![]() |
#3702 |
Użytkownik Forum
|
![]() Andain - Beautiful things
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3703 |
Użytkownik Forum
|
![]() Black Sabbath - Smoke On The Water
Purple Sabbath Definitive Edition
![]() |
![]() |
#3705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() A.J.K.S. (A Jezusowi Kazali Spac) - ...A mówili, że nie dożyję zimy feat. OdyN
Ambitnie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Cytuj:
#Top Dr. Dre – Next Episode (ft. Snoop Dogg)
![]() |
![]() |
#3707 |
Zbanowany
|
![]() @3up
Po tytule piosenki, którą napisałeś domyślam się czego słuchasz, więc powiem tak: my przynajmniej słuchamy muzyki. @ Kreator - Enemy of God Ostatnio edytowany przez Akkorin - 29-07-2009 o 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3708 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@BUAHAHAHAHAHAAHA Za to te twoje napierdzielanie w gitare przez 5 "Nie domytych" ze tak powiem chlopaczkow to jest muzyka ? Prooosze cie . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Zaczyna się nowy flame metal vs techno, jedno i drugie to muzyka...
![]() Shellerini i Słoń - Hejnał feat. PAG
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 28-07-2009 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Dżem - Jak malowany ptak
techno Cadaveria - The Magic Rebirth to Helloween - Open Your Life nie Neolithic - My Beautiful Enemy muzyka Mesajah - Nowy dzień !!!! xD
![]() |
![]() |
#3713 |
Użytkownik Forum
|
![]() Metallica - Broken, Beat & Scared . Niszczy, jak kazda nuta z albumu Death Magnetic
![]() Pieciu niedomytych panow? To tylko stereotyp, uwierz mi ze znam wielu fanow HH od ktorych jebie gorzej niz od 'brudasow'. Poza tym gitara to piekny instrument ![]() Aha, nie jestem brudem. Mam krotkie wlosy, lubie Trance(albo jakies inne dobre lectro), reggae. Moj słiitasny=* post konczy flame war, pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ortega Cartel – 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
No, to zgadza się z moją interpretacją. Ale ja nie chcę! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Techno to nie muzyka ? Idzcie kurde no lify na balety a nie tylko edron i yalahar to zobaczycie czy to nie muzyka .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3718 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mimo, że słucham rapu, to wolę w sumie posłuchać od czasu do czasu jakiegoś rockowego/metalowego/whateva kawałka niż jakiegoś umcykbumcyk. Ale co kto lubi.
Okoliczny Element – Letni Czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 | |
Zbanowany
|
![]() Mnie nie ogranicza, to co ktoś napisał na wikipedii o muzyce. Mam własną interpretację i jej będę się trzymał. A żebyś jeszcze bardziej zrozumiał co myślę o tym waszym "techno" i hip-hopie, to dodam że w mojej interpretacji muzyki mieszczą się także gatunki, których nie słucham i nie lubię, ale akurat tamtych dwóch nie ma.
Cytuj:
A co do baletów, to w te wakacje zaliczyłem już kilka takich właśnie "baletów", z czego jeden trwał 3 dni i jutro wyjeżdżam na kolejny 3-dniowy (Woodstock). @ Sex Pistols - Anarchy in the UK Ostatnio edytowany przez Akkorin - 29-07-2009 o 10:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Mniejsza o gatunek, nie wiem jak mozna napisac 'specyficzny macie tu gust muzyczny' a w nastepnej linijce napisac tytul kawalka 'Sobota - chuj ci w ryj'.
Nie wiem, moze tylko dla mnie to jest smieszne. #Top Eazy-E - Eazy-Duz-It