![]() |
#361 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Macio ziomalek
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 19
Skille: -/19
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez quarer - 01-04-2007 o 21:26. |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
|
![]() Beznadzieja. Na początek proponuje miecze & topory, a dopiero potem, jak się wyrobisz, to możesz realizować ambitniejsze projekty.
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Proporcje leżą i kwiczą. Zacznij od mieczy, są najłatwiejsze.
|
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]()
#365 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kontynuując moją serię pt. "Bojowe Narzędzia Ogrodzicze", narysowałem łopatę. Enjoy!
![]()
![]() |
#366 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Się dobrała nupaśna zwierzyna do tematu i od razu jeden wielki syf ;<
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Ossso Ciii Chozzzzi? (O co ci chodzi?) ![]() @edit Pracy włożyłem barrrrdzo mało. Ale jest przynajmniej oryginalne ![]()
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 02-04-2007 o 12:40. |
![]() |
![]() |
#368 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Gdybym nie był zajety to bym coś zrobił, bo sam syf ostatnio jest tu pokazywany ;p
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Drengir Rook Stayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Ten staff z tibii... cienko (dosłownie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Delete: świetny jesteś, nie no poprostu nazwał bym cię debilem ale mam jeszcze tą kulturę, besztasz a sam nic nie umiesz i robisz jeden wielki shit człowieku poprostu przestań innych komentować tak ostro, przynajmniej dokształć się a ty lepsze prace od swoich krytykujesz znalazł się znawca -.-"
#371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @Up: Przytoczyłbym ci pewne powiedzenie o krytyku filmowym, ale wszyscy wiemy o co chodzi. Dopóki krytyka (nie bluzgi) jest konstruktywna, to kogo obchodzi kto ile umie.
@Delete: O ile widły były takie sobie, to łopata naprawdę cieniutka. Jest całkowicie płaska, popatrz sobie jak jest oświetlona łopata na zdjęciu i się wzoruj. |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom. jego łopata do najlepszych nie należy i powinna być w szopie, nie w zbrojowni
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]()
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobry... topór? na pewno topór? ok, topór. Kuraj- edytuj pierwszy post na stronie- zamieśćiłem zacienioną wersje...
|
![]() |
![]() |
#375 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A teraz moje gówienka ;p z góry mówie ze nigdy wczesniej nie robilem takiego typu picarta. (sorry ze miecz ale topora za pierwszym razem wolalem nie robic ![]() z konturami \/ ![]() bez konturów \/ ![]() mówicie co zle to moze zrobie jakies inne ![]() i prosze o krytyke a nie o dyskryminacje
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 03-04-2007 o 12:54. |
|
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ostrze MOŻE mogłoby być, ale ta rękojeść jest totalnie zrąbana.
Za duża, źle pocieniowana.. A, i czemu ten miecz wisi na skos? W sumie to chyba jest o wiele za duży ;D Proporcje złe. PS. po co ta wersja bez konturów? Ochyda ![]()
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
|
![]() @Ganci
dorzuce jeszcze swoje ,, 3 grosze,, do opinii Virusmaxi'ego : mianiowicie...nie pasuje mi kolorystyka miecza...jakos tak dziwnie dobrana... zrob w podstawowym kolorze mieczy(szary/srebrny) to ostrze...powinno ladniej wygladac...i jeszcze jedna rzecz...ta ,,kreska,, na srodku ostrza jest o wiele za gruba ![]() Pozdrawiam
#378 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Ostatni raz wkładam w pixelart tyle ditheru.
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Wiem że się nie znam i nie zrobię lepszego ale.. To ostrze wygląda jakby było z kamienia...
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiec mam wielka prosbe -
Czy móglby ktos do tego : ![]() dorobic rekojesc (nie ukrywam ze próbowalem zrobic nowa i nie wychodzily nawet takie którymi móglbym sie podetrzec XD ) i obrócic o 30 stopni. (zeby zwisalo w dowolnie która strone ostrzem) Poprostu do takiej roboty mam tylko painta a tam mozna najmniej o 90 stopni. z góry thx za wysilek