![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cycu Rookslayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 20/25
![]() |
![]() @up
Nie udawaj teraz arcy mądrego bo w innym temacie o Spike Swordzie robiłeś z siebie idiote wklejając niby to rozmowe z przed 3 lat wiec wątpię żeby ktoś Cię teraz posłuchał , jak już to pisz troszkę łatwiej do zrozumienia , użyj czasem kropki czy przecinka. Zapewniam Cię że wtedy ktoś rozpatrzy Twoje propozycje ![]()
|
![]() |
#362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 39
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
zaluje ze tacy ludzie jak Pan Klocek juz sie w tym temacie nie udzielaja... teraz dla osob ktore chca zamiescic tutaj jakis post z "waznymi" informacjami -.- - legenda o minosie na skale zostala obalona prez Pana Klocka ktory zabil go golymi rekami z 50 fista ( dziwny axe na zdjeciu to fake sam sie przyznal) -na wyspe ze SS nie da sie dostac... a nawet gdyby spike otaczaja kamienie po ktorych nie da sie przejsc ! (po co komu na wyspe jak spike z niej znika?) -Spike sword sie NIE teleportuje tylko ZNIKA co zostalo stwierdzone poprzez skrypty -maze of fury to pic na wode fotomonatrz !! ktos inteligentny kiedys poprzez uzycie bota sprawdzil co znajduje sie pod ta zasypana dziura...i wiecie co tam bylo ?! NIC .... tak to narazie bd na tyle... teraz do inteligentnych ktorzy jeszcze sie udzielaja w tym temacie... -czy ktos moglby potwierdzic znikniecie ghoula? albo pokazac screena...? posiadam 26 rookstayera na Elysi nick Habian Sill najlepiej pisac do mnie na priv nr gg :9356553 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2008
Stan: Niegrający
Świat: Nerana
|
![]() Sprawdzałem to z ghoulem. Nie działa. Ten gostek co to pisał jest zbanowany. ;]
Ostatnio edytowany przez Toperz - 17-06-2008 o 14:38. Powód: złe słowo ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
|
![]() milo wiedziec
![]() ![]() ktos wie moze jak sciagnac ten program do sprawdzania skryptow? bo moze trzeba by bylo 3 hexa poszukac ;P? mysle ze jakbysmy szukali przez dluzszy okres czasu to moze bysmy znalezli cos ? tylko trzeba bylo by znalezc bardzo zaanagzowanych ludzi w to bo tak jak ktos juz powiedzial tych skryptow jest w........ Ostatnio edytowany przez Madziaq - 17-06-2008 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No ale co ze screenem (dawał ktoś linka na tym forum , kilka stron wstecz) na którym widać postać Qwerty (podobno szanowaną i wogule
![]() ![]() ![]()
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm no wlasnie bo mi te linki nie dzialaly ;/
coz czekamy z Rookslayerem na jakies info ;P widze ze temat troche przygasl... go go Rooskteyerzy...no nadal mamy zagadke do rozwiazania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
One jakiś czas temu jeszcze działały ![]() ![]()
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Nie jestem w temacie, mimo tego chciałbym po prostu powiedzieć, że szukajcie w sposób uczciwy. CipSoft nie zrobił niewykonalnych zagadek. Coś o tym wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Ja nawet za to się nie biore , ponieważ nie mam o tym pojęcia oraz nie używam botów itp pozwalających na "przezwyciężenie gry" ![]() ![]()
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2x up
ja bym chyba nawet dobrze z takiego bota nie potrafila korzystac ;P hmmm a teraz przedstawiam moja teorie ![]() 1 hex to jakisnia z poisonami 2 hex to rotwormy 3 hex to moze byc poison cave gdyz tam sa i poisony i rotwormy... ale wiemy ze nasz trojpunkt to rownie dobrze moglby byc czworpunkt...wiec mozliwosc iz istnieje 4 punkt jest spora... jego przypuszczalne miejsce to podziemia z bugami pod al dee dlaczego? zasada ![]() a=p b=r c= p+r ![]() a w poison cave sa rowniez raty i bugi... a al dee to jedyne miesjce gdzie wystepuja one razem ;P co widziszmy gdy idziemy na bugi ?! oO czyz to nie sa podziemia ze szkieletami za spearmanem i slynne groby z filmiku o Shadow Rexie? xD zwykly przypadek czy...? moze ktos kto projektowal ots'a na ktorym gral Rex mial troche oleju w glwoie ;]? Ostatnio edytowany przez Madziaq - 18-06-2008 o 09:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Nie wiem tylko dlaczego na siłe chcecie z tych pktów zrobić figurę geometryczną ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Imię: Nitro Evill
Świat: Elysia Br0
|
![]() Cytuj:
Pamiętajcie o wypowiedzi knightmara "Ta odpowiedź leży pod waszym nosem..." Więc na co wam jakieś p=e r=p p=r r=e ? "Szukajcie a znajdziecie"
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Blondynka
|
![]() To byla ironia...
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9
Świat: Titania
|
![]() Nie było mnie kilka dni i nic nie wiem, nawet po przeczytaniu. xD
Trójkąt, owszem, może być. Czworokąt też, jak już ktoś powiedział. Pięciokąt lub sześciokąt w takim razie również. Może i ośmiokąt? Jak dalej będziemy akurat w ten sposób kombinować, to nam w pewnym momencie graniastosłup wyjdzie. =.=' A chyba nie chcecie tu figur przestrzennych, nie? (; Bo i tak to niemożliwe. Więc inne figury może narazie zostawmy w spokoju. A tak wogóle, to ciekawa ta teoria z rotwormami i posionami.. Trzeba sprawdzić.. ;p
![]() |
![]() |
#377 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Imię: Nitro Evill
Świat: Elysia Br0
|
![]() Cytuj:
Zgadzając się z Sylthią to była ironia... Co do tematu właśnie staram się opracować proste wyjście z sytuacji.... A i jeszcze jedno...? Pamiętacie napewno wywiad z Master Slayere'm zadziwił mnie screen shot na którym jest na wysepce z SoF może ktoś coś wie?
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Wiem tylko że był to test server wiec za wiele możliwości mu to nie dało ![]()
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
|
![]() @2xup
To był Test serwer, a dostał się on dzieki GM (może dzieki CM) po przez teleportowanie go tam. @Topic Większość osób tu pisząca (tzn. ta część która chce rozwikłać "zagadke") skupia się na trójkącie i obliczeniach... Tylko powiedzcie mi jedno... W którym queście Cipsoft stosował jakieś "teorie" matematyczne (patrz "metoda trójkąta" napisana w tym temacie =d) ? Może powinniśmy się skupić na wogóle czymś innym? Tylko na czym...? Pozdrawiam
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() Ostatnio edytowany przez RookeR - 19-06-2008 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyy z anglika dobra nie jestem czy ktos moglby mi przetlumaczyc to zdanie ;/?
poza tym widze ze ktos tu sie zainteresowal moja teoria..;/ odp na pyatnie... nie nie moge jej sprwdzic poniewaz byloby ciezko w pojedynke ;// czy ktos moglby mi pomoc;/? albo sprawdzic za mnie ? |
![]() |
![]() |