![]() |
#3603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Imię: Lord-Broniu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Infernal Nightmares
Świat: Nerana
Poziom: 110
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszedlem dzis na forum pierwszy raz od paru miesiecy i niestety wszystko sie pozmienialo...
Kumple ze starej loyal family 60+ a pamietam gdy jeszcze przescigalem sie z krulikiem levelami i to klucenie sie co 2 dni a potem godzenie , Szkapa 70 lvl - Ahhh a gdzie te czasy gdy robiles pg w leather secie (szkapa style 4ever) Starzy kumple z nerany - wszyscy prawie sie odemnie odwrucili , nawet gdybym chcial znow zaczac tu grac , nie mam po co zostalo moze kilku z ktorymi moge dalej rozmawiac jak dawniej miedzy innymi: Viaxon Screnon Don Dzieciol No i krulik z ktorym czasem zamienie pare slow Niektórzy stwierdzili ze skoro sie tak wybili nie maja czasu odpowiedziec na pw (Volrath The'Mage - bylem kumplem do póki nie skonczyl sie pacc i nie stracilem exury sio) Ale niestety taka jest polska zeczywistosc i nic tego nie zmieni Pozdro dla tych z tej "dawnej nerany" |
![]() |
![]() |
#3606 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hyrzy zgadzam sie w 100%.Trupinio byl moim best frendem jak zkonczylem przygode z Nerana a on sie wybil nawet nie juz nie odzywa czasem jak mu przyspamuje ze tu Old Bu'Fuu to odpisze ale zadkosc.Co zrobic takie sa realia.Gdybym mial 200 lvl kumple zostana kumplami.
![]() |
#3607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thorian Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() Wrócilem poexpilem pare godzin i oto efekt =]. Miał wpaść na dl'u ale nie wyszło
![]() ![]()
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
#3608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: Cze100chowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pan Majda
Profesja: Elder Druid
Poziom: 8
Poziom mag.: 30
|
![]() Ehh... Ciekawe co wy byscie zrobili, jezeli np. Hyrzy mialbys 140 lvl i napisalby do Ciebie 40-50 lvl. Mialbys go w dupie chyba ze bylby to twoj rl albo best friend z poczatkow nerany z ktorym np zloociles pierwsze DSM na serwie.
Nie mam jakiegos zajebistego lvl'a ale tez mi sie nie chce odpisywac jakiemus 30 lvlowi ktorego poznalem jak mialem 10 lvl i razem expilismy...
#3610 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
Ja staram sie odpisywać każdemu więc chyba nie masz racji >.<
![]() |
#3612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() Poszliśmy z Kebq na hero 3h used 5bp mf.
![]() A dragon shield z dragów po drodze =] to samo p legsy a WOCE z mino maga
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
#3613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Nieskalany
Poziom: 40+
|
![]() ![]() Byłem w pobliżu i poszedłem dobić lvl ;D Jeszcze 25 i Royalki xDDD Pozdro for Fantasy World <> Kebq <> Wilq Pall <> Sir Meler <> Nervarien <> Kozmen ... ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Sulechów_/
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() Gz All _/
@Buu'fu Miałem to samo ;o byliśmy z nim w guild ty miałeś 63 lvl ja 59 trupinio 60 wszystko było ładnie pięknie skończyłem grać sprzedałem postać. Skończyłem z tibia ![]() Jak widać nie wyszło ![]() Niestety nie doczekałem się tego. Ale prawdziwi kumple zawsze pozostają kumplami ![]() Takim kimś jesteś ty Buu'fu <rzadko grasz ![]() Lord'Galimatias - :** Proler'do - Sir Agri :* Axe'Thug - ![]() Raziel'Thug - ![]() |
![]() |
![]() |
#3615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Głuchołazy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Undead Family
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Nervarien
|
![]() Wrl Quest
![]() Hail update? ;o ![]() Taaa.... ![]() Podzial expa, najczesciej bylo cos w tym rodzaju ![]() I mlvl wpadl ![]() Loot fs i dust ;< fs z hero ;s |
![]() |
![]() |
#3617 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pzdr Speedy Of Flames(Old Owner) Mammoon Sir Agri Proler'do Scartex Ferax Urza Elite Zmycha Trupek...... I wiele osob ktorych nie wypisalem. Gildie Mystic Squad i Special Edition.
Górnik Zabrze!! Wyznawcy Górnika!! Ostatnio edytowany przez Alendzio - 24-07-2007 o 19:53. |
|
![]() |
![]() |
#3618 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
moze sie zdziwisz ale kiedys za czasu dawnego pg gdy mialem 45 lvl (wbilem go w 2 tyg nie olewajac szkoly i rl life) większość z moich "kumpli"miala lvle 20+ a niektórzy 15+ i jakos bylem z nimi w gildi, pomagalem w questach pokazywalem tomby gry ktos kupil pacc W ostatnie dni pacc kilka osob z starej loyal family i dark wolfs robilo blue djinn quest i szedlem z nimi aby popatrzec (nie mialem nawet poprzednich misji) uslyszalem tylko "wy*******aj noobie" , po hacku pomoglo mi zaledwie kilka osob jakimis plate setami lub kasa na blanki i food zebym mogl na uhach odrobic troche kasy na mf , bo jak sie okazalo większość nie posiada w dp nawet p legow siedzac godzinami na dragach. |
|
![]() |
![]() |
#3619 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Imię: Speedy of Flames
Poziom: 70
Poziom mag.: 56