![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() dzis ide na black knight quest wiec bede miec na sell crown arm i crown shielda
ktos cos chce kupic? ;>
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
|
![]() ile za c shield?
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() KUPUJE C-SHIELDA.
Widze ze nic ciekawego sie niedzieje na silverce ![]()
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Najbardziej denerwujące jest to, że non stop gadamy o gildii nowej, a nikt nic nie robi! Ludzie! Wóz albo przewóz! Nie należy czekać, bo teraz jest dobry moment, tylko trzeba namówić Leo, Rekina i całą polską kolonię z ID i bedzie git
![]() ![]() ![]()
#346 |
Użytkownik Forum
|
![]() yeah nie mam hunta
@straznik gaju cena do uzgodnienia-ja proponuje 12k ![]() ps. 15:48 You advanced from Level 49 to Level 50.
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 20-02-2006 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm, ja proponuje 11k, a kto pomogl z huntem
![]() Ale jesli sie niezgodzisz to pomyslimy....... ![]() ![]() Leo watpie zeby odszedl od Immortalsow, sam planuje do nich dojsc, a Leo nie zrezygnoje z bycia vice liderem w niej ![]()
#349 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol grtz rekin
a co do wypowiedzi michala zgadzam sie w 100 % tylko ze nie podnoscie lvl bo kurde nigdy nie dojde a troche mi brakowalo rozmow na guild chacie itd i tego napisu za lvlem i profesja wiec doszdloem do jakiejs nOObowatej gildi ( figther of honor) czy jakos tak ![]() ![]() ![]() ps na tym screenie to moj adv in shield 22, wiec poreda moge ci pobloczy dl bo bloker ze mnie wyśmienity ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Thais
Imię: Frodo of Silvera
Profesja: Druid
Gildia: Nie ma ale bedzie
Poziom: 22
Skille: -/-
Poziom mag.: 23
|
![]() YEah sprzedaje edzia i cygiego z lunery
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja mam 23 shield
![]() Szczesliwy ile ty obleciales juz charow?? A co do twojwgo brata to hmm.... ciekawe co on sprzeda hyhyhy ![]() Pozdro
#352 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Thais
Imię: Frodo of Silvera
Profesja: Druid
Gildia: Nie ma ale bedzie
Poziom: 22
Skille: -/-
Poziom mag.: 23
|
![]() Ja mam juz duzo charow tyle ile chcialem
![]() Zabije mnie znow jakis LoL czyli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
|
![]() No srry Szcześliwy, ale podpis perfidnie zerżnąłeś z matiego
![]() @Filipex - fake jak na pierwszy raz niezły, ale może zawsze być lepiej ^^ Ile kosztuje aol? xD ![]()
#354 |
Użytkownik Forum
|
![]() @michałeq
aol kosztuje 50k, sam taki posiadam i zaraz ide kupic potusowi daj kaske to ci tez kupie ![]()
#355 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Taak wiesz co niesciagaj ze mnie podpisu, nie mam vatara bo jakbym mial fajny ![]() ![]() ![]() No coz widze ze nie wiesz co to podpis bo dales to do posta, ale z czasem sie nauczysz ![]() Pozdro
![]() |
#357 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Czy idzie ktos na hunta na OF ![]()
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rekin
Uzbieram jeszcze 35k, to pogadamy ![]() I jeszcze jedno dręczące mnie pytanko; czy druid może naraz walic z tempest roda, hmm i exori vis? Bo potrzebne mi, a nie wiem ![]()
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() A wiec mialem duzooo charow, jak chcecie moge opowiedziec moja historie z Silvera...
Na poczatku byl Ruthless Sniper, to byl char aby uzbierac pieniadze na eq knajta, wiec gdy juz uzbieralem ztworzylem knighta-Neoxera. A wiec, zaczolem Neoxerem, skillowalem skillowalem i az na 15 levelu z 50/50, wstapilem do Red Warriors, najlepszej gildi polskiej jakiej bylem kiedykolwiek! To byly piekne chwile, kazdy sie lubil i bylo massowe skillowanie pod gh, tego sie nie zapomina. Kiedys kolo 20 levelu zabilem red skulla razem z Mati Bestia (Loot: K Arm-Bs-Drag Shield-Crus Helmet-P Legs), skonczylo sie wtedy zycie nooba, zrobilem 60/60 i expilem na soldierach a czasami bloczylem dragi lub gsy. Pewnego razu na 28 levelu poszedlem na EF, najpierw padl Dawergo, gdy probowalem odzyskac cialo tez padlem, wrocilem po swoje cialo, i znowu padlem przez laga, to na co ciezko pracowalem (C arm, Vamp Shield), wylecialo skonczyly sie moje marzenia, zaczolem pekowac, zabilem pare osob i spadlem na 26 lev. Nastepnie byl hak i rookowane postaci do 15 levelu... Kupilem Sorcusia jedusinskiego, ( onim nie bede opowiadal), i przez nerwice 62 RP, (Ktory mnie huntowal za niby thief), zAbil mnie i tak skonczylo sie na sorcusiu (bylo to na 28 lev, tak jak neo).... |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol grtz 23 shieldu markiz
![]() ![]() eh poreda wzrusyla mnie woja opowiesc ![]() zabil cie w koncu ten 42 ludek sorcusa?
![]() |