![]() |
#3761 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do transferów to mówi się, że Inter chce także Eto'o za 40kk ojro. Podobno chcieli Gerrarda, ale Liv'pool odrzucił tę propozycje. A Cesc wg mnie odejdzie jak nie w tym roku to na pewno za rok. On w Arsenalu zarabia śmieszne pieniądze. Tak samo Adebayor. Yoh: Zaskoczyłeś mnie tym, że Wenger dał 20kk za Arfe (nie wiadomo, czy dojdzie do skutku no ale...) Dotąd myślałem, ze najdroższym piłkarzem Arsenalu był Reyes za 12 czy 13kk, który niezbyt się sprawdził. Zresztą ja go nie cierpie ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3762 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3764 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I jeszcze słówko o Adebayorze - co do niego to mam 100% pewności, że nie odejdzie. Nie po to co chwila dementuje plotki w prasie, żeby odejść, bo "w klubie xxx dali mi 5 tyś. więcej".
![]() |
![]() |
#3765 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Jakby mi nie dali lepszego kontraktu to odszedłbym. Chwała im za to, że sprowadzili go i zrobili z niego gwiazdę. Na tym koniec. Jakby tak każdy miał zostawać w klubie który zrobił z niego gwiazdę to taka np. Czelzi by nie istniała, a że mają kasę to istnieją. Taki Podolski miał zostać w Koln do końca kariery? Mówił, że zostanie sezon dłużej pograć, ale to wszystko. Zaoferowali mu większy kontrakt no i w Bayernie ma większe możliwości więc odszedł. 5 tys. więcej to jest nic. Ile Cesc zarabia w Arsenalu? Myślę, że max 30tys. Funtów tyg. W Realu, Barcie czy innym klubie myślę, że dostałby 100tys. funtów++ tyg. Poza tym nie zapominaj, że on ma przyjaciół także w Hiszpanii ;-) Ja tam nie wierze w ani jedno słowo piłkarzy.. każdy mówi, że zostanie, nie odejdzie etc. a później i tak odchodzi z różnych względów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3767 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Podobna sytuacja z Rogerem.. podobno Polska i Legia dala mu wszystko, a teraz za 5 mln ma uciekac do Rosji :-).
![]() |
#3768 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Cytuj:
Taką mam nadzieję, bo kiedyś ten klub był świetny i miał świetnych graczy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3769 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() <3333333333333!!
Manchester United mistrzem Anglii! :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#3771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() bitwa o Anglię skączona teraz tylko czekać na stracie w lm ;]
![]() |
#3772 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Po 1. to wychowankowie (Del piero chyba zaczynał w jakimś mniejszym klubie tylko. po 2. Każdy z wymienionych piłkarzy jest na tej liście:
http://www.futebolfinance.com/salari...ol-0708-abril/ Cytuj:
A co do tej Afryki to jest taki klub w Belgii jak Beveren i z tego co pamiętam to oni traktują Afryke jak hipermarket. Mają tam skautów robią turnieje i biorą najlepszych do klubu za grosze a później sprzedają drożej. Notka z Wiki: W składzie Beveren liderują gracze pochodzący z WKS - jest to rzecz, za którą w Belgii nieustannie krytykuje się KSK. Menedżer zespołu, Jean-Marc Guillou, założył akademię młodzieżową w ASEC Abidżan, dlatego większość spośród utalentowanych Afrykanów z tejże akademii trafia do Beveren. Cytuj:
IMO Cesc z taką grą jaką prezentuje zasługuje na więcej skoro mnóstwo innych piłkarzyków zarabia więcej tylko dlatego, że grają w Realach, Barcelonach czy innych Chelseach. Co do Rogera to prosta sprawa... najpierw było mu tu dobrze, nieźle zarabiał, ale teraz gdy pojawiła się szansa na gre za większą kasę to przejdzie. Wszystko kręci się wokół $$$... EDIT: Doczytałem teraz na wiki o jakichś kontrowersjach z udziałem Arsenalu.. chcecie to poczytajcie: http://pl.wikipedia.org/wiki/KSK_Beveren Ostatnio edytowany przez Fintex - 11-05-2008 o 19:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3773 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Manchester <3
No i pierwszy krok za nami. Mistrzostwo Premiership zaliczone. Teraz czeka tylko zawodników Fergusona ostatnia batalia w LM. Gratulacje także dla kibiców Chelsea, bo w tym sezonie mieli prawdziwą huśtawkę nastrojów ;D Ostatnio edytowany przez Thomisson - 11-05-2008 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Minęło 37 kolejek Serie A, a w TVP nikt o niej ani słowa nie powiedział, prawie jak niekomercyjna stacja...
Gratulacje dla Manchesteru, tylko wkurzają mnie sezonowcy... Są pogłoski, iż Miasto Wrocław kapnie się, że inwestowania z Drzymała czyt. robienia ze Śląska Groclinu, będzie nieopłacalne ![]()
![]() |
#3776 |
Zbanowany
|
![]() @up: Masz racje. Teraz zacznie się pewnie boom na Manchester. Tak samo jak było na Barce kilka lat temu. No, ale tak zawsze jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3777 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz najciekawsza będzie ostatnia kolejka Serie A :>
Ciekawe cy Inter utrzyma 1 pkt. przewagę czy straci mistrzostwo na rzecz Romy :>
![]() |
#3778 |
Guest
|
![]() Yeah! ManU musiało wygrać tę ligę, zasłużyli sobie
![]() |
![]() |
![]() |
#3779 |
Zbanowany
|
![]() A co do włoskiej to bardziej ciekawi mnie rywalizacja Fiorentiny i Milanu. Będę wniebowzięty jak Milanu nie będzie w LM ^^"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3780 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Zrządzenie ślepego losu, przypadek, czy układ? Czy Manchester United musiał dzisiaj zdobyć tytuł aby nie zburzyć dziwnej zależności? To chyba jedna z najdziwniejszych zagadek XXI wieku w futbolu.
Krótko o co chodzi. Od sezonu 2000/2001 między ligą hiszpańską a angielską tworzą się mistrzowskie pary... Jeśli mistrzostwo La Liga zdobywała Valencia to zawsze po tytuł najlepszej ekipy w Anglii sięgał Arsenal. Taka sama sytuacja była w "parach" Barcelona - Chelsea i Real - Manchester United. Zresztą zobaczcie sami: Zwycięzcy ligi angielskiej/hiszpańskiej w ciągu ostatnich 8. lat: 2001 - Manchester United/Real 2002 - Arsenal/Valencia 2003 - Manchester United/Real 2004 - Arsenal/Valencia 2005 - Chelsea/Barcelona 2006 - Chelsea/Barcelona 2007 - Manchester United/Real 2008 - Manchester United/Real hihihi dobre ![]()