|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#362 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Dawed
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 41
Skille: Fish:55
Poziom mag.: 45
|
![]() PK na lvl mniejszych niz 50 ( tak miejwięcej ) odnosi się tylko do wand-wand-wand-wand-wand-sd (ew. energy wave) -.- knightem jest innaczej ;oo!?!
melee-melee-melee-melee-exori (ew. explo or something jak nie masz pacc) 2 to że zaatakował mnie 70 lvl ek i mu uciekłem (dla porównania mam 41 ms), a wpadł taki pk 71 ms leje mnie z wanda ja exura gran uciekam kawałek nagle nie było ludzi on UE + SD słynny napis "You are dead." i na tym sie skończyła moja przygoda z tym sorcem -.-... btw. jaka jest możliwość zrobienie combo knightem bez trapa ;o?!? Może mu podejść i walnąć z melee i potem gfb/explo/hmm i coś więcej? To jakieś bendzie 160 hp(?) w każdym bądź razie z melee wejdzie max 70 -.-" Next. BoH + Time Ring + Strong Haste = Cya knight! Next. Knight nie przyspieszy bicia skilli, za to sorc przyspieszy bicie mlvl łykając MF'y Next. Wy myślicie że pkowanie na wysokim lvlu sorcem to jest tak ; ue-sd-ue-sd ? ; d Jakoś mi się wydaje że najlepiej sie trzymać dobrej zasady bicia aż do red hp. Knight pomyśli, a co bende UH wastował jak sorc mnie bije słabo ? Uhać sie moge na mniejszym hp, wtedy knight ulega dezoritenacji dostaje combo gdy ma już mało hp (ue + sd). Gadałem z wieloma osobami na dużych lvlach.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja podczas skillowania nie moglem afkowac dluzej niz 50-60 sek bo za szybko zabijalem slimy. Do tego skillowalem w takim miejscu, ze przez ponad 2 tygodnie nikogo tam nie widzialem, do tego nie daloby sie tam postawic elementali a nawet gdyby sie dalo to stalem na drabinie. Wogole bawi mnie rzucanie sloganami typu " da sie zabic 60 EK 30 ED ", wystarczy miec odrobine znajomosci gry albo inteligencji zeby wpasc na to, ze mozliwosc zabicia innego gracza nie zalezy od tego jaka klasa gra a od tego, gdzie bedziemy chcieli z nim walczyc, czym, czy potrafimy wykorzystac to co mamy, czy na pomoc przybiegna jego znajomi, czy nie schowa sie za rogiem tak ze nie bedzie mozna go trafic z SD i wielu innych rzeczy ...
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 16-04-2007 o 21:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | ||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Dawed Zgadzam się z tobą w 100%. Pisz więcej postów w tym dziale bo się znasz i wiesz o co chodzi. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
#365 | ||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mozliwosci w ktorych 30 ED jest w stanie zabic 60EK nie bedacego afk ( bo gracza afkujacego odpowiednio dlugo jest sie w stanie zabic czymkolwiek co moze atakowac ): -wcisniecie go w jedno z kilku ( moze kilkunastu ) miejsc w ktore nikt normalny by sie nie wkrecil ( patrz: filmik z ancient templa ) -trap z kolegami -wcisniecie go w takie miejsce, w ktorym bedzie atakowany przez cos silnego a jednoczesnie nie bedzie mogl przejsc obok druida ( co w zasadzie oznacza, ze druid po ewentualnej smierci knighta tez padnie, ale fraga moze zebrac ). nawet nie wiem czy mozliwe jest znalezienie takiego miejsca .. 60 EK zabic nie da sie: -fire elementalami ( jest od nich szybszy, latwo moze je zabic, latwo moze je zmusic zeby strzelaly w poblize druida, moze skryc sie za sciana, moze wejsc na wyzszy/ nizszy poziom i wiele innych mozliwosci .. - o zabiciu w konwencjonalny sposob nawet nie ma co marzyc ..
![]() |
![]() |
#366 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nikt nie podważy mojej tezy że skillującego knighta można zabić jak ciotę summonami i nawet 1 raz się nie uleczy. Z moich znajomych wszyscy skillują afk i na bocie a nie są to bynajmniej 8 lvle. Ostatnio edytowany przez avenmanti - 16-04-2007 o 23:00. |
||
![]() |
![]() |
#367 | |
eX Moderator
![]() |
![]() No to ci napisalem, ze jesli skillujacy knight moze pasc od 8 levelowego druida niezaleznie od swojego levelu jesli np pojdzie do kibla na 15 min. Jesli nie pojdzie - gowno mu zrobisz, wiec taki przyklad nie przesadza o niczym.
