![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Pelplin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ancient Knight'Master
Profesja: Knight
Świat: Lucera
|
![]() W sumie to bym mógł zacząć grać na Askara
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() @Lewoj
Dam ci tego Monka Pod Wieczór już nie płacz Omg .... -.->.> @Total Gz 8 Lvlu Na Askara aushdahusd ![]() ![]()
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeah mydełko thx baby
@lewoj <<<<<<<< moj new char |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Stan: Niegrający
|
![]() hehhe,tez mam 8lvl na askarze
![]() ![]() a na lucera narazie nie gram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() wszystkim gratuluje awansow i lootow mimo ze niegram na lucerze ale zdjecia oceniam na 10.
Co do Xfazi twoje zdjecia sa fajne tak dalej trzymaj wytrenuj sobie dobre skille i bedzie luz ja sam narazie trenie i zaliczylem juz 2 deady i mi skille spadly niepoddawaj sie wszystko bedzie dobrze wystarczy tylko cierpliwosc i troche czasu ja narazie trenie a chce miec bardzo skille 70\70 i ma dla ciebie rade wycwicz sobie tez takie skille dobrze ci to zrobi na potworkach. CO DO RESZTY BARDZO FAJNE ZDJECIA BARDZO MI SIE PODOBAJA I DAJE WSZYSTKIM PO 10 PUNKTOW OBYSCIE TAK DALEJ TRZYMALI. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Royal Todi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Poziom: 96
|
![]() @Xfazi
ehh... po 1 dedzie i to jescze na takim lvlu przestawac grac... no rozumiem gdybys mial skile po 90~ to jescze mozna sie wkurzyc ale ... bierz przyklad z Lewoja on padal i gral dalej xD! @lewoj i inne gayki ! oO jebani ... all ida na askare ;O ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Salmon
A o mnie to nie pamietasz Geju ..I.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Imię: Kradin focus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vangelis
Poziom: 133
Skille: 93/8x
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() LoL... Askara
![]() ![]() ![]()
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() hehe a jednak zostaje tutaj
![]() odrobiony lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
|
![]() WoW
![]() ![]() Co do mojego chara na Askarze to puki tam niema duzo ludzi na servie to nie mam lagow, jak wbije więcej chłopa to jestem pwn3D (freezy po 20-30 sec) a mydło ten g4y niema lagów a ma neta co go od rusków we wiadrach nosi... Tak serio to nigdy nie miałem z lagami problemów dopiero po tym update sie zaczeły (tylko na German servers). |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Poland
Imię: Sir Gimli
Gildia: Elementalis
Poziom: 206
Skille: 97/86
Poziom mag.: 10
|
![]() Piep***cie tu takie glupoty ze az smiesznie sie czyta
![]() ![]() Panowie lub chlopcy co do zmiany serwera to moim zdaniem to glupia glupota ![]() Predzej czy pozniej na kazdym serwie cus zrobisz nie tak i polecisz migiem a co do lucery to szczerze wam powiem troche zaluje ze tu trafilem bo Wiekeszosc polaczkow tutaj to noobki :/ I to jest prawda Przy takiej zmianie serwerow za wiele nie osiagniecie ![]() Umiesz grac=Pograsz wszedzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak od kilku lat elo... Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak ?? To co twoim zdaniem nie umiem grac bo mam hunta ?? Wyjdz Plax.
Gdyby ele nie bylo poje..ne to bym gral tam nadal wiec mi nie pierd.. o tym ze jak ktos potrafi grac to na kazdym serwie , no chyba ze ci chodzi o to ze jak ktos wchodzi w dupe Br to bedzie tam gral , bo tak jak wspomnial Total tu nie chodzi tylko o lvl ale o to ze w dupie mam jakiegos Marlos czy innego ****a ktory kaze mi placic Eq za to ze Uhnolem kumpla . A co do innych serwow , tez mozna zalapac Hunta , tylko w przeciwienstwie do jeban.. Lucery mozna tez za niego zaplacic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
:*** @All !Hi ~Hi !Polak? ~Yes !Hunted !Bye
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lewoj
Wiec teraz ci wytlumacze pewna kwestie kolego :> Gdybys umiał grac to bys sobie załatwil takie gowno :/ A co do włazenia w dupe to nie trzeba nikomu wlazic lecz gadac z sensem ^.- Po pierwsze trzeba umiec sie postawic w pewnych sytuacjach a po drugie nie najezdzac odrazu tak jak wiekszosc z ppl tu robi ;/ Wiec Gl na Askarze panie Lewoj ![]() @Total Nie rozumiem co ty gdakasz ![]() Sam wiesz jak sie gra w gry typu Online :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gimli
Ja widze ze ty nie rozumiesz pewnej kwestii , nie zauwazyles moze ale na lucerze ele stara sie wyje.. Ms i Rp Kina zostawiaja w spokoju. . . wiec pewnie dlatego nadal grasz tam , a po drugie jezeli umiejetnosc gry wlicza sie w zalatwianie unhunta , to mi go zalatw bo napewno dobrze grasz no i na pewno lepiej odemnie >.< Bo gdyby to bylo takie latwe juz dawno mialbym unhunta.
20:51 Alkonn [25]: ,,i,, (>.<) ,,i,, RoB LoDa nA sChODaCh ,,i,, (>.<) ,,i,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sir Gimli
Gimli Co Ma Hunted do Grania ?? Kazdy o Tym wie że Elementalis to sa P.A i jak juz sie dostanie Hunted to sie go nie odwroci bo nie przyjmuja "Payment" Jak ty dobijesz tutaj wysoki lvl i ci Ele~ na to pozwoli to wielki respect for you ^^ @Lewoj ![]()
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaraz zaraz ale wydaje mi sie ze Kina tez wiele polecialo :/
Jezeli masz troche umiejetnosci to bez problemu powinienes zalatwic sobie sam tego UnA poniewaz to byl gowniany powod no chyba ze przejebales cus wiecej \o_, ja jakos sobie radze a powiem ci ze podołał bym temu jak bym byl na twoim miejscu..huhu hehe Te posty ktore piszesz na tibia.com w zaden sposob ci nie pomoga w unhuncie ![]() Wiec zastanow sie a dopiero pozniej napisz cus z sensem ![]() @Mydlo Umiesz sie dogadac to wszystko zalatwisz :/ ale polacki nie umio ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Gimli - 26-01-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |