Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-12-2006, 18:18   #3621
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

sie nie dziwie, ze koles sie czepia bo tego sie nie da czytac... jeden tutaj pacjent juz nawet niku nie pamietam w kazdym zdaniu 5 beldow i to takich, ktorych dzieci w 3 klasie podstawowki ucza.. opamietajcie sie ludzie bo to az zal. bledy typu "woIna" jeszcze sie da przezyc ale raza strasznie w oczy..

tak poza tematem zycze wszystkim uzytkownika tego forum zdrowych, wesolych i pogodnych swiat Bozego Narodzenia, usmiechu na codzien oraz szczescia i pomyslnosci w prawdziwym zyciu.
sliver jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-12-2006, 22:42   #3622
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
Arkus jak sie tak wszytskiego czepiasz to sie mowi trzy cyfrowy level a nie trzy liczbowy...
Dziekuje za uwage poprawiłem, mój błąd!

@Jogurtorto
hyhy... żeby korzystac z forum trzeba umieć pisać chociaż w sposób zrozumiały dla innych, a sam widzisz jak to u Ciebie wygląda... sam nie jestem wielkim specjalistą w ortografii itp. ale próbuje używać słów które potrafie napisać poprawnie... wystarczy poczytać coś wiecej niz tylko "historie Tibii" o ile ją w ogóle przeczytałeś
stary 25-12-2006, 09:52   #3623
Jogurtorto
Użytkownik forum

Jogurtorto's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006

Imię: Madany
Profesja: Knight
Poziom: 37
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
Jogurtorto ma numer GG 1458847
Pergamin

To od dziś wezme lekcje ortografi I sie poucze ale nieiwem już pare razy tego próbowalem i wszystko spalilo na panewce
Jogurtorto jest offline  
stary 25-12-2006, 15:31   #3624
Yuge
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 83
Skille: 89/54^^
Poziom mag.: 18
Domyślny

Yugekomi - Dec 25 2006, 15:14:35 CET Killed at Level 85 by Folxs
and by Camuh <--- Owned
stary 25-12-2006, 15:37   #3625
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

there'll be more
stary 25-12-2006, 17:23   #3626
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenseji Pokaż post
there'll be more
wOOt ? XD omigut
stary 25-12-2006, 17:56   #3627
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Domyślny

cachero is mine rl brother he kill yu

Edit

a tak w ogole to na galanie nic sie nie dzieje : (

Ostatnio edytowany przez Kenseji - 25-12-2006 o 17:57.
Kenseji jest offline  
stary 25-12-2006, 19:40   #3628
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo Pokaż post
@Rumcio pisales z miesiac temu ze juz nic wiecej na galanie nie mosisz zrobic poniewaz wbiles 115 lvl, a znow zaczoles grac co sie stalo ?
a co zazdroscisz ze moge wyjsc z dp a Ty nie? :0
Poprostu wygralismy wojne ,wiec stwierdzialem ze wbije jescze troszke.
Duzo osob wyprzedzilo mnie przez wojne musze nadrobic straty
hmmm Aylitha wbil 8 mlv? chyba Ci cos soe pomylilo z tego co wiem ma 6%
chyba ze wypil pod dp doooozo manasow a raczej kasy na to niema...
ale itak go kocham jak nikogo (w grze)xD

Pozdro...
stary 25-12-2006, 20:02   #3629
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post

Pozdro...
muahauahauah wydalo sie ! w czasie wojny mowiles ze nie masz zamiaru wiecej lvl wbijac ze to ci wystarcza a jak skonczyla sie wojna to znow zaczales expic ...czyli po prostu jak kazdy Polak (bez obrazy) bales sie o strate swojego chara i swojego lvla mUAHAUAHAUAHAU
dressu jest offline  
stary 25-12-2006, 20:08   #3630
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Domyślny

Cytuj:

