![]() |
#3701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Pionki ;P
Imię: Aikalia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Purple Fire
Świat: Calmera
Poziom: 100
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Nooo, bo jak ja podexpie !
Coz, nie ladnie zazdroscic, ale tez chce te paskudy z ue ._. Tasior, a Ty wkoncu sie zdecyduj czy masz czas na granie czy nie... bo co jakis czas co innego mówisz ;S |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3702 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
Mowia, ze kobieta zmienna jest Czyt. Tasior ![]()
![]() |
![]() |
#3703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() He He He ... ale Ty dowicpny jestes Koro , ojejku , roześmiałes wszystkich do łez swoim dowcipem
![]() @ Iwona Priv Please =P @ Mocna Gratz levelka ;P
waste <3 __________________ Pozdrawiam, Tasior... Ostatnio edytowany przez Tasiorstrasz - 03-04-2006 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rycek Ziom'al
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() kilka ss z mojej perspektywy...
takie tam warlocki ;p ![]() ![]() Look veneos, to musialo bolec ![]() ![]() wiecej nie daje bo mi sie wstawiac nie chce ![]() @all shooterzy w czerwcu pacc kupuje, szykowac sd itp na wrle i demonki ;] spodobalo mi sie to!
![]() |
#3705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() @tasior
widze, że musisz "robić syf z tego forum" osobiście, życze szczęścia @dawid i cała reszta (prócz Dabka !) gratuluję całego questa oraz poszczególnych seali, wyjątkowo dobrze zorganizowane ![]() a Rycek, po pierwszym dedzie Ci się znudzi ![]() @woa troche niżej zawsze to lepiej niż śmierć paru uczestników, banshee na calmerze bez ofiar to rarytas. Ostatnio edytowany przez Piotrek~ - 03-04-2006 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tasior, wywaliles mnie z listy na gaduu ._.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Imię: Warrior of abyss
Gildia: Majestic Lords
Poziom: 115
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Edit UP@: straszne... A ja uwazam ze dzisiejsze "m jak milosc" bylo nudne, o kazdym shicie (co gorsza nie zwiazanym z tibia) bedziecie tu pisac?
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. Ostatnio edytowany przez abySS - 03-04-2006 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3708 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Cytuj:
![]() To chyba powino sie nazywac "tego palka chetnie zrookuje" Sol !Ssy zaje ... ![]() Piter kijowe jak zawsze ![]()
![]() |
![]() |
#3709 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ojeju, woa, jaki ty ostatnio cholernie przyjemny jestes.
Nie musisz komentowac takich rzeczy, chyba ze po prostu ci sie nudzi i lubisz dokuczac, a to chyba jest calkiem prawdopodobne. Lol, strasznie zrozumiale to napisalam, sry. Ostatnio edytowany przez Aikalia - 04-04-2006 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3710 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Edit@: Zapomnialem ze musze wam powiedziec ze mi sie lista kontaktow skasowala po formacie (zawieruszyla mi sie gdzies) i to jest takie straszne i musze o tym napisac w "poprostu calmera" ![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. Ostatnio edytowany przez abySS - 04-04-2006 o 09:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3711 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() Ostatnio edytowany przez Siwczer - 04-04-2006 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Piotrków Trybunalski
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Tasior@
Czy ty do mnie cos masz? Syf to ty robisz lmao. Uwazasz sie za boga, dupe lizesz kazdemu w tematach "Dreamres lub Maselko "" Ilez razy mozna pisac ""Gratz albo Super!11one"" Nie sraj do mnie potem zarem, ze to ja zaczołem. Koniec z przezywaniem, masz gadu >.< napisz jak masz cos do mnie. Zeby nie było bez ssa ![]()
![]() |
#3714 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kurcze nie wiedzialam ze ty do mnie az taka nienawiscia palasz.... Coz, lubie byc zalosna.
A ogolnie to mi to lata. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kaczero
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: 69
|
![]()
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." Ostatnio edytowany przez Heja_banana - 05-04-2006 o 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3716 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() Ostatnio edytowany przez Siwczer - 05-04-2006 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam
Planujemy wraz z Ego Masterem zorganizowac zaklady podobne do polskiego STSa. Mianowicie bedzie to polegalo na tym, ze zblizaja sie mecze polfinalowe Ligi Mistrzow wiec zbieramy ludzi chetnych do robienia zakladow. Ogolne zasady przedstawimy ponizej: 1. Grajace druzyny oznaczamy numerami 1 <gospodarze> i 2 <goscie> 2. Jezeli uwazasz, ze wygraja gospodarze wpisujesz 1, jezeli natomiast uwazasz ze wygraja goscie wpisujesz numerek 2, jesli zas sadzisz ze bedzie remis wpisujesz 0. 3. Stawki sa nastepujace: jezeli wygra twoj typ, podwajamy <x2> ilosc pieniedzy ktore postwailes/as 4. Minimalna stawka wynosi: 500gp zas maxymalna: 5k gp. 5. Zaklady wraz z gp wysylamy parcelem na adres: Veneos/Venore badz Ego Master/Ab'dendriel. W parcelu powinny byc gp oraz list <You see a letter.> z Waszymi zakladami. 6. W przypadku blednego wypisania danych kontaktujemy sie z nadawca. Przyklad [w parcelu]: 1. Letter: 1 Nick 2. Kasa Mamy mecz FC Barcelona - Benfica. Zakladamy, ze postawilismy na to, ze Barca wygra 5k. Wysylamy parcela takiego jak w przykladzie na gorze. Po meczu okazuje sie, ze Barca wygrala wiec my wysylamy parcela zwrotnego z suma 10k <x2>. Tyle Prosimy o namawianie znajomych do uczestnictwa. Jezeli macie jakies pytania to skontaktujcie sie w grze ze mna lub z Ego Masterem. Milej zabawy! PS. Pierwsze mecze odbeda sie pod koniec kwietnia. Topic bedzie aktualizowany. Ego Master~~ Veneos~~
![]() |
#3718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() Po długim okresie mojej nie-bytności na ~po prostu Calmera
Chciałam wszystkim pogratulować wbitych lvl'i, pocieszyć po niefajnych deadach. Powitać po mniej, lub bardziej głośnych powrotach jak i pożegnać odchodzących z tej gry. ...i pewnie następnym razem będe tu za jaki miesiąc, jak zwykle. :P
![]() |
#3719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3720 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj z Darminem i Efi lecimi gdzies wieczorkiem wiec mozesz sie z nami zabrac (chyba)
![]() ![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
![]() |
![]() |