--> | --> |
|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3581 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#3582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Co do "hackowania" postaci w tibii, to trzeba byc albo bardzo naiwnym albo trafic na prawdziwego hackera, a nie takiego co sie podszywa pod kogos zeby wyciagnac pass
![]()
#3583 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3585 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Poziom: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Sa programy, ktore po wpisaniu adresu IP danej osoby wyswietlaja informacje o sieci, i lokacjii servera z jakiego korzysta. Niektore firewalle maja ta funkcje
![]()
#3587 |
Użytkownik Forum
|
![]() @upa ja mam funkcje wydalanie..
czlowieku takie bzdury piszesz ze poprostu dech mi w piersiach zapiera... zastanów sie nad swoimi wypowiedziami |
![]() |
![]() |
#3588 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
@ozon jak ty to zrobiles ?? ze weszles na drugiego compa itp??
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 12-02-2007 o 00:06. |
|
![]() |
![]() |
#3589 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz kazdy wini gdansk , gdyz sa "niszczycielami" na furorze ;] z pomoca ludzi z innych miast , niektorzy jak widac mysla ze , w celu wygrania wojny owi ziomki siegają po samo "hakerstwo"? A na forum bez potwierdzenia inni uzytkownicy pisza Gdansk...to gdansk etc.. dajcie jakies dowody ludzie?!
|
![]() |
![]() |
#3590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Gdansk stolica hackingu ? _/
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#3591 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Pupulekk - 11-02-2007 o 23:15. |
|
![]() |
![]() |
#3592 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Pupulekk - 11-02-2007 o 23:13. |
|
![]() |
![]() |
#3593 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() I tu macie KARE !!! Czekamy na odpowiedz zerowce. HAHA
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
![]() Hehe dzieki za pozdrowienia
![]() Jest ktos z koszalina w vision ? ![]() No kawalek nawet dobry a w poruwnaniu do kawalka duskow to WYPAS ;D Ostatnio edytowany przez Pavulon - 12-02-2007 o 00:20. |
![]() |
![]() |
#3595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Imię: Master Ozon
Gildia: Dark Signs
Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Osoby nie majace pojecia o niektorych sprawach niech sie nie wypowiadaja, ok ?
Co do Polskiego prawa i organów sciagania wiem jak to wyglada. Nie oczekuje tez ze osoba ta zostanie skazana jakims wyrokiem czy cos, chodzi o sam fakt zeby nie czula sie anonimowa,a to juz cos. Dla mnie priorytet to zeby zlozyc sprawe na policji, a moze akurat cos w tej sprawie zrobia. W jakiejs w koncu musza, nie ? "teraz kazdy wini gdansk , gdyz sa "niszczycielami" na furorze" -bullshit, faktem jest jednak ze osoba jest z gdanska badz obrzezy miasta. "Gdansk stolica hackingu ? _/" -zeby wlamac sie komus na gg nie trzeba wielkiej sztuki :s, niestety "Ta się kurwa bulwersujecie, a nikt nie pomyślał o tym, że Sohard (Master Ozon) to poprostu jest psychicznie chory i potrzebuje leczenia, a nie policji. Izolatka, na pare miechów odstawić tibie i kurwa już go żadnen Harcesh z Gdańska hakować nie będzie." -nie bede tego komentowal, nie wiem komu bardziej leczenie jest potrzebne. "A na forum bez potwierdzenia inni uzytkownicy pisza Gdansk...to gdansk etc.. dajcie jakies dowody ludzie?!" -Czy nie umiesz wpisac sobie trackingu IP? Zobacz ze ostatnia bramka przez ktora przechodzi jest bramka w Gdansku hostowana przez firme GTS Polska [Ipartners.pl] NOOB -.- @ Tu nie chodzi o sam fakt wlamania. Bo mozna rozrozniac kilka rodzajow. Niektore osoby wlamuja sie zeby pokazac slaby system obronny, takie nawet mozna uznac za "pozytywne". Tu jednak chodzi bardziej o podszywanie sie w celu wyciagniecia roznego rodzaju informacji. Miedzy innymi dla korzysci materialnych. To wszystko mam udokumentowane i zgloszone na gadugadu.pl. Skad wiem o czym rozmawiala osoba? Otoz napisalem maila do serwius gadugadu z obszernymi wyjasnieniami i uzyskalem szybka pomoc wraz z archiwum rozmow z dnia 10/11 luty gdy to osoba "wbijala" kilkakrotnie na moje gg. Jakby nie patrzec samo konto w tibi - jest platne, ale jesli nawet nie to Konto w CS'a i kilka innych gier , tak ![]() @up strasznie mnie glowa boli, jutro obslucham kawalek i ocenie ^.- |
![]() |
![]() |
#3596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Odrazu widać że cos zrobiliście samemu bo słowa poniżej krytyki a bit wsumie niezly
![]()
#3597 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Takie pytanie mam do Ciebie jak Ci ktoś tutaj na forum napisze ze będzie chciał Cie zabić to też zgłosisz i udokumentujesz to policji? bo przecież groźby są karalne, człowieku skończ i nie strasz na tym forum :/ bo tak naprawdę te wszystkie konta do gier są wirtualne jakby nie patrzeć i jesteś bezradny w takich sytuacjach .. chyba ze z GG coś wskórasz ale na Tibie, CS'a i etc. gierki nie licz naprawdę ![]() P0zdrawiam. |
|
![]() |
#3598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Imię: Master Ozon
Gildia: Dark Signs
Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Chodzi o to aby uswiadomic kilkunastu osobom ze nie sa anonimowe za ekranem komputera i NIE moga robic co im sie zywnie podoba. Taka jest prawda i tego bede dowodzil. " napisze ze będzie chciał Cie zabić to też zgłosisz i udokumentujesz to policji? bo przecież groźby są karalne, człowieku skończ" taka grozba nie ma pokrycia prawnego, ale wbicie na moje gg , rozmawianie i podszywanie sie pod inna osobe w celu wydobycia informacji juz tak. Zostawil po sobie slad, czyli dowod. Proste? |
|
![]() |
![]() |
#3599 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ok, nie chce znowu zapuscic tematu, wiec - skonczmy juz gadanie o tym, czy go znajda/nie znajda. Gadanie o hakerach jako-tako pasuje do tematu, ale pal licho - w koncu to jakas sytuacja. Jednak od teraz rozmowy o tym, jak kogo znalezc w sieci beda kasowane. Dziekuje za uwage
![]()