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 16-04-2007 o 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez avenmanti - 16-04-2007 o 23:07. |
|||
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
|
![]() przetrenowalem jakies 600 godizn i jeszcze zaden 30 ed mnie nie zabil. Nawet nie pamietam sytuacji kiedy mnei ktos atakowal/rozwalil train spota. Takie rzeczy sie dzieja tylko na facc arena
![]()
![]() |
#370 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
moj knight ma skille 79/74/76/82
![]() |
![]() |
#371 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
Knightem mozesz lajtowo zajebac w paladyna 130 z d lanca na 85 ![]() @avenmanti Wiem ze ma wyzsza srednia ale huja to mu daje skoro ryc przyjebie dragowi z ave/arcana/sca za 250-300 jak ladnie wejdzie, widzialem jak klepali na 4 hity dragi^.- I dotego rycek jebany sie wyexurkuje za 100 a palek przewaznie vituje sie gdy ma polowe hp... Pozatym mowilem tu o lvlach 50-60-70 gdy podalem przyklad z expieniem a na dragach latwiej pasc niz na pohu gdzie masz pz i mniejsza mozliwosc spotkania 120-140 msa/ed ktory z nudow zacznie w ciebie sd cisnac ![]() ![]() Sorc na Malaga Hell ma 88k/h na 90 a 114 lvl 120~~ i bardzo ale to bardzo malą możliwosc spotkania kogos na takich serwerach jak aurea, selena, thoria czy pandoria ![]() Chcesz to przedstawie cie 120 rpkowi ktoremu sie nie zwracaja dragi z bolt+hmm-.- a 150 pokaze ci ze klepanie warlo paladynem daje ostro po dupie, gdy rycek na nich ma + Moge tez przedstawic ryca ktoremu sie zwraca na dragach od 110 lvla uzywajac hmm-.- A co ma skillowac na hydrze zeby nie byl gowniany?^.- 30 sorc nie zabije rycka na combo z 2x fe+sd wychodzi max 500~~ przy czym rycek ma drugie tyle i przyklad tez jest abstrakcyjny bo watpie czy 60+ rycek nie ma wlaczonego battle list alarm lub auto uha...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 17-04-2007 o 09:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, jak czytam niektorych argumenty o wyzszosci jednej psotaci nad druga to mi sie plakac chce.
Stwierdzenie "skilujacego knighta" powinno zostac zastapione przez "afkujacego nooba" Jezeli Twoi kumple na pvp swecie (na innych chyba ich 30 ed nei zabije) trenuja na slimach to znaczy ze SA NOOBAMI. Ja jak trenuje to jest 1 druid i 1-4 knightow. Wystarczy zeby jeden nie byl afk i juz nikt nikogo nie zabije. Pozatym, na pacc arena sa takie wygwizdziejewa ze nikt nie chodzi tam. ja od 70 w axe skiluje w jednym miejscu i mam teraz 92 skila. Moze 3 osoby mnie odwiedzili w tym czasie. CO do dawania autologa. Hmm, nie jestem specjalista od botow, ale wydaje mi sie ze podczas skilowania ma sie znak walki i loga dac nie mozna. X log z pk na plecach? ![]() I jeszcze jedna sprawa. gwarantuje ze latwiej znalesc 60 ed/ms akfujacego podczas robienia run niz afkujacego knighta. Pewnie zaraz ktos wysunie argument ze druid i mag wcale nie afkuja bo nie potrzebuja robic run, ale nie wszyscy 99% swojego czasu w tibi speedzaja na klepaniu stworow. czasem sie odpala ta gre na godiznkie-dwie i nie warto isc na hunta.
![]() |
#373 | |||||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez avenmanti - 17-04-2007 o 09:26. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Knight wcale nie jest taką złą profesją....poprostu widze że wam sie skillować niechce.
Kiedyś grając na pvp 42 knightem zabilem 46 druida(na poh) gonil mnie az do temple i troszke za mna pobiegl wyskoczyl gs ja zwialem a druida gs zabil. ja mialem szczescie ze mialem duzo hp ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
eX Moderator
![]() |
![]() zrozum pajacu, ze on pisze o czym innym.
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wogole pajace zrozumcie ze wszystkie sensowne argumenty o wyzszosci jednej profesji nad druga zostaly podane w 3-4 tygodnie po ostatnim updacie. Potem kazdy kolejny awanturnik piszacy o uposledzeniu knighta poprostu chce wrzucic troche gowna w wentylator i zobaczyc kogo ochlapie.
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Zgierz
Imię: Szkolny'Uczen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Collectors of Deaths
Świat: Candia
Poziom: 103
Skille: 91/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Guardy świetnie się bronią przed melee to nie ma co porównywać knighta z pallem
![]()
![]() |
#378 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Cytuj:
![]() pallem doskillujesz do 60 a reszta sama sie wbije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Guest
|
![]() Panowie myślę że nie ma co się awanturować bo to tylko gra.
Tak jak kilka moich poprzedników powiedziało że każdy gra tym kim chce. Jeszcze troche i będziemy się lali o to w TIBI ![]() ![]() Pozdro All ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Zgierz
Imię: Szkolny'Uczen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Collectors of Deaths
Świat: Candia
Poziom: 103
Skille: 91/89