nie ci co sa w tengu sa problemem serva.. jak co niektorzy co znaja serv odd poczatku wiedza ze to Nizahe byl najwiekrzym PA.. co niektorzy mowia ze zaznos, ale zaznos byl polakiem i chcial uwolnic serva o takich jak nizahe.. to NIZAHE i jego "malpy" sa problemem serva.. jak wojna sie skonczy i tengu wygra jestem prawie na 100% pewien ze Nizahe, Craxim, Dany Darko, Ahazin najwiekrzi PA na servie nie pograja jsuh sobie.. nie beda mogli placic.. Oni sa najwiekrzym problemem..
11:34 Osamek: i kto tu noob jest?
11:34 Ogothoss: GETUR
janou jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-02-2006, 20:36   #342
Salzar Exonios Salvator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Toruń

Imię: Exonios
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Salzar Exonios Salvator ma numer GG 5486650
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonymouse
Haha człowieku Fire niedorównuje tej umiejętności. Gruuubbboooo. Poczytajcie stare artykuły o Avis, poczytajcie dlaczego Nizahe zabijał POLAKÓW ze swojej gildi bo go doganiali z lvl albo przekraczali 100 lvl(paranoja, za ich czasów to nawet w ich gildi nie mozna bylo sie czuc bezpiecznie bo cie lider mogl up######ć). Omg ludzie:O
Jak bys idioto czytal ze zrozumieniem to z tektstu bys sie dowiedzal ze uwazam ze to Fire jest wieksze PA od tenegu ale widze ze jezyk polski niejest zabardzo Ci znany. Wiem co sie dzialo za czasów Avis i to dlatego do tej pory nienawidze nizahego.
Salzar Exonios Salvator jest offline  
stary 14-02-2006, 20:41   #343
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IceMaster :)
Przykro mi ale Fire rozpier~ tengu i Ci co byli z tengu będą musieli płacić tyle wam z tego....

sry wiekrzosc osob nie zaplaci xd ja tym bardziej..xd jak fire wygra server cofnie sie w rozwoju xd nie bedzie lepiej bo okolo +100 osob odejdzie xd mowicie ze szkoda im charow.. pamietacie wojne vandeta vs fire?? Steph Spectre wisi to czy ma 100lvl czy nie.. uniusl sie honorem i nie zaplacic wraz z kumplami zmienili serva.. mysle ze tengu tesh tak postapi.. wiec jesli fire wygra tengu i ich wszyscy koledzy odejda z srva i server znowu bedzie zacofanyxd
janou jest offline  
stary 14-02-2006, 20:42   #344
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janou
.. masz racje, ale to nie ci co sa w tengu sa problemem serva.. jak co niektorzy co znaja serv odd poczatku wiedza ze to Nizahe byl najwiekrzym PA.. co niektorzy mowia ze zaznos, ale zaznos byl polakiem i chcial uwolnic serva o takich jak nizahe.. to NIZAHE i jego "malpy" sa problemem serva.. jak wojna sie skonczy i tengu wygra jestem prawie na 100% pewien ze Nizahe, Craxim, Dany Darko, Ahazin najwiekrzi PA na servie nie pograja jsuh sobie.. nie beda mogli placic.. Oni sa najwiekrzym problemem..
Z toba sie zgadzam Lukasz... w koncu kto jak kto ale to mysmy napierdzielali Avis ostatnim razem ^^ Bez Szczypania powtrzyl bym to ale nie ma jak
stary 14-02-2006, 20:43   #345
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spec4rever
Jak ja jestem niepoinformownay to fajnie masz ^^ the ebst lv jaki kolwiek miales to 32 lv i uczysz innych grac.... poprostu trap w veno to byla rzez Tengu a tengu nic zrobic niemoglo bo za malo tych tengusow jest ;] i do okulisty to mozesz isc ty ^^

Klaymos, nie moge sie doczekac az popelnisz blad i dorwe cie jak bedziesz sam na tibi xD
janou jest offline  
stary 14-02-2006, 20:45   #346
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naharth
spec4rever - Czemu nie zmierzysz sie z argumentami? I czemuz to ja mialbym isc do okulisty? Nie potrzeba mi mocniejszych okularow, ani nic. Zreszta kto Ci powiedzial, ze probuje Cie pouczyc, jak masz grac... ? Moze znowu nie przeczytales mojego postu?

Zreszta 'zgrywasz' nie poinformowanego, wiec coz ja biedny zuczek mam zrobic? Czy ja mowilem, ze jestes zle poinformowany, albo ja dobrze? Nie? Oh.

Zreszta jesli moge Ci przypomniec Ty tez nie masz jakos najwyzszego levelu.
eeheh to niebylo do ciebie tylko do Na~
^^

stary 14-02-2006, 20:46   #347
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aonik
Ja nie gram na moragie jush dosc dlugo ale gralem od poczatku serva wiem do czeog jest zdolny Nizahe .... dla mnie to po prostu frajer... kiedys bylo zabijanie za to ze wyprzedziles nizahe... Jak bylo Avis i Zaznos odszedl od Avis ( nie chcial wojny ) to co zrobil Nizahe? Wpadl ze swoimi psami na spawn demona jak Zaznos Druugan i reszta ekipy czekali na resp demo~, zabili Druugana i kogos jeszcze Zaznosa i i pare innych osob wzieli w trapa, a za co? bo Zaznos odszedl z Avis... Potem jak Nemesis i Sunblade mialo wielkie szanse na zwyciestwo to hack Zaznosa i oczywiscie kto? ziomale Nizahe go hackli i zrookowali ... Bo nizahe nie potrafil zabic Zaznosa w open battle .... n/c. Bo wygranej wojnie Nizahe mial comment ze wszystkie ceny narzuca avis i nie poszluszenstwo bedzie karane... outfity tesh niektore sa zakazane i za ubieranie sie nie tak bedzie kara... kur** n/c po prostu z Bogiem ze tak powiem.. Mam nadzieje ze Nihaze ze swoimi murzynami przerznie wojne ... i nawet jesli Tengu bedzie Paowalo to przynajmniej serv ruszy a nie 140 lvl best lol a na nowszych servach 160+ ... szkoda gadac ...

Hail Tengu!! ;]
pamietam te czasy;/ pamietam ze avis na czele z nizahe nie lubili rozowego outfituxD nastepny co ma racje, na tym forum glos powinni miec chyba tylko Ci co znaja serv od poczatku xD
janou jest offline  
stary 14-02-2006, 20:49   #348
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
pamietam te czasy;/ pamietam ze avis na czele z nizahe nie lubili rozowego outfituxD nastepny co ma racje, na tym forum glos powinni miec chyba tylko Ci co znaja serv od poczatku xD
Ba pewnie ze ma racje - Vorqes ma, mial i bedzie miec racje ...
stary 14-02-2006, 20:49   #349
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Z toba sie zgadzam Lukasz... w koncu kto jak kto ale to mysmy napierdzielali Avis ostatnim razem ^^ Bez Szczypania powtrzyl bym to ale nie ma jak

znamy sie wogole?? kim byles za czasow zaznosa??
janou jest offline  
stary 14-02-2006, 20:51   #350
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
znamy sie wogole?? kim byles za czasow zaznosa??
Przeczytaj se ostatnie stronki tego tematu
stary 14-02-2006, 21:00   #351
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Przeczytaj se ostatnie stronki tego tematu

jajaj, nie zauwazylem xD zalatw sobie chara i lecimy znowu skopac im dupe xD
janou jest offline  
stary 14-02-2006, 21:09   #352
Salzar Exonios Salvator
Użytkownik forum

Domyślny

Po ostatnich wydazeniach musze uznac z w tej chwili wole poprzec fire, choc dalej bede pamiental o tym co robil Nizahe ze swoim Avis i dalej bede go nienawidzil.
stary 14-02-2006, 21:11   #353
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salzar Exonios Salvator
Po ostatnich wydazeniach musze uznac z w tej chwili wole poprzec fire, choc dalej bede pamiental o tym co robil Nizahe ze swoim Avis i dalej bede go nienawidzil.

widze ze jestes s sunblade, wiec pewnie tu grales.. jak mozesz popierac ciagle fire..?? skoro to nizahe i jego podwladni typu ahazin, dany darko, craxim i inni wykopali was z serva..:O
janou jest offline  
stary 14-02-2006, 21:12   #354
Naharth
Użytkownik Forum

Naharth's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Narcyzland

Poziom: 1
Domyślny

21:00 Vaikor: Cosanostra nie w Tengu
21:00 Vaikor: Zacytuj moje slowa
21:01 Naharth: why nie jest w tengu? ;p
21:01 Vaikor: Przesadzil chyba
21:01 Vaikor: 20:50 Cosanostra Pyros: GL In war
21:01 Vaikor: 20:52 Vaikor: 20:52 Vaikor: Are you leaving or something?20:52 Cosanostra Pyros: Yej20:52 Vaikor: 20:52 Vaikor:Why?!20:53 Cosanostra Pyros: Ask Latco
21:01 Vaikor: Mozesz to all zacytowac

Czyzby >>>najwiekszy<<< waszym zdaniem PA zostal wyrzucony z Tengu, albo je opuscil?

spec4revah - jak to moglo nie byc do mnie skoro cytowales mojego posta? Chyba, ze cos nie tak jest. ~

Ostatnio edytowany przez Naharth - 14-02-2006 o 21:13.
Naharth jest offline  
stary 14-02-2006, 21:17   #355
Storiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elder Druid
Świat: Selena
Domyślny : )

A ja od dluzszego czasu sie nie wypowiadam bo to chat a nie Forum jest...
Z tego co widze tu jest identycznie jak na isarze ale na isarze wieksze lvle...tez jak Light Wygrywalo bylo "To ty musisz placic 100k,a ty 200 bo cie nie lubie" a teraz jest kolo 40~ - 8 dla Przeciwnikow polakow,wiecie na czym polega blad polakow?Za szybko uwazaja wojne za Wygrana...
14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela
14:01 Smoczq: nie watpie
14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty
14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla>
-----------------------------------------------------------
00:12 Shay Utini: just bapupa
00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto
Storiel jest offline  
stary 14-02-2006, 21:17   #356
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Domyślny

Cytuj:

btw pozdrow modora xD przydalby sie na tej wojnie i przydalby sie podobny trap jak w walce z avis xd
janou jest offline  
stary 14-02-2006, 21:25   #357
Salzar Exonios Salvator
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
widze ze jestes s sunblade, wiec pewnie tu grales.. jak mozesz popierac ciagle fire..?? skoro to nizahe i jego podwladni typu ahazin, dany darko, craxim i inni wykopali was z serva..:O
jak juz napisalem niepopieram nizahego ahazina itd. lecz gildie fire niewiem czy wiesz ale dany w wojnie pomagal Sunblade i Nemesis.[chyba, przynajmniej tak mnie sie zdaje to bylo dawno i troche juz sie zapomnialo] nigdy niezapomne co oni zrobili ale Tenegu niejest lepsze i czesc mebersów w tenegu takze byla w Avis i takze pomagal wybijach moich pobratecznych ziomów na tibi. Niedlugo po tym jak powstalo Tenegu zostalem zabity przez ich mebersów za to ze niechcialem wpuscic ztyxa na exp. Solle wybil duzo moich kumpli a takze cosa próbwal mnie ubic. mam wiele powodów by nienawidzic Fire a takze by nienawidzic Tenegu która od utwozenia tej gildi daje mnie ich wiecej od fire.
stary 14-02-2006, 21:25   #358
Tirensa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Tirensa
Gildia: Fire
Poziom: 65
Skille: 21/26
Poziom mag.: 52
Domyślny

Cytuj:
Troche za duże słowa to tylko gra.Nienawidzić?Solle zabil mnie 2x i może uznam go za *******************<<<(sam sobie wyobraź co tam pisze) ale nigdy nie bede przez głupią gre go nienawidził.Aaaa...HALA MADRID!!!Cicinho - 1,Robinho - 5,Ronaldo - 10!!!TO JEST TEN STARY GALAKTYCZNY REAL CZEKAMY DALEJ JESZCZE 2 PLX I TO CO MÓWILI ŻE CUDEM MA BYĆ STANIE SIE PRAWDĄ!!!
stary 14-02-2006, 21:28   #359
Salzar Exonios Salvator
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tirensa
Troche za duże słowa to tylko gra.Nienawidzić?Solle zabil mnie 2x i może uznam go za *******************<<<(sam sobie wyobraź co tam pisze) ale nigdy nie bede przez głupią gre go nienawidził.Aaaa...HALA MADRID!!!Cicinho - 1,Robinho - 5,Ronaldo - 10!!!TO JEST TEN STARY GALAKTYCZNY REAL CZEKAMY DALEJ JESZCZE 2 PLX I TO CO MÓWILI ŻE CUDEM MA BYĆ STANIE SIE PRAWDĄ!!!

Masz racje to tylko gra. Ale te slowa pasuja do nizahego. Nienawidze go za to wszystko co zrobil nienawidze wiele graczy bo niepotrzebnie cisnienie mnie podnosza. Pamientaj ze to nie gra mnie i innych graczy ubija.
stary 14-02-2006, 22:58   #360
Tirensa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Tirensa
Gildia: Fire
Poziom: 65
Skille: 21/26
Poziom mag.: 52
Domyślny

Co ty nazywasz zabijaniem to że pare cyferek sie zmniejszy za to nienawidzisz Nizahe?A co do meczu Real dostarczył mi 90 minut takich emocji i takiego podniecenia jakiego nie da sie opisać wygral 4:0 nie wystarczy to do awansu ale dzięki temu wiem że stary dobry Real wrócił HALA MADRID!!!!

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania