![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Muhahah mam niebieskiego i epickiego mounta z brewfestu
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Ziemniax - 11-10-2007 o 20:02. |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Tutaj jak wygląda zakup ramów ![]() A tu jak wygląda niebieski mount (na mnie) i epicki w plecaku ![]() ![]() (wiem wiem, nie wiadomo jakim cudem na dwóch ssach mam tylko 10g a mam mounta za 100g. Otóż mam na tym serverze maina 70 paladyna i tylko wysłałem sobie pieniądze ![]() A 16 lat mam już w grudniu! xP @up: Jakiego addonu czy co to jest, używasz? Te pozmieniane okienka z imionami i tak dalej... bardzo fajnie wygląda ![]() Edit: Ok już znalazłem xD Dla innych ciekawskich jest to X-Perl Ostatnio edytowany przez Vrael - 12-10-2007 o 00:47. |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Up
Mount na tobie czy ty na nim fajnie wyglądasz? BTW: Jak rozróżnić priva od oficjalnego po skrinach, oprócz nicków? Po interfejsie? |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
|
![]() @.Matrik.: Na mnie (czyt. equipped) xD
|
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nie jezeli nick nie jest podany i jest ukryty a interfejs jest inny nie oznacza to ze jest odazu nieorginalny server. Moze to byc akurat taki addon. Wiec nie wyciagaj pochopnych wnioskow
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#370 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Chloptasiu rozwaliłeś mnie z tym t6 buhahahaha... Na globalu jeśli mi wiadomo narazie mają 2 lub 3 osoby... Nie no jesteś śmieszny, że szkoda gadać ale się uśmiałem... 7 miesięcy gra i ma t6... buhahahaha... Człowieku jakbyś ty zobaczył chociaż bossa z którego dropi t6 to byś deadnał... LoL t6... A to ci dobre buhahahaha... //EDIT Daj jakiegoś screena i nicka zamaż jak sie tak boisz ale napisz na czacie nie wiem żeby wiadomo że to ty... Nasz Ty PrO ![]() Ostatnio edytowany przez Danieloss - 14-10-2007 o 21:56. |
|
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wybadaj realm Maghteridon, a tam guildie Nihilum. Się zdziwisz ilu ludzi ma t6. (Tylko mówię, że jesteś w błędzie myśląc, że 2-3 osoby mają. W rzeczywistości jest to kilkadziesiąt lub kilkaset.)
|
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tamta wiara to moi idole w WoW'a ( tylko pod wzgeldem eq) Bo nie chcialbym spedzic tak jak oni 30h/dobe przed kompem ( tak tak 30
![]()
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Wybrałem się do empiku, już taki szczęśliwy, że kupie WoWa a tu co? Nie na. Śmiech na sali ;/
Ktoś wie gdzie w Gdańsku mogę zakupić grę?
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#374 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() dziwne ze sami twierdza ze graja znacznie mniej, a intensywnie tylko wtedy gdy rozpracowuja nowy content ;p
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Gra jest bardzo Fajna ^^...
Ja będę używał "Pre-paid" ... W saturnie[warszawa|arkadia] mozna kupic "WoW"+1 dodatek za 120 zł... ps:wie ktos o co chodzi z piaskiem za miastem elfów?? [tam gdzie jest ancient protektor]
![]() |
#378 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit Media na grunwaldzkiej
DO WSZYSTKICH NIE FANÓW!!! REZYGNUJĘ Z FORUM I BĘDĘ TYLKO W JEDNYM TEMACIE PISAŁ!!! TO NIE ŻART!!! Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 16-10-2007 o 10:50. |
|
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() W Bielsku już od 2 miesięcy próbuję kupić pre-paida i ciągle nie ma. Ani w media ani w empiku. Nawet podstawowej wersji nie ma, tylko dodatek jak już. A GW to na 3 półkach i LotRO też. :/
|
![]() |
![]() |
#380 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |