|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() Powiedz mi po co gadasz takie rzeczy ze Jitem graly 4 osoby ;O z tego co widze to Ty jakos nie mozesz sie przebic na lvl 45+ ... ;/
Z lekka Cie nie rozumiem ;| pozatym Fiedzio przestal grac, a Kapucha gral tez do jakiegos czasu i zrezygnowal... Od 80 lvlu Kulka gral sam z dobrym skutkiem i tak zostal do konca ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3642 |
Zbanowany
|
![]() A co za różnica, ilu ich GRAŁO skoro nikt z nich teraz nie gra?
Co do mnie to po prostu czasu nie mam i szczerze mówiąc średnio mi się chce expić. Bo po co? ;s Rl life ^^ btw jeśli sam Kapucha odsłania nawet koszta sprzedania postaci (lekko zawyżone ![]() A z resztą... to było dawno i nieprawda ![]() |
![]() |
![]() |
#3643 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiesz co mi sie wydaje ze gdybys byl na bierzaco to bys wiedzial co tak naprawde sie dzieje a osoby ktore cos slysza od kogos innego nie wiedza jak jest naprawde... ;>
|
![]() |
![]() |
#3644 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Pisz konkretnie o co Ci chodzi bo nie bardzo rozumiem co masz na myśli :> |
|
![]() |
![]() |
#3645 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Imię: Speed Zenon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 45
Skille: 20??
Poziom mag.: 48
|
![]() Ima przestaliscie pekowac to teraz do wszystkich HUNTED??!!
21:30 Barles Karste [129]: plac 21:30 Atherya Karste [52]: plac 21:30 Atherya Karste [52]: qrwo 21:30 Atherya Karste [52]: hi 21:30 Atherya Karste [52]: hunted 21:30 Atherya Karste [52]: hi duzo pisali ale reszta to glupoty tz dawaj armor , runy itp ;/ |
![]() |
![]() |
#3646 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze gadacie o roznych sprawach o ktorych naprawde nie macie pojecia.. sugerujecie sie tylko opowiesciami ktore uslyszycie od kogos.. i pozniej Ty i inni robicie z tego wielkie halo ;| Wydaje mi sie ze powinienes sie najpierw dowiedziec co i jak a pozniej pisac cokolwiek.. nie uwazasz?
|
![]() |
![]() |
#3647 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
FAKE. Kto to słyszał żeby Barles PA! Przypał pisać do takich jak Ty. Sorry ziomek ale ni chuja... masz na serio wode we łbie. |
|
![]() |
#3648 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hehehe bez komenta Speed Zenon ten nick swiadczy o tobie ;] jestes Emerytem Maratonczykiem Ostatnio edytowany przez Pupulekk - 12-02-2007 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
#3649 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Metreaz
Profesja: Knight
Gildia: Hail Vision
Poziom: 7
Skille: 24/20
|
![]() hiho
![]() wlasnie robilem sobie pod depo skulla 7 lvlem i zaczal mnie bic 13 knight ktoremu ucieklem ale przbiegl z pomoca ![]() PVP MASTAH SASHO PANSA!! h@h@h stalem sobie z kolega kiedy przybiegli i sasho dal mu hunta niestety;/ za to ze niby mi pomagal ;/ a to rozmowa po moim dedzie : 23:28 Metreaz [7]: wyjebales 23:28 Metreaz [7]: 1 sd na wojnie 23:28 Metreaz [7]: i jestes cwaniak ? 23:28 Sasho Pansa [90]: :* 23:28 Metreaz [7]: jak ty sie boisz pz zrobic 23:30 Metreaz [7]: zrobisz tylko pz na kims 23:30 Metreaz [7]: np tomy slayer 23:30 Metreaz [7]: soul fire w twoja strone 23:30 Metreaz [7]: ![]() 23:30 Sasho Pansa [90]: i co possiesz paleczke 23:30 Sasho Pansa [90]: ? ;] 23:30 Metreaz [7]: lol 23:30 Metreaz [7]: tobie ? 23:30 Sasho Pansa [90]: zreszta co ja gadam 23:30 Metreaz [7]: srry ale nie masz huja 23:30 Sasho Pansa [90]: z 7 lvlem 23:30 Sasho Pansa [90]: ignored 23:30 Metreaz [7]: a no tak by ty jestes "hlvl" 23:30 Metreaz [7]: fragi wbija na 20 lvlach 23:30 Metreaz [7]: AShuiSHuiaHSuAshAUI 23:30 Metreaz [7]: pozdrowienia dla baraniewa ![]() ![]() plx plx sasho dont hunt me ![]() |
![]() |
![]() |
#3650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Dalanthi wyrzucony z gildi
![]() Katrila wyrzuca jednego z najbardziej zaufanych ludzi.... Czy ktos wie o co chodzi?
#3651 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Ja wiem to ze jestes idiota i pierdolisz takie glupoty ze naprawde jest mi cie zal przyjacielu dusska -.- Dalanthi sam wyszedl z Vision , o powodach tej decyzji pewnie dzis sie dowiemy Pozdro Ziomy , kumaci i "przydupasy"
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
![]() |
![]() |
#3652 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Imargam tylko wkręcaj że nie zabijasz ludzi na party > Film z najazdu na Ab
|
![]() |
![]() |
#3653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Hmm Zobaczy sie ; )
Świat: Pandoria
|
![]() Chyba każdy kto pamięta Furore z czasów, kiedy Imargam był huntowany wspomina te czasy najlepiej, naprawdę prawie wogule nie było PA ( większe PA robił chyba tylko Spoxster ) a poza tym chyba nikt.
|
![]() |
![]() |
#3654 |
Guest
|
![]() Harcesh
Inhabitant of Furora Profession: Master Sorcerer_____________________________Necron has joined the war. Level: 78 Latalko of the Na Wspolnej (Igor) Posts: 69 _/P0zdrawiam. |
![]() |
#3655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Ludzie piszacy up sa przykladem osob ktore siedza cale dnie przed depo i sluchaja plotek z game chata ;P
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#3656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() A tak z ciekawosci Veltaxio... Grasz/Gracie na jakims swiecie czy tylko zajmujecie sie planowaniem kolejnych mass logow i dissow?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3657 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3658 |
Użytkownik Forum
|
![]() To moze pokaz cos na swoja obrone zeby sie ludzie nie dziwili... A nie zrobiles konto wczoraj i nagle wbijasz tutaj i sie wymadrzasz...
|
![]() |
![]() |
#3659 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wymądrzać się mogę bo dość długo grałem na tym świecie panie wszechwiedzący z 50 poziomem. A pokazywać coś na swoją obronę też nie muszę bo nie obchodzi mnie to, czy mi wierzycie czy nie ...
#3660 |
Użytkownik Forum
|
![]() SORY MISTRZU !! To dla mnie wielki zaszczyt byc skarconym przez Ciebie...
![]() Ostatnio edytowany przez Bert - 13-02-2007 o 15:56. |
![]() |