Pozdro...
Moje pytanie bylo pytajace bez grosza zlosliwosci, wiec nie rozumie dlaczego u Ciebie jest odrazu tyle gniewu. Ale opowiem Ci na pytanie, nie gram wiec Ci nie zazdroszcze bo gdyby tak bylo splacil bym sie
Adelaoo jest offline  
stary 25-12-2006, 22:23   #3631
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Domyślny

to co było nazywasz wojną?
to bylo raczej masowe uciekanie z pola bitwy,co najlepiej odzwierciedlają fragi.
Wojna z konda,grudgiie i lovize nadal trwa,tyle ze konda jest retired.
stary 25-12-2006, 22:38   #3632
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
to co było nazywasz wojną?
to bylo raczej masowe uciekanie z pola bitwy,co najlepiej odzwierciedlają fragi.
Wojna z konda,grudgiie i lovize nadal trwa,tyle ze konda jest retired.
hmm, ja to nazywam wojna, ze poki nam sie chcialo grac, nikt z HWL nie byl w stanie isc na expa, i bal sie tego. nie wierzysz? spytaj sie ich albo poczytaj to forum ze 30 stron wczesniej. a ze niektorym przestalo zalezec to to sie zmienilo
stary 26-12-2006, 00:27   #3633
Rumcio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu Pokaż post
muahauahauah wydalo sie ! w czasie wojny mowiles ze nie masz zamiaru wiecej lvl wbijac ze to ci wystarcza a jak skonczyla sie wojna to znow zaczales expic ...czyli po prostu jak kazdy Polak (bez obrazy) bales sie o strate swojego chara i swojego lvla mUAHAUAHAUAHAU
lol ... wojna sie nieskonczyla... o chara sie nie boje nie musialem wchodzic do wojny mogłem zostac i wbijac zasrany lv i juz bym mial 135... wiec niemow mi ze boje sie o swojego chara bo doszedlem do Hwl gdy nikt niewierzyl ,ze wygraja.
Doszedłem do swoich kumpli chodz nie musialem. Walczyłem jak umialem chodz pewnie zaraz ktos powie ze jestem słaby itp. ale nieprzejme sie tym tak jak Ty bo zrobilem to co uwazam za słuszne i nierzałuje tego i nierzałowalbym gdybysmy przegrali. WIec odpierd** się.

Co do kondy. od jego smierci lognol sie z 3 -4 razy boi sie walczyc chodz niema juz nic do stracenia no ale jego sprawa...Woli miec ten swoj 175 lv i byc najlepszym. Chodz napewno chetnie by sobie poexpil ... zreszta Lovize tez...

Pozdro...

Ostatnio edytowany przez Rumcio - 26-12-2006 o 00:33.
Rumcio jest offline  
stary 26-12-2006, 00:38   #3634
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
lol ... wojna sie nieskonczyla... o chara sie nie boje nie musialem wchodzic do wojny mogłem zostac i wbijac zasrany lv i juz bym mial 135... wiec niemow mi ze boje sie o swojego chara bo doszedlem do Hwl gdy nikt niewierzyl ,ze wygraja.
Doszedłem do swoich kumpli chodz nie musialem. Walczyłem jak umialem chodz pewnie zaraz ktos powie ze jestem słaby itp. ale nieprzejme sie tym tak jak Ty bo zrobilem to co uwazam za słuszne i nierzałuje tego i nierzałowalbym gdybysmy przegrali. WIec odpierd** się.

Co do kondy. od jego smierci lognol sie z 3 -4 razy boi sie walczyc chodz niema juz nic do stracenia no ale jego sprawa...Woli miec ten swoj 175 lv i byc najlepszym. Chodz napewno chetnie by sobie poexpil ... zreszta Lovize tez...

Pozdro...

"nie chcem ale muszem" na to odpisac
rumcio co do wojny... musiales do niej dojsc, bo po tym jak napadliscie nas na d lair, bylo jasno powiedziane, przeze mnie jako vice leadera relictus + pare innych osob, ze Ty i anevarix macie hunta. i nie miales wyboru, wieczne stanie w dp badz tez wojna + HWL wtedy nie przegrywalo, to oni expili a my musielismy robic sneake attacki i nie sprzeczaj sie bo na 99% mam saved convo z Toba
stary 26-12-2006, 00:42   #3635
Rumcio
Użytkownik Forum

Domyślny

tak ale moglem odrazu sie splacic za niska sume xD pamietam jescze smsa do krupnika pisales czy cos : D <heh wiedzialem ze to napiszesz jak zobaczylem ze jestes na forum> XD

ale nikt nie mysalel ze hwl wygra tak mi sie wydaje... sam w ta wątpilem .... a w d lair nikogo nie bilem pamietam to jak dzis spie sobie telefon nagle kuczer w trapie d lair odrazu wbilem na pc i tam polecialem wkoncu to moj najlepszy kumpel....
ide spac. xD

Pozdro

Ostatnio edytowany przez Rumcio - 26-12-2006 o 00:44.
Rumcio jest offline  
stary 26-12-2006, 00:53   #3636
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
tak ale moglem odrazu sie splacic za niska sume xD pamietam jescze smsa do krupnika pisales czy cos : D <heh wiedzialem ze to napiszesz jak zobaczylem ze jestes na forum> XD

ale nikt nie mysalel ze hwl wygra tak mi sie wydaje... sam w ta wątpilem .... a w d lair nikogo nie bilem pamietam to jak dzis spie sobie telefon nagle kuczer w trapie d lair odrazu wbilem na pc i tam polecialem wkoncu to moj najlepszy kumpel....
ide spac. xD

Pozdro
no nie biles, bo nasz noob char blokowal przejscie magic walle, tylko anevarixowi sie udalo przejsc i mnie zaatakwoac bo zostale najdluzej, ale i tak sie mu wymknalemi dalem loga... co do tego czy HWL wygra, oni od poczatku byli grupa kumpli, i to dzieki temu wygrali, a my bylismy zbieranina losowych ludzi walczacych z roznych powodow, dla niektorych wojna to nie byla walka, dla nich wojna = retired

payment wysoki nie byl to fakt, ale wiesz tutaj tez wchodzi sprawa przyznania sie do bladu badz do porazki, a to jest zawsze najciezsze... sam cos o tym wiem

pozdro, ide jakis film obejrzec a potem lulu
stary 26-12-2006, 01:13   #3637
Dzumior
Guest

Domyślny

Pawlon ty jak cos powiesz to zal mi dupe sciska ide po Browara xD
Pamietam to jak dzis Hwl 1 miesiac wakacji nic nie robilo my expilsimy konda i oen cya baby Hwl zaczelo atakowac moja opcjia 1 aby wygrac wojne kazdemu musi zalerzec na grze itd a nie reitred albo gram aby pograc i pobic sie dobrze moge nawalac glowa w sciane na to samo wyjdzie przynajmniej klawiatury nie rozjebie jak padne xD bo juz 2 wymienialem jak mnie camuh i rivenn ujebali ctrl+enter i spacja sie rozjebala a Vobisa rzeczy nie sa tanie
Czasem nawet zatyka mnie patrzac co sie dzieje brak slow juz nie mowie aby przelknac sline bo to nie idzie..... takie cuda tu sie dzieja jeszcze smial bym sie jakby za 3-4 miechy guildie 40-50 lvl przejely server xD

