![]() |
#3761 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
![]() |
![]() Cytuj:
Secundo, może i twoja sprawa, ale żyjemy w kraju demokratycznym i mam prawo do wyrażania własnego zdania i opinii. Tertio, zapamiętaj sobie, gra, walczy, wygrywa i zabija, nie profesja, tylko gracz. Więc to że jesteś knightem, nic nie znaczy. A przecież jak to mówisz, to twoja decyzja, ty odwiedzałeś chyba Wyrocznię... A nieee, sorry, przecież ten char był sprzedany, sorry, zwracam honor. Cytuj:
A tak na serio to, co to ma do rzeczy? Gdzie ja w swoim poście napisałem, że to źle, że FAG hackuje Alliance, a na odwrót to świetnie? Jak mi coś takiego pokażesz, to Cię ozłocę... A jak już mamy się tak przelicytowywać, to jak Haga hackowała jednego po drugim z RoMu, to było bajecznie, tak? (To było pytanie retoryczne, tak dla Twojej informacji ![]() A co do Raksa, to mi to obojętne, możesz mu oddać te rzeczy, chociaż wiem, że tego nie zrobisz, i możesz ich równie dobrze nie oddawać. Nie wiem dokładnie, co to może spowodować, ale może być ostro ;s I co do Twojego posta na forum.tibia.com, to jest odwrotnie niż napisałeś - masz jaja, dlatego, że go nie zrookowałeś, bo jednak Linus włożył w tego chara mnóstwo pracy (nie wiem, czy sharował, choć prawdopodobnie jak 90% h-lvli tak...) i nie było by to na pewno przyjemne tak wszystko nagle stracić. A zabranie eq jako zemstę za Molta, może i jest słuszne, nie będę się tu już wypowiadać. Tyle. Thom. |
||
![]() |
|
![]() |
#3762 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie moge sie doczekac ^^"
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 19-04-2007 o 22:03. Powód: smieszne kropki byly ;) |
||
![]() |
![]() |
#3763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() "GieZet Raksu" było dlatego, że pogratulowałem mu umiejętności hacknięcia ;p Chociaż teraz wiem, że szczególnym wyczynem to nie było.
Kto chce Irona GG, bo mu się nudzi bardzo, tylko ze mną gada i mu odbija ^^ |
![]() |
![]() |
#3765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak tylko się czepiam bo mi seriale na UT 2004 nie wchodzą i się nudzę... Haga to raczej "on" xD
Ostatnio edytowany przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy - 19-04-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
#3766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() 5588652 moje gg, zadna tajemnica, spamy blokuje
![]() ![]() Thomas nie dam Ci tej przyjemnosci aushaushaush <- szyderczy smiech
![]() |
#3767 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Zbanowany
Gildia: Jest to zbyt intymne pytanie
Świat: Dendrofilia
Skille: 10 fist
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3769 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
BTW: Ma ktoś jakiś pomysł, żeby za każdym razem, gdy chcę spróbować nowy cd key nie musieć reinstalować unreala?
Ostatnio edytowany przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy - 19-04-2007 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
#3770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Linus nie sharowal postaci.
#3771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Wujek Kolirn wie swoje
![]() /Jojo
#3772 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
Jak by taka sytuacja zdarzyła się w drugą stronę ROM napewno by też skorzystał. Po za tym jak by nie patrzył Haga wiedział na czym stoi i wiedział/przypuszczał jakie będą konsekwencje opuszczenia romu i z początku założenia tej gildii Against Isaris. Nie jestem pewny, ale Paco był albo na Mandusa albo na kogoś innego zarejestrowany tak więc jak został on odzyskany przez ROM to Haga wolał go zrookować niż czekać, aż przyjdzie nowy REC-key i ROM zyska dodatkowego palla. Po za tym zawsze to powtarzałem i będę powtarzał osoby które wtedy zostały hacknięte same dobrowolnie dawały passy i wiedziały czym to się może skończyć. Co do Linusa sam jest sobie winien hacka, to przez co został shackowany to ja już nie wnikam, ale sam to spowodował. Hack przez wpisanie passów z palca jest mało prawdopodobny Ostatnio edytowany przez Sesef - 19-04-2007 o 23:54. |
|
![]() |
![]() |
#3773 |
Użytkownik Forum
|
![]() to że został teraz shackowany w taki a nie w inny sposób to inna sprawa. Przed tym faktem postaci nie sharował, byłem z nim w gildi pare ładnych miechów więc wiem o tym lepiej niż ty Jojo podjarany faktem że Raksu okazał się nie wartym zufania idiotą... - ciekawe co mówiłeś jak passy dostawałeś - bo pewnie się płaszczyłeś po ziemi zeby je dostać i móc coś na aurei zrobić a teraz wielkiego hackera zgrywasz....
#3774 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ciekawe ile postaci tym razem pójdzie do piachu xD
Offtop:Szlag mnie trafi z tym Unrealem... Chyba nie ma już wolnego nielegalnego cd key'a to gry przez neta... |
![]() |
![]() |
#3775 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1 część rox ![]()
![]() |
#3776 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Poziom: 190
|
![]() Cytuj:
Przykro mi ze cie zawiode ale to mnie pewna osoba sie zapytala czy chce poexpic 112 ek. xxx (17-04-2007 19:37) raksu chcesz pograc 112 Ek i zarobic hajs na premm? Raks (17-04-2007 19:38) kim? xxx (17-04-2007 19:38) ale czy jestes chętny? xxx (17-04-2007 19:38) nietykalny na aurei Raks (17-04-2007 19:38) nie dzieki nie mam ochoty ek grac Jezeli bym go hakowal dla kasy to bym to zrobil w pierwsza noc po dostaniu passow. Zrobilem to tylko dlatego bo pewna osoba powiedziala ze gdyby rom byl na moim miejscu to nie wachal by sie zeby mnie rooknac. |
|
![]() |
![]() |
#3778 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Chcialbym potwierdzic slowa Sesefa mogli zdeletowac Hellaha wczesniej no a teraz to skoro im tak zalezy na ivorym to musza sie niestety wstrzymac ^^
|
![]() |