![]() |
#341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thero Dark Hunter
Profesja: Elder Druid
Gildia: Animal Planet
Świat: Aldora
Poziom: 46
Poziom mag.: 49
|
![]() Troche to dziwne, że Cip soft cały czas chce utrudniać graczom granie, no ale cóż zamiast tego pg mogli by np. zająć się czarami nowymi, np. ja gram druidem i mam kilka pomysłów, aby ta psotać przestała być tylko "medykiem", np. albo zmienić PS (poison storm jakby ktoś nie wiedział), żeby walił normalne hity nie trute albo dodać takei jakby ue tylko że waliło by jak exori mort i powiedzmy nazwać to Force Explosion i tak samo przerobić E-wave dla drutów na force.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Z tym systemem Anty-PG to jedna wielka lipa... coraz mniej ludzi zacznie grac w tibie...
A tak wogole to na 100% walek jest z tym IP by nie mogli raczej zrobic bo jak ziom gra na cafe to co ma zrobic ![]() Ostatnio edytowany przez Miltoner - 01-04-2006 o 17:44. |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Heh zmusiliście mnie do napisania...
hehe nie wiem jak można podejżewać, że to może być prawda?? Jest tyle niedożeczności w tym co piszą modkowie, że ciężko mi uwieżyć, że niektórzy z Was w to uwierzyli. Pomyślcie, mamy 1 kwietnia, i co? To chyba oczywiste, że będą chciali was wkręcić. ![]() Acha no i w brew pozorom C(i)PY nie są kretynami... Ale zawsze moge się mylić. ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Post nosi wyrazne znamiona zartu.Kiedy czytalem o systemie anty pg,to jeszcze nie zorientowalem sie,ale kiedy doszedlem do tej listy ip-ow to sprawdzilem od razu kalendarz.Przeciez wiekszosc POlakow ma zmienny ip chyba,tak jak wiekszosc ludzi wogole.Pewne liczby sa tam chyba w miare stale,ale nie jest mozliwe dojsc czy sie logujesz od siebie czy z miasta obok(tak mi sie wydaje).System anty pg nie bylby zly,ale poniewaz na tibia.com nic o tym nie pisza,mysle(to pewne w sumie) ze to zart.
|
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Uć
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NA 100% to zart. ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Złotów
Imię: Costu Qar
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() Dobra o tym ze ten joke is stupid to juz ladne pare(naście) stron jest teraz proponuje napisać o byście chcieli zobaczyc w nowym update...ja osobicie chcial bym zeby bylo widac co kto nosi...jak w grach mmorpg ktore sa juz w 3d widac co kto nosi dajmy na to Silkroad czy Kal Online (zrobiłem reklame na gry
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]() Nie wiem czy to z powodu ze dzisiaj 1 kwietnia i prima aprylis
![]() bede musial sie troche ograniczyc i niestety grac 3h dziennie ;/ |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() To 100% na prima aprilis. Najpierw było by to powiedziane na www.tibia.com a potem dopiero tu
![]()
#350 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
Profesja: Druid
Świat: Titania
|
![]() eh jakby to byla prawda (system anty-PG) to taka osoba jak ja ktora gra tylko w weekendy musiala by opuscic tibie... ale poza tym to cipy ostatnio wymyslaja tylko jak utrudnic życie graczom a nie jak im w nim pomóc...
np. (znikajace oszczepy, soul pointsy itd.) naprawde wzieli by sie do roboty w końcu sporo osób im za to płaci! ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ech. Jak widze, moderatorzy nie rozpisują się za bardzo w tym temacie. A szkoda, to tylko utwierdza w przekonaniu że to dowcip
![]() Ale oby ten news był żartem. |
![]() |
![]() |
#353 |
Guest
|
![]() Mi sie nie podoba ten patent z zmniejszeniem doświadczenia po 3h grania
![]() ![]() To bedzie lipa straszna ![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Irlandia
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() eeehhh juz napisalem post ale nikt nie odpowiedzial..... co to jest to anty pg ???
edit: ooops...... niedoczytałem do końca newsa, myslalem ze to anty pg to co innego.... sorki za błąd. A tak wogóle to ja gram max 3 godz. dziennie ale.... żal mi kolegów Ostatnio edytowany przez Gazik_12 - 01-04-2006 o 19:18. |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() najlepiej by było jakby chłopaki nie robili żartów i takie coś naprawde by wprowadzono
![]() ![]() ![]() hehehe już widze wasze komentarze ![]() ![]() ![]() hehehehe pozdro ![]() ![]()
#357 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
|
![]() BEZNADIEJNE TO Z TYM EXPEM nie mozna se pgowac itd kur.a co ja mam zrobic w 2 godziny 40k expa?? lol slabo jak nie wiem co
|
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
|
![]() pewnie to joke , ale swoją stroną to moim marzeniem jest to żeby tylko grafika sie w update zmieniała! A NIE CIAGLE COS PSUJĄ
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]() Cytuj:
Ta moim komentarzem bylo by " a teraz kochane CipSofty pocalujcie mnie w d u p e " hrrrrri 20 euro za Pacca mniej ![]() A na marginesie gratuluje wyobrazni i poczucia chumoru panom Moderatorom;]
![]() |
#360 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
|
![]() Mam nadzieje ze to tlyko zart tibi.pl bo naprawde by przesadzili ale cos czuje ze nie blagam powiedzcie ze chociaz z tym expieniem to zart
![]() ![]() |
![]() |