![]() |
#341 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Omg! Eureka?
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ja już swoje wiem, to jest DUZA podpowiedz...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
||
![]() |
|
![]() |
#343 |
Guest
|
![]() Ja myśle że odpowiedz na zagadkę brzmi: Apocalypse
|
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Ciekawią mnie ci piraci. Pewnie będzie z nimi jaki quest.Hmmm... akurat w kinach będą puszczali Piratów z Karaibów ^^
Może zrobią w tibi kapitana Jacka Spearrowa (Sparrowa , tylko znając Cipy zmienili by minimalnie nazwę xD) Ale to i tak dla Pacc , więc co mnie to obchodzi... |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Yass Depomaster
Profesja: Rookstayer
Gildia: Association of Rookgaard
Świat: Antica
Poziom: 26
Skille: 20/25
|
![]() kto to ferumbras,blog,rules seven czy cos takiego ?
#346 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Kielce
Imię: Sake Ryu-Keisei
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bright Light
Świat: Julera
Poziom: 87
Skille: 19/25
Poziom mag.: 61
|
![]() Hm.... jak się zastanowić, to wątpie, aby w zagadce chodziło a Apocalypse czy innego członka Ruthless Seven. Dlaczego? Bo oni przecież nigdy nie byli pokanani, a w zagdce mowa o kimś, kto już walczył i przegral. Czyli może to być Furembras. Albo Goshnar, nekromanta zabity przez Nightmare Knights i pochowany pod Knightwatch Tower xP Osobiście wolałbym to drugie, bo wlka z kimś, kto przywoływałby ogromne ilości potworów mogłaby być interesująca
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]() "Ponownie wyzwie tych, którzy odwarzą się"
Gratuluję odwagi, ale u mnie... pała :-) A tak poza tym, to zacznę tępić takie "byki" bo to wstyd. Myślę, że z czasem otrzymam jakąś nagrodę, może być ten hełm do nurkowania :-) |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() He, ciekawe ile osob ktore powiedzialy Ferumbras naprawde wiedzialy kto to jest a nie przeczytaly posty innych uzytkownikow..
|
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szalona Sorcererka
Świat: Celesta
Poziom: 106
Poziom mag.: 71
|
![]() Helm do nurkowania...
Zakladasz helm - wlazisz do wody i zbierasz wszystko co tam kto wrzucil do wody ![]() I jesli mozna pod woda juz lazic to z brzegu wody tez bedzie mozna zbierac... Fajnie by bylo - tym bardziej ze na celescie znam kilka miejsc gdzie leza na brzegu takie rzeczy jak dragon shieldy, bohy to widzialem tylko jedne na brzegu - pare groszy to zawsze wiecej kaski ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
offtop Jak myślicie czy Aquabubble Sniper pasowałby do tego update ? Ja byłbym za dodaniem go do gry. Ostatnio edytowany przez Morgaroth - 20-07-2006 o 10:02. |
|
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Sprzedana Postac
Stan: Niegrający
Imię: Damio Vanhalen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 151
Skille: 95/71
Poziom mag.: 23
|
![]() Nie moge już patrzeć na wasze posty.Wszystkie dotycza update...to czemu Cip Soft robi nowosci dla pacca itd.Chyba glupi nie jestes po co ludzie mieli by w takim razie placic.A jak nie stac cie placic na ta gre i masz zamiar narzekac to wy*******aj.Na pierwszy rzut oka ten update to nie wypal ,ale trzeba miec troche mozgu i pomyslec.Po co debilu ,piszesz ze knighty beda padac od sorcerer ,bedzie tak to zrobione ze sorcerer vs sorcerer tez tak latwo nie beda padac.Pamietajacie ze uhacie sie co 1 sec,a walic z sd mozna co 2-3sec ,jezeli sie nie myle.A juz widze ze kazdy chodzi i akurat na*******a z sd to takie tanie nie jest.I potwoim poscie widac ze ty nie masz co sie bac.Zapewne sami uzywaliscie TBI ,i inne gowna ,kazdy prawie uzywal aim bota ,mozna powiedziec sie nic sie nie zmieni.A przynajmniej beda wszyscy rowni.A pomysl co latwiej zrobic nacisnac F1,czy wymierzyc na battle.Jak to pisza ludzie jakie on mial pvp ,juz widze wszytkich pvp jak leci 100 ms.Bloker bedzie widzial loota tylko nie bedzie mogl wziasc tej rzeczy dopiero po 10 sec.Moim zdaniem ten update jest przelomem w tibi i wszytko idzie w dobry kierunek.Skonczy sie account sharing itd.A najczesciej ci co pisza ,ze graja w tibie od poczatku ,a obok avatera widze 28 lvl to wiecie co mi sie robi...
Jeszcze nowe servery po update i looz |
![]() |
![]() |
#353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może byś tak zacytował tą osobę ? Bo niezabardzo wiemy o co ci chodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Ferumbras we wlasnej osobie
![]() ![]() ladnie nawet zrobiony , nawet na pelerynie widac literke F wiec raczej na 100% to on ![]()
#355 |
Użytkownik forum
|
![]() Bloker bedzie widzial loota tylko nie bedzie mogl wziasc tej rzeczy dopiero po 10 sec.<<<kompletna bzdura-.-
|
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: W domu
Imię: Lemanov
Świat: Julera
Poziom: 25
Skille: 57/56
Poziom mag.: 2
|
![]() Według mnie ta zagadka jest o Apocalypse
![]() PS. To tylko moje przypuszczenia... PS2. Może w następnych updatach będą członkowie "Ruthless Seven" ?? |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No, wkoncu zrobili jakies nowe outfity ktore mozn dostac za pomocą questa. Ale zaloze sie, ze beda one dosc trudne ;] I widac ze sondy sie na cos przydaly. I mysle ze bedzie jeszcze jeden news o gameplayu.
Co do zagadki - albo Ferumbrass (czy jakos tak, w starej tibii jeden z godow prowadzil tym potworem ktory wygladal jak warlock i zabijal ludzi tak jak orshabaal) albo morgaroth. Ale mysle ze to pierwsze.
![]() Ostatnio edytowany przez slimaczek - 20-07-2006 o 11:06. |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Guest
|
![]() hehe nowe outfity
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Ronek
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() @2x up
omg omg... pod wodą.. aaaaaaa... kozak! już wiemy po co te hełmiska..