stary 26-12-2006, 01:22   #3638
Dzumior
Guest

Domyślny

Jeszcze Pozwole sobie porownac tibie do rl nie kapuje np zmian polak idzie do Swedow czy innej guildi opuszcza swoja
Tak jakbym ja Oposcil Widzew i poszedl do Lks Jako Zawodnik i jako Kibic
1.W Rl wpierdol bym taki dostal ze n/c
2.1 Klub 1 Miasto Widzew Lodz
3.Loaylnosc
4.Moje zdanie o osobach ktore sa w Hwl to Frajerzy poniektorzy jedyna osoba ktora rozumiem to Aylitha po Shakowaniu Boltana to ma dlamnie wytlumaczenie to jest tak hwl wygrywa potem bedzie przegrywac i dojda do Kondy zawsze tak bylo i bedzie Byc z tymi co wygrywaja bo cieplucho i dupcia nie boli bo nie masz sie czm martwic ze cie zabija
Konda i tak przejmie server predzej czy pozniej
Taifuna zajebali tez polacy pomagali w tym ale co im to da ze padl 1 raz ? potem mozna powiedziec cya z serverem jesli ma ktos zamiar grac i expic przedzej czy pozniej taifun czy jego ekipa rozbje kazdego odniego z rl gra z 20 osob i to juz jest konkretna liczba aby miec wladze na serverze

stary 26-12-2006, 03:19   #3639
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Domyślny

Ja tam dziwie sie stwierdzeniu "polak idzie do szwedow" bla bla,kiedy konda zaczal przegrywac wszyscy "polacy" z jego gildi poszli retired,Konda przejechal sie na polaczkach pare razy i nie dziwie mu sie ze wolal sam zrobic te pare akcji z lovize/grud niz z banda polakow ktorzy boja sie o swoje lvle i wola siedziec caly dzien w pz niz wyjsc i walczyc,wezmy taki Lord Hybrid poszedl w retired jak Konda zaczal przegrywac jak jeszcze bylo Right~ ,potem nagle zmienil gildie,na tych ktorzy byli jego przeciwnikami,Tak samo bylo z calym Langanem,Pamietam jeszcze na krotki czas przed banem kondy,Demiphant i ta cala banda,ktora przeniosla sie na Saphire,kiedy wrocili doszli do Kondy zamiast do HWL,a potem siedzieli w pz bo ich garstka noobkow rozwalila,czyż nie?

Kazdy polak martwi sie tylko o wlasna dupe,dlatego tak jest a nie inaczej,a nawet jelsi ktos sie poswieca,to sa to wyjatki potwierdzające regule(Tharrin)
stary 26-12-2006, 12:39   #3640
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Ja tam dziwie sie stwierdzeniu "polak idzie do szwedow" bla bla,kiedy konda zaczal przegrywac wszyscy "polacy" z jego gildi poszli retired,Konda przejechal sie na polaczkach pare razy i nie dziwie mu sie ze wolal sam zrobic te pare akcji z lovize/grud niz z banda polakow ktorzy boja sie o swoje lvle i wola siedziec caly dzien w pz niz wyjsc i walczyc,wezmy taki Lord Hybrid poszedl w retired jak Konda zaczal przegrywac jak jeszcze bylo Right~ ,potem nagle zmienil gildie,na tych ktorzy byli jego przeciwnikami,Tak samo bylo z calym Langanem,Pamietam jeszcze na krotki czas przed banem kondy,Demiphant i ta cala banda,ktora przeniosla sie na Saphire,kiedy wrocili doszli do Kondy zamiast do HWL,a potem siedzieli w pz bo ich garstka noobkow rozwalila,czyż nie?

Kazdy polak martwi sie tylko o wlasna dupe,dlatego tak jest a nie inaczej,a nawet jelsi ktos sie poswieca,to sa to wyjatki potwierdzające regule(Tharrin)
Musze to napisac, czy wy wszyscy jestescie tacy glupi czy tylko udajecie? nie rozumisz ze tych 4 sorcow nie dalo rady dogonic,wiec po co im np. taki 80 ek strapuja go w 5 min i tylko fragi free..., a tak szli w 3,4 i probowali spam ue albocos... Potem przez np. 20 min biegali po putsyni i nie maja szans dac sie strapowac(sa wyjatki )... Wiec nie mowicie ze konda robil ataki bez nas bo nie chcial tylko robil tak zebysmy my nie padali jak jestesmy nie potrzebi w danej akcji...
Adelaoo jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania