|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3701 |
Zbanowany
|
![]() bo jest głupi beznadziejny igólnie dostałem przy nim..
hm... dobra nie wiem jak to nazwać. w każdym razie nie kumam jak ktoś może robić cokolwiek na tym czymś ![]() Już wolę sklejać sam-przyjemniej i szybciej. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3702 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę że mój outfit stał się popularny O.o
Jak wam się spodobał, to chyba od teraz nie będe zajmować się fake'ami, a wyłącznie avatarami, userbarami, sygnaturami oraz outfitami ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3704 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale Turok sprawdzał fake'a i powiedział że mnie wyśmiejecie ^.^
Spróbuje ostatni raz, a potem może zacznę robić coś takiego jak "wali graczy" bo Cloy to wolno robi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Prawda, ale ty też teraz spamujesz xP Zaraz dam edita z nowym outfit'em aby modek nie był zły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Potrzebuję pilnie następujących rycerzy.
![]() I tak rycerze są ponumerowani więc: Numer: 1. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez tarczy i dzidy, 2. a)Z całym sprzętem na koniu i z flagą, b)Z całym sprzętem na koniu bez flagi, c)Z całym sprzętem bez konia, 3. a)Z kuszę w ręku, b)Z kuszą opartą o nogi, c)Bez kuszy, 4. a)Z mieczem i tarczą, b)Bez miecza i tarczy, 5. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez broni i tarczy, 6. a)Z tarczą i bronią w ręku, b)Bez oręża. Proszę żeby outy były w każdą stronę(nie musi być jak chodzą) do każdego rycerza prosiłbym też osobno broń i tarcze. Bardzo dziękuję za zrobienie tego zamówienia. Bardzo Proszę[/quote] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3708 |
Użytkownik Forum
|
![]() @PijMlekoBędzieszWielki
LoL, 10 lat młodszy jestem od Ciebie, a Ci outy robie! Hełmów mi się nie chciało robić(leń się odzywa)... Ponumerowani ![]() ![]()
![]() |
#3709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() @up
Krupciu jesteś zajebisty wielkie THX EDIT: Możesz dać jeszcze same shieldy? Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 14-10-2007 o 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3710 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#3711 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 10 2007
|
![]() Ja bym mógł ale nie mogę: dzienny limit postów.....
A konkretnie: jakie chcesz tarcze? mogę dać tarcze lizardów, orków jakąś niewiadomaczyjąalefajniewyglądającą i kilka innych. Wyślę PW tylko muszę schostować. P.S. W końcu to dobroczynne co nie? P.S.2. Sam będziesz musiał wkleić. przy okazji: ci żołnierze coś lipnie są zrobieni. Zrobiłem wielkie oczy-ja sam robię lepsze xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3712 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktoś zrobiłby mi outfit, obojętnie własciwie jaki, ale wymagania ma:
Male only 12 stron knight |
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 |
Zbanowany
|
![]() @jack beynerald
![]() jakby co:dam z inną szablą. Ostatnio edytowany przez biedak141 - 14-10-2007 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Mogę używać? A jak nie to zrobisz mi coś podobnego z 12 stron, tyle że jakiegoś knajta/palla? Bo bardzo ładnie to robisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
Zbanowany
|
![]() ty jesteś od outów
![]() a to nie jest moje tylko dla jacka jakiegośtam zarezerwował to xD ok zrobiezamówienie P.S. Mój kolega to wkleił na GG ![]() (..)I nie banuj nas na pokuszenie ale nas zwarnuj do zrozumienia forumowatego(..) do warna nie kumam ale z banowanie kumam złamałem barierę postów ![]() dam na razie warrior, jak będę miał czas dam połączenia palladin+sumonneroutfit. ![]() Ogónie źle umiejscowiłem obie czachy :/ Później zrobię lepszy Outfit jest pisaya moze powiedzieć czy jest 4frii czy jakiś inny. ARGH! zrobiłem cos nie tak z mieczami. zaraz poprawię Ostatnio edytowany przez biedak141 - 14-10-2007 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3716 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poproszę o mrocznego łucznika ( z łukiem, bez, schowany, i celując)
Włosy mają być ciemno-czerwone, a reszta...Mroczna! @3xdown: THX!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 15-10-2007 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() proszę o druida z obydwoma addonami kolory od góry:
Włosy-Czarne(ale chyba nie będzie widać) tłów-Ciemny zielony ten taki pasek-jasno zielony buty-ciemno brązowe i żeby był z kijem w dłoni i bez kija.
![]() |
#3718 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Big THX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 |
Zbanowany
|
![]() Wcale nie rządzę.
1.Krzywqo ułożyłem łuk 2. Od koloró dostaję oczopląsu 3. nie iwem co ![]() Poproszę o mrocznego łucznika ( z łukiem, bez, schowany, i celując) Włosy mają być ciemno-czerwone, a reszta...Mroczna! zrobie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Prosze o mumie ale w kolorze bialym zeby tych "bandarzy" nie miala kremowych tylko biale. Do tego gdzies na uboczu prosze o opaske ninja z Naruta. Prosze o szybkie zrobienie zamowienia.
![]() |
![]() |
![]() |