![]() |
#3721 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Flamini ? Nie zdziwię się jak w Milanie będzie rezerwowym. You're just a fuckin' reserve ! No, a my mamy Diaby'ego, który jest drugim Vierią. You've got Flamini, we've got Abou Diaby.
![]() |
|
![]() |
#3722 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Bolton ma Rasiaka!
![]() |
#3723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że od nowego sezonu trenerem Barcy zostanie Josep Guardiola. Nie wiem czy to dobra decyzja puszczać go od razu na głęboką wodę po jednym udanym sezonie w Barcelonie B. No ale cóż, zobaczymy jak Pepe sobie poradzi i oby jedna z ikon klubu była tak dobrym trenerem jak piłkarzem
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=RETDP1ZPqaM Oczywiście oficjalna informacja pojawi się dopiero po zakończeniu sezonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
"AC Milan nie musiał nic płacić Arsenalowi Londyn, którego umowa z Flaminim właśnie dobiega końca. Francuz przyleciał do Mediolanu w niedzielę i przeszedł pomyślnie testy medyczne." 2x UP "W Arsenalu Flamini był nazywany... "Gattuso", z racji podobnego stylu gry co zawodnik Milanu. Wszystko wskazuje na to, że dla obu znajdzie się miejsce w składzie ekipy mediolańskiej. - Flamini nie jest tu po to, by zastępować Gennaro Gattuso. Może grać na każdej pozycji w środku pola - zapewnił wiceprezes klubu Adriano Galliani." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Jestem za granica, dlatego teraz rzadko pisze. Cieszy mnie forma MU no i zwyciestwa Ronniego w MS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Hleb po sezonie trafi do Interu.
btw. kto jeszcze odejdzie z Arsenalu?
![]() |
![]() |
#3727 |
Użytkownik Forum
|
![]() A skąd ta pewność ?
![]() |
#3728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Też tak sądze. Dla mnie transfer Hleba do Interu to 95% prawdy. Ciągle się to słyszy. Oczywiście wiem,że słyszy się wiele.., ale wątpie ,żeby to były plotki... Tak samo jak Ronaldinho trafi do Milanu/Interu... więcej mówi się o Milanie, ale myśle ,że będzie to Inter...
![]() |
#3729 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Barcelona wedlug wp chce Arsenalowi podpierzyc Adebayora. Najpierw Henry, teraz Adebayor? O nie!
(ale to tylko jedna z mozliwosci) http://sport.wp.pl/wid,9929951,kat,1...wiadomosc.html Ostatnio edytowany przez Kubon - 07-05-2008 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Oglądam Barce i tak mnie sędzia wkur-wia, że żalllllll
![]() Edit. 4:0.. Barca na dnie... może to i dobrze bo trzeba się od czegoś odbić. Z bólem na sercu stwierdzam, że real zasłużył na tytuł... w ciągu sezonu real nie był mocny, ale i tak nikt nie był w stanie mu dorównać. Ostatnio edytowany przez Fintex - 07-05-2008 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Grająca wspaniały futbol Barcelona, przegrała z cienkim i nieregularnym Realem Madryt (4:1).
![]() Strzały na bramkę: 12 - 5 dla Realu. Ach, ta piękna gra Barcy.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3734 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niestety, a może na szczęście nie mogłem oglądać tego spotkania, ale po relacjach wnioskuję że Real wygrał zasłużenie i udowodnił, że w tym sezonie jest najlepszą drużyną w Hiszpanii. Brałem pod uwagę porażkę, ale po meczu z Valencią myślałem, że jeśli Barca przegra to minimalnie, ale cóż trudno 3 miejsce w La Liga i gra w eliminacjach LM czekają Barcelonę.
PS. Nie jestem pewien, ale chyba Real dokonał historycznej rzeczy. Pierwszy raz zdarzyło się, że jedna z drużyn wygrała oba spotkania w jednym sezonie. Wenger raczej nie sprzeda Adebayora, a takich spekulacji transferowych jest mnóstwo. Widziałem np. że Henry ma wrócić do Arsenalu w zamian za Fabregasa, że Abramowicz kupi Messiego za 100mln...Ostatnio słyszałem, że Real chce Fabregasa, mimo że prawo pierwokupu ma Barca(ale trochę głupio było by wydawać miliony za swojego wychowanka...). Ostatnio edytowany przez Xendriel - 08-05-2008 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3735 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to jest oficjalnie potwierdzone, czy kolejne wymysły katalońskich/angielskich dziennikarzy ?
![]() |
#3736 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czytałem gdzieś o tym, że jak Cesc odchodził do Arsenalu to była klauzula że Barca ma prawo do pierwokupu, ale czy tak jest naprawdę tego nie wiem.
A to artykuł o zainteresowaniu Realu Fabregasem http://www.sport.pl/pilka/1,65080,5187429.html w sumie nie dziwię się Wengerowi że się wkurzył. Ja i tak myślę, że Cesc zostanie w Arsenalu, mają tam młodą, fajną drużynę. Przechodząc do Realu udowodni tylko, że najważniejsza jest dla niego kasa. Cytuj:
@down http://www.arsenal.net.pl/index2.php...lietony/ofiara pod koniec jest napisanie o prawie pierwokupu ![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 08-05-2008 o 16:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3737 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bierz wszystkiego z połykiem, bo to jest szkodliwe. ;x
![]() |
#3738 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Mam wrażenie, że dużo więcej się dla niego nie liczy ;f.
![]() |
![]() |
![]() |
#3739 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3740 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po wpisaniu w google wszedłem na pierwszą lepszą stronę na ten temat. Jak chcesz to poszukaj sobie informacji z bardziej wiarygodnych źródeł
![]() Francois Sterchele[*] Ostatnio edytowany przez Xendriel - 08-05-2008 o 18:48. |
![]() |
![]() |