|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
Sorc podobny do mojego tylko znacznie słabsze eq. Radziłbym w godzinach rannych (góra do 8.00 w weekend i to czasem zajęte) tomba pod błotem -1. Exp i kasa duży +. Potem możesz się nie załapać. Polecam również roty -2 na liberty bay. Dlaczego tak? Sporo tarantul, exp bardzo dobry, jak weźmiesz bp mf to zwróci ci się + jakieś 500 gp ![]()
![]() |
|
![]() |
#3602 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() mam 43 knight skile 71/70 nom i gdzie teraz expic tylko jak powiecie ze dc albo cos to dokładnie jaki poziom.eq to sie nie pochwale stracilem all teraz mam bs,dark armo,p-gi medusa shield dark helmet leather boot.....Próboje w podziemiach mount sterrum ale widze że mały resp i wolno sie chodzi bo jest podłoże kiepskie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() Paladyn, 22lvl, 56 dista, 9 magic, wszystkie runy mogę mieć w każdej ilości, p set, pełno strzał, ewentualnie boh(chyba nie będą potrzebne) Gdzie expić żeby się zwróciło ? Albo jakiego skila wbić i wtedy gdzie expic? Zapomniałem dodać że mam PACC
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Użytkownik forum
|
![]() Nom ja to bym pochodził do 30 lvl na roty na darashi potem troche scaraby a jak ci sie znudza to dragi których jest całe mnostwo niedaleko ank
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Ja tu sie pojawiłem ??
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artur Piwowarczykk
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 26
Skille: --/25
Poziom mag.: 34
|
![]() Witam,
Mam problem nie wiem gdzie jest jakiś dobry respawn Ghouli i dużo miejsca (oczewiście dla FACC). A i aby można było max 3 na raz żeby za mną biegły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Siemka.
Jestem palladynem z 11 lvl i 2 mlvl. Mam 37 dystansa i 20 axe (orisch). Chce bardzo szybko dobic do 13 lvl i nie wiem gdzie. Mam malo kasy a server jest pvp. Jestem FACC. Gdzie polecacie mi szybko expic i szybko zarabiac?
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elvade Sillmaril
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Palkiem to idz na cyclopy (tylko uwazaj zeby ktos cie nie przybloczyl) albo na folde (minoski, roty)
A teraz moje pytanie. Proffesion: Knight Level: 29 Mlv: 4 Skills: 58 (sword) / 56 (shielding) Eq: Knight Arm, Vampire Shield, Bright Sword, Crush Helmet, Plate Legs, Scarf, Leather boots Stan: FACC(er) Gdzie moglbym poexpic? Zamek obok AB jest ciagle zajety (zbieraja high levele skórki z mino), a w DC jest duzo nabkow ![]() Co do skilli to raczej nie chce mi sie trenowac, bo nie mam duzo czasu na gre ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() @up jeśli naprawde chcesz dobrze sobie poexpic to musisz niestety przynajmniej doskillowac do 65/65 i idz na soldki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elvade Sillmaril
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A do której kopalni. Bo zazwyczaj trafialem: soldki i guardy. I odechcialo mi sie szukac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3612 |
Użytkownik forum
|
![]() Hej mam pytanie gdzie moge expic na 14 lvl i skille 56/56 cluba mam war hammer i dragon hammera
![]() swiat non pvp |
![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeszcze raz pytanko gdzie expic 42 knightem skile 71/70 z p-setem med shield i bs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3615 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Początkujący
Imię: Asto Funak
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 24
Skille: 13/21
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Gdzie moge expić moim palem ze skilami 30/28 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
Guest
|
![]() Gdzie expic 41 ED .Wszystko widac w opisie
![]() |
![]() |
![]() |
#3617 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cześć, jestem 14 lvl Sorc, mam 13mlvl i plate seta (Oprócz shielda, mam dvarfen), wale z wand of dragon breath. Najczęściej bywam w Venore. Pytanie, gdzie expić? Ale nie mówcie że na swampach, zawsze tam siedze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3618 |
Guest
|
![]() up może daleko masz ale gl to dobre rozwiązanielub dwarf kolo kazo. Jeżeli gl to radze miec exane pox
|
![]() |
![]() |
#3620 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() Yo
A gdzie ja moge szybko nabic lvl ? Mam knighta 19 lvl skile 50/50 a eq to: crousander helmet, crown armor ,knight legsy ,medusa shield ,fire axe /guardian halbert, scraf i leather boots |
![]() |
![]() |