![]() |
#3582 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Knight Wasek :> - 17-03-2006 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Tam gdzie dres jest najnizsza jednostka spoleczna - Krk
Imię: Andrzej Mocny
Gildia: Purple Fire
Poziom: 111
Skille: 92/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Name: Mliow Sex: male ProfessionElite Knight Level: 55 World: Calmera Residence: Venore Last login: Mar 17 2006, 17:33:43 CET Comment: Soul of Lord Richie,The great best friend in this land:Mliows belongs to lord richie account with hounor To juz drugi znajomy Mliows'a, który mi podpadł (pierwszy ukradł i utopil +100 dragon hamów ... LONG LIVE BR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kilka ostatnich advance'ow
![]() 46lvl ![]() 47lvl ![]() 48lvl ![]() 74 shielding (bleeeh) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Profesja: Paladin
|
![]() Kafejka i Sa ludzie którzy w kafejce graja
![]() Tasior co ty sie tak mnie przylepiles jak ptasie gó*** Bo ci pacc nie zalatwilem za kasiore w tibi-.- mozesz na mnie nie najezdzac ![]() PS:jezli o mnie chodzi to pacc rl kasa-.- ![]() Falmari 46 lvl ![]() Poprostu Ale mielec jest najbardziej znanym miastem-.- wiele graczy noobs-.- i moze Tez sa Grubasy-.- A co do ciebie "NIE MIERZ WSZYSTKICH SWOJA MIARA!!!!!!"3 Acha... Koro Hu** mnie znasz-.- a juz piszesz comment-.- poprostu mielec=miasto nobów a jak powiedzial shico Falmari = ***** xD to na tyle porpostu..... i prosze nie mowcie jaki Ten wiecbork jest .... bo tam gdzie wy mieszkacie moze byc jeszcze gorzej-.- A co do wiecborka No dawaj Falmari Wpadaj Czekamy Z waskiem ![]() ![]() ![]() Wku**** mnie juz to najezdzanie na mnie -.- wiec mozecie sie nie udzielac na moj temat? -.- <dzienx> Poprostu n/c-.- ..............(Wielcy Wazniacy-.- Wielkie Gwiazdy a tak naprawde Wielkie NIC!!!) Ostatnio edytowany przez Dziki Tony - 18-03-2006 o 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
![]() |
![]() @UP
Myśle,że masz racje.Oglądajać te posty tasiora to myśle,że uważa sie za jakiegoś pana losu,którym wcale nie jest-.- P.S Nie klóccie się już tylko zapodajcie jakies ss'y ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 100
Skille: 90/90
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Dazin
Profesja: Knight
Gildia: PLEASE INVITE ME
Świat: CALMERA \O/
Poziom: 31+
Skille: Train
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Ehh... Witajcie Spowrotem Niestety niegram Na calmie (mile spomnienia) Ale Ludzie Musicie Się Klócić?? :> ![]() Ps.Przepraszam Ze wszystkich Oklamalam ![]() Pozdro .... ![]() Wasek Tony Tasior Kori Rycek I wszystkich ktorych pominolam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Tony ... błagam skoncz pisac na forum , nie dosc ze nie umiesz poprawnie i ladnie pisac to wypisales w swoim poscie "10 bzdur na 2 prawdziwe fakty" . Do Ciebie nic nie mam ... tylko sam sie zachowujesz ...dziwnie. *To ja ratowalem dupe Waskowi zeby Korial tam nie jechal do waszego ..... no do Wiecborka. *Aha , i Tutor rozni sie od zwyklego gracza , mylisz sie , z reszta napewno zdales tutora na wielu kontach . *Do tego uzywasz jakis nie cenzuralnych slow w swoich postach , dlatego moja prosba , lubie Cie , ale skoncz z pisaniem tutaj.
@ Screen Gdy mnie hackowali , szybka reakcja wspanialych przyjaciol spowodowala przyjscie GM'a , szkoda ze wtedy gdy juz odzyskalem konto, ale thx dla nich :* ![]()
waste <3 __________________ Pozdrawiam, Tasior... Ostatnio edytowany przez Tasiorstrasz - 18-03-2006 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kaczero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: 69
|
![]()
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." Ostatnio edytowany przez Heja_banana - 18-03-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
![]() |
![]() Heja gz widze,że ci nieźle idzie tym druidkiem.Trzymaj tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3592 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz 4 all
![]() =) ![]() Hmm nastepne ujecie ![]() nie zyjacy dl ![]() ![]() solo gs ![]() Oczywiscie sobota-.- nieszczesliwy dzien Dead Ja , Marcin , Torrarnos ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dziki Tony - 18-03-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() ![]() Dziekuje za wspolny hunt :* (całej ekipie, która się przewinęła ![]() Edit: Od devixa: ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Piotrek~ - 18-03-2006 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW
Stan: Aktywny Gracz
Skille: 90/90
|
![]() nie wiem po co te szopki robicie = / ... dajcie sobie na wstrzymanie ludzie, btw gz wszsytkim wszystkiego
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Imię: Veneos
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Magson
ja tam nie zaluje ![]() ![]() ![]() Niestety nie uchwycilem ue ... ale napis jest ![]() ![]()
![]() |
#3598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Pionki ;P
Imię: Aikalia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Purple Fire
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() O.====
Devix noob mnie napisal na koncu =.= GeNtElMaN --' 7h na hydrach <own3d> rzygam juz nimi >.> ![]() ![]() A pozniej bk se trzasnelam, a co se bede ;d ![]() No i wlasnie \o/ Gratzior all ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kaczero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: 69
|
![]()
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Rycek Ziom'al
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() dawno nie dawalem posta, sorckiem wbilem 39 i...
<bysz> ![]() @all: spoko ssy ![]() a tu cos starego ![]() ![]()
![]() Po prostu Calmera- forum thread All friends are in my mind... _____ O |\_O )) \\ bySz Ostatnio edytowany przez Ziomal Dawidsol - 19-03-2006 o 12:23. |
![]() |
![]() |