![]() |
#3581 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3582 |
Guest
|
![]() Alkohol szkodzi zdrowiu !
poszkódźmy sobie razem ![]() |
![]() |
#3585 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yunek przeciez tez ostatnio solo zlapal na Memym
![]() rec z kage jest,ale chyba nie do udostepnienia xd przynajmniej taka byla mowa na poczatku ;D
#3587 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadnij ^^ xD
moze ktos wrzuci ale ktos bardziej uprawniony ode mnie;P
#3588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() Chcialbym podziekowac za wspolna gre Dodiemu i Booce, Lukaszowi, Awolverowi, Kiroyowi, Donasowi, Vanowi, Vixiemu, Finerowi (
![]() Kiedys do Was wroce, szkoda ze ponad polowa z Was i tak juz nie gra. Poczytam jeszcze forum, w sumie i tak od dluzszego czasu nic poza tym nie robie. do zobaczenia na hysterii.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 25-03-2007 o 19:22. |
![]() |
![]() |
#3589 |
Użytkownik Forum
|
![]() gl na hysterii (jak to ots?
![]() ![]()
#3590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() raz juz widzialem Suva jak biegal na otsie Aurea War ,najczesciej widzialem go w swiotyni ;d
|
![]() |
![]() |
#3591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() No cóż wszystko ma swój koniec. Przez wzgląd na dawne dobre czasy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3592 |
Użytkownik Forum
|
![]() skad wiesz, ze akurat mnie
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3593 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() No cóż bracie... ![]() ![]() Myślę że jeszcze nie jeden raz zobaczę Cię w Twoim dresiarskim outficie ( ![]() ~~ Rise and shine ~~ Suv ( pod każdą postacią ) _/ ![]() Ps. Jeśli zdrowie, praca, chęci i dziewczyna pozwoli to ja wracam po maturach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Olek co Ty gadasz za glupoty o zaprzestaniu grania !!
Z tibi nie da sie od tak zrezygnowac, powiedziec nie gram, ide na rower zamiast expic ![]() Tibie sie wlacza zeby pogadac, zrobic questa powalic kilka rootwormow czasem trola lub centpeda i nie mozna od tak przestac przed zrobieniem Anihilatora. Wiec do roboty. I nie przyjmuje zadnego tlumaczenia "ze ja nie moge bo laguje" zrobiles sorkiem 125 lev to zrobisz knightem 105 i palem 110 i zrobimy razem Ani a pozniej quest na Avengera albo fajna kusze z celownikiem i miekkie buty. Podobno w krotkim czasie dojdzie konkurencja dla TPSA i neostrady. Moze dojdzie i do Bydgoszczy ![]() Przeciez nie zostawisz mnie tu samego. Piotrek |
![]() |
![]() |
#3595 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ finer
dajesz dajesz, zrobimy razem anni ![]() ![]() @ dodi wcale nie zaprzestaje grania w Tibie, ale na Obsidii. w Bydgoszczy lepszy net napewno jest, tyle ze tu gdzie ja mieszkam akurat mozliwosci podlaczenia go nie ma, przynajmniej narazie. poza tym, dlaczego ja mam cos zmieniac, skoro Selena i Isara, Antica i Aurea plynnie chodza przez caly dzien. Moze i zrobilem ten 125, ale jak w nocy wchodzilem np. na hydry na jakis czas, to nie przejmowalem sie, ze sie nie zwroci. teraz jestem po hacku, nie mam nic, w nocy tez juz grac nie daje rady, napewno nie tak duzo. naprawia wreszcie te lagi, bedzie i powrot, w wielkim stylu. wbijaj ten swoj 100 ![]() pozdrow chlopakow z rambo ode mnie ![]() ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 01-04-2007 o 23:59. |
![]() |
![]() |
#3596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Użytkownik Forum
|
![]() dostales pm, przynajmniej powinienes
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Aaaa co tu taka ciszaaa... ? xD
![]() |
#3599 |
Guest
|
![]() @fin'er cicho na wojnie, nic sie ciekawego na obsidii nie dzieje poza masa hachów... yasnor, slayer archi, maxi raco, mydykus - wiekszosc order -.- a tak to nuda.
|
![]() |
#3600 |
Użytkownik Forum
|
![]()