![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
http://members.tripod.com/~pokemonma...s/rapidash.jpg Nawet nazwa jest podobna ;s W sumie to nie jest do końca plagiat ale... lekki niesmak pozostaje ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
|
![]() |
#342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() A jechanie po ludziach to taki moj triggered ability i startuje tylko wtedy jak ktos mnie zdenerwuje. Bardzo fajny pomysl i bardzo ladna grafika, aczkolwiek powinienes nieco przechylic w lewo czubek tego sandmonstera coby to bardziej izometrycznie wygladalo. Z nudow zrobilem nieoficjalne projekty grafik do mojego potwora. Skomentujcie, skrytykujcie i powiedzcie ktora lepsza. mozecie po mnie jechac, ja wiem ze maluje jak 5-cio letnie dziecko ^.- Kolejno widok od przodu, od lewej, z gory i izometrycznie. W roznych kierunkach zrobie gdy uznam ze te sa w miare ladne. 1. ![]() 2. ![]() IMO znacznie lepszy ten pierwszy, no ale wy powiedzcie ktory wam sie bardziej podoba. @down: Przerobka, aczkolwiek dosc ladna. Tez mialem ten problem ze zmiana kolorow, ale znalazlem rozwiazanie. W paincie zapisujesz obrazek jako .bmp, a potem np. w Irfan View konwertujesz do .png Jak wszystko dobrze pojdzie to obrazek na jakosci nic nie straci. Ostatnio edytowany przez styku - 07-06-2006 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() A co sądzicie o mojej pracy??
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79335&page=13 Narazie tylko animacja bo mam mały problem bo mam mały problem z szablonem grafik bo przez Windowsa 98 (od mojego kochanego taty) zamienia mi troche kolor koszulki i spodni na niebieski ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Spróbuje coś zdziałać z tą perspektywą ale zupełnie tego nie widze ;/
@styku zdecydowanie pierwszy lepszy, ale Twój Fear jest od tego lepszy, czemu chcesz zrobić coś innego? |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pan i Wladca:
Chce zmienic grafike, bo IMO aktualna grafika fear'a jest nieco dupna ![]() A jak masz problemy z perspektywa, to polecam rozrysowac sobie rzut potwora (tak jak te moje pseudografiki w poprzednim poscie), a perspektywa sama wyjdzie. @down: O, teraz IMO lepiej. Ostatnio edytowany przez styku - 07-06-2006 o 21:36. |
![]() |
![]() |
#346 |
BadBoy
![]() |
![]()
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
|
![]() No raczej gorzej. Comment pls
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...0&postcount=14
#348 |
BadBoy
![]() |
![]() @slawekmag
wygląda dobrze tylko daj reszte bo niewiadomo jak w tibi wyglada ;p a co do opisu to troche dziwnie, prawie 2x wiecej exp niz hp, i jeżeli już tyle hp ma to troche cienki loot ![]()
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Mam pytanie:
Jak zrobić grafikę od początku, bez żadnego szblonu, nie wzorując się na niczym oprócz wyobraźni, tak, żeby pasowała do Tibii. Bo mam problem z moim potworem. A mianowicie: potrzebny mu koń, a jedyny koń, jaki mi narazie wyszedł, był mniejszy niż sam potworek ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=307
W zasadzie to jest to wersja finalna, ale proszę o komentarze i może jeszcze się nad tym pomęcze ![]() Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Imię: Thargundir
Profesja: Knight
Gildia: Dark Riders
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 82/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Przejrzałem przed chwila wszyskie prace i ponizej wypisze te które według mojej subiektywnej ocenie powinny przejść do drugiej rundy(oceniałem głównie grafike ale kilka prac z niezłą grafiką tutaj nie podaje gdyz maja słaby opis albo nie pasuja do tibii):
Potwór ----- Autor (strona) Armored Oghbrought - Avager (3) Mahdrus - Taka Tuca (6) Arabian - Mundek (8) Gnoll - Wit (10) Legionista - Loron (10) Death Lord - Dziobek (11) Leprekaun - Pianino (12) Dracolich - PawlaK (14) Firebeast - Kwaso (15) Dark Lord -Dark-six (18) Enth - maciek004 (18) Rhinoceros - Koloda (18) Condemned Angel - mycku (24) Fox - Casatto (31) jest jeszcze kilka prac którym niewiele brakuje albo sa na dobrym poziomie ale brak im oryginalności i potwory bardzo podobne juz sa w tibii tak jak pisałem na poczatku , to moja subiektywna ocena i nie nalezy sie przejmowac jeśli kogos nie wymieniłem, swojej pracy tez nie wymieniłem ale to przez skromnośc ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @kruliczek:
Grafika sliczniutka i dla oka przyjemna, ale zawiodl mnie opis, w ktorym nie widze nic co by sie Succuba tyczylo ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Imię: Masakra Sorcerera
Profesja: Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 26
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Podoba mi sie:
Fire Bird Michalma Sandmonster Pana i Wladcy Armored Oghbrought Avagera Vyvern Misza Poison Devil Zarkadiusa Black Ent Ciunu Dragonslayer Skym4n Penguin Krovva Old Ent Murderer Fisen slawekmag I Tyle te prace byly bardzo ladne ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
|
![]() male kroki? to kurde przyjzyj sie temu glupiemu golinowi i nie gadaj glupot master co on ma skakac?
a co do glowy to jest wycieta bezposrednio z goblina wiec zle byc nie moze bo to co robia gm chyba dobre jest nie? no i zeby kurde mi takich wiecej nie bylo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
|
![]() Panie i Wladco
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja.
Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
|
![]() @up
Od kiedy Gamemaster tworzy teksturty postaci? May the "EDTYTUJ" be with you. @Pan i Wladca Twoja grafika posiada większe atrybuty niż 32x32 zatem umieść ją na formacie 64x64. Poza tym i tak wygląda na plagiat. Re: Tak to moja opinia ![]() Ostatnio edytowany przez Bodziu - 08-06-2006 o 17:43. |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() kruliczek@
B. dobry potworek. Mam jednak pare zastrzeżeń. Od tyłu dół tego potworka jest zbyt zwężony, takie chude zbytnio. W animacji daj troche wiecej ruchu , nie tylko skrzydła powinny sie ruszac ![]() Succubusy....moze mi sie kojarzyc z gra disciples II ale nie powinny miec skóre czerwoną?? Ale to juz twoja praca więc rób jak chcesz ![]() Ogólnie fajne http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=146 Moze skomentowałby ktos moja prace hmm...?? ![]() a teraz spadam do szkoły... -.-
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 08-06-2006 o 18:38. |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() @up
fajna praca i pomysł tylko troche wg. mnie za mocne kolory , dobrze jakbyś troche to wybladził ,gratz A co myślicie o tym ?? to nie jest praca na konkurs i nie będzie , wiem że wykonanie marne ale interesuje mnie wasza opinia na temat pomysłu.. Cyclop Infantry ![]()
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Niegrający
Imię: Lady'Ant
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 34
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @ Stasiek Harmonijczyk
OMG Ten twoj potwor to, jak z opisu i statsow wynika, by wszystkie serwery razem wziete mogl wybic ![]() ![]() ![]() ![]()