![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 51
|
![]() Oki. Znowu tłumacze poraz 2
![]() Jeżeli stronka ww wygląda jak tibia.com a w adresie strony tej u gury gdzie wpisujesz stronke np. www.wp.pl. I tak bedzie inny adres jak tibia.com to nie loguj sie. @moje up jak wspominałem nie logaj sie na żadnej black lisćie i na niczym innym, jakie podają ci adresy z tibi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik forum
|
![]() Konto zostalo zdezaktywowane na 5 minut, prosze czekac
juz czekam od wczoraj godziny 19 ;/ co jest? czy to wina ze zapisalem sie do tej gildi www.fenixguild.go.pl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Używajcie klawiatury ekranowej do logowania się do gry.
@up: Tak. Ostatnio edytowany przez Gromexorek - 26-10-2006 o 07:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: -/-
Poziom mag.: 41
|
![]() heh... też kiedyś dałem się nabrać ale kiedy to było... poszło 2k i trochę w itemach (nie wiecej jak 1.5k)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Guest
|
![]() Okradziono mnie z kata
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez pest - 28-10-2006 o 20:33. |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Dofis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Dragons
Świat: Honera
Skille: 67/44
Poziom mag.: 12
|
![]() Zgodnie z tematem ja też zostałem shackowany
![]() W jaki sposób? Ano jak zwykle przez propozycje przyłączenia się do nie istniejącej gildi. Moja postac która została shackowana to Hesor. Nick Hackera: Svex Kades lvl 11 ![]() Cała rzecz działa się na świecie Dolera. Radze Uważać na tego Pana bo ma on wiele postaci na różnych światach! Pisze tego posta w oczekiwaniu na nowy password. Na szczęście hacker nie zdążył zmienić e-mailu. Jak dostane nowe passy do zedytuje posta i opisze jakie poniosłem straty w związku z tym hackiem. Pozdrawiam i radze uważać na tego pana! @edit Czy mógłby ktoś podać mi jakiś dobry skaner który wyszuka tylko keyloggery? Popularne antywiry jak Mks czy Panda przepuszczają większość Keyloggerów ponieważ są nastawione na szukanie trojanów/robaków a nie keyloggerów. Z góry dziękuje. @edit2 Zgodnie z obietnicą opisze straty: Nie straciłem lvl, nie straciłem skillów, ale straciłem wszystkie przedmioty! Wszystko! Nawet puste parcele do bloczenia potworków! Wszystko co miałem w depo poszło do innego (nieznanego mi) właściciela!!! Ostatnio edytowany przez yashima - 28-10-2006 o 16:17. Powód: Straty |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Guest
|
![]() Mam do Was pytanie: Jka napisać do GM-a, a później jak odzyskać posatcie!!!!! Proszę szybko odpowiedzcie.
|
![]() |
![]() |
#369 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja wiem dlaczego. Tak hacneli mi pierwszą postac na 27 lvl. Też się nabrałem. O tej postaci możesz juz zapomnieć. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]() hmm nie wiem jak napisac do Gm-a xD
|
![]() |
![]() |
#371 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Dofis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Dragons
Świat: Honera
Skille: 67/44
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
i odzyskałem postać choć całkowicie wyczyszczoną z eq, pieniędzy i itemków ![]() @edit Czy jest jakaś szansa na odzyskanie itemków? Czy bazy Serverów zawierają informacje o wcześniejszym stanie depo? Czy po napisaniu do Gm/Udowodnieniu Hacka można odzyskać stracone itemy/gp? I czy można sprawdzić do kogo wysłano ostatnio parcel i z jaką zawartością? I jeszcze czy Gm może ukarać postać która rozprowadza linki do Hackerskich stron Gildi? Ostatnio edytowany przez yashima - 29-10-2006 o 16:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shara Zades
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 18
Skille: 47/42
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ja zostałam beszczelnie shakowana tydzień temu. Nadal gram tą samą postacią odbudowywuje ją. Niestety staciłam dobre rzeczy, ale nie mam zamiaru przesto nie grać.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM WSZYSTKICH |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wilaulis Zedran
Profesja: Sorcerer
Świat: celesta
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
![]() |
![]() Dziś się to stało
![]() ![]() ![]() straciłem: Noble armor, crown helmet, plate legs, guardian shield, bright sword i inne rzeczy wrte w sumie ok. 5k. Zawsze omijałem ten temat uważając go za nudy, nie warty posta. Zmnieniłem zdanie i co ważne, skończyłem z TIBIA w niezbyt miły sposób
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Anti keylogger elite, ale zwykły ad-avare powinien wystarczeć.
![]() |
#376 |
Guest
|
![]() Polecam wam raz w tygodniu skanować komputer Ad-Aware SE Personal...
Pamiętać by przed skanowaniem zaktalizować program ![]() Wersja personal jest darmowa :-) Ja niemam problemu z straconymi postaciami bo niegram w ten shit... Szkoda że połowa z was niewie coto haker :-) Haker niejest wcale negatywny!! Obrażącie HAKERÓW :-) Poczytajcie o hakerstwie (znajomości komputera) to się obronicie przed spyware Haker (ang. hacker) – osoba o bardzo dużych, praktycznych umiejętnościach informatycznych (lub elektronicznych) która identyfikuje się ze społecznością hakerską. Hakerzy odznaczają się bardzo dobrą orientacją w Internecie, znajomością wielu języków programowania, a także świetną znajomością systemów operacyjnych, m.in. z rodziny Unix (GNU/Linux, BSD itp.). |
![]() |
![]() |
#377 |
Guest
|
![]() ZHACKOWALI MI KNIGHTA NA 21 LEV ALE GO DZYSKALEM STRACILEM 100 PLATINUM I ZBROJE A TO SA LUDZIE KTOZI MNIE ZHACKOWALI http://www.tibia.com.communiity.subt...phalanx+eroica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Dzis Sie Normalnie Tak Wnerwilem Bo Mnie Hackneli
