![]() |
#3741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() tu chyba chodzi ze nie będzie juz torrentów etc. a viz bede w dniu premiery wydawał za opłatą ang. hardy ._.
![]() |
|
![]() |
#3742 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() ROTFL, Rayzie spodobał się Hellsing
![]() BTW. Napisz do mnie, bo nie mam na liście... Takich jak ty. @Edit Jeszcze pare operacji plastycznych i będziesz prawie normalny ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To dobrze, bo akurat ściągam ; P. Później Kannagi, który ponoć jest podobne pod pewnym względem (...) do megamisama ; P.
![]() |
#3744 |
Użytkownik Forum
|
![]() kannagi jest lepsze od Lucky star =D
dopiero 3 epy a juz parę rotflów zaliczyłem @nari ktorego? hellsing czy hellsing ultimate? (<- jest w 100% jak manga oryginalna i 1ep=1tom)
![]() |
![]() |
#3745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Ditto
Leze i kwicze xD @Topic Na mnie czekaja kolejne odcinki SE, RtV i C;H. A, i musze dokonczyc sole. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3746 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Poza tym wie ktoś coś czemu w RtV stężenie fillerów jest aż tak wysokie? Nie mogli by dać czegoś z mangi?
![]() |
![]() |
#3747 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Kolejne 3 odcinki Antique Bakery i coraz większa chęć do zostawienia tej pozycji, tylko i aż 6 odcinków jeszcze.
Ukryty tekst:
@Rayza nie możesz zdecydować się na avatar?? ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DDoS - 23-11-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3748 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja na to odpowiem:
wiec obecny od. zakończył chronologicznie 1 serie mangi a 2 serii jest 12 ch. @ddos mogę ale awatar reprezentuje mój aktualny gust w hentaiach xD
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 23-11-2008 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3749 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja obejrzalem:
- 7 ep Chaos;HEAd - jak zwykle swietny - 33 ep Soul Eatera - filler, ale oglada sie znosnie. Do tego ciekawy moze byc nastepny odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3750 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() 2 seria ZnT w połowie obejrzana, hmm czasami Saito ma za dobrze
![]() Ukryty tekst:
![]() |
#3751 |
Fallen Angel
|
![]() Tak apropos Naruto:
Tak naprawdę to wyjdzie pojedynczy przeskok dwutygodniowy. Odcinki nadal będą ukazywać się co tydzień, z tym że już nie na bierząco, a odcinek w plecy w stosunku do stanu w Japonii. Jakoś mało mnie to boli...
![]() |
#3752 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu piszę od kolegi.
Ukryty tekst:
@down Sorry ; /
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 23-11-2008 o 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Sammy. Prawie wpadłem w twoją spoilerową pułapkę. Chceszy mi School Days zniszczyć czy jak?
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 24-11-2008 o 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3754 |
Fallen Angel
|
![]() Właśnie zakończyłem Mai HiME. Muszę przyznać, że było bardzo ciekawe, tylko zakończenie trochę zepsuło mi opinie, było troche zbyt schematyczne. Ale seria i tak przyjemna, warta uwagi.
![]() |
#3755 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Otakuma
To School Days... mozna... zepsuc?:O @Topic A mnie kolezanka poprosila, zebym zgral jej cos lzejszego z mojej kolekcji. Dam jej pierwszy sezon Minami-ke, ciekawe czy sie jej spodoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Gro
No wiesz niewiele ludzi lubi jak ktoś mu opowiada zakończenie anime. Rayza, Otakuma serio chcecie jechać na Mokon? Bo jeśli jedziecie na 100% to może też pojadę xD Tylko bez tentacli tam przyjdź... w domu je zostaw. Tylko troszkę daleko do Warszawy jest T_T PS. Przebierzesz się za tentacla? Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3757 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Skonczyłem 2ga serie ZnT... Inne zakonczenie by mi sie bardziej podobalo, ale wtedy nie byloby 3ciej seri (chyba wiecie o jakie zakonczenie mi chodzi). Biore sie za trzecia serie : P
![]() |
#3758 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Koszyk
Ja mam podobnie z zakończeniami anime. Większość obejrzanych serii zakończył bym inaczej. Czesto zmieniałoby to przekaz zawarty w anime, ale co tam. Ważne że wtedy w/g mnie byłoby dużo lepiej. Czytał ktoś One Piecie? Bo jestem na 20 rozdziale i ta manga normalnie wymiata. Zwłaszcza walka Buggy'iego z Luffym... PS. Otakuma kiedy będziesz mógł mi nagrać One Piece?? Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Corgar
Jak ty jedziesz to ja też jadę (wtedy na 100%), bo samemu jakoś nie bardzo chce mi się zapierniczać 300 kilosów. Co do nagrania One Piece, wyciągasz tą sprawę na forum żeby mnie przyprzeć do muru? Takie sprawy na priv.
![]() |
#3760 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Muahahaha. Pewno że na forum to wyciągam.... bo teraz nie chce mi nagrać bo ci pendrive pogryzłem -.- A co Mokon'a... chyba jadę, ale całkowitej pewności jeszcze nie mam. Ale max tydzień i będe wiedział. Ale raczej jade.
BTW. Mój 200 post w tym temacie ;p jeszcze 19 postów i wyprzedzę Hazume! Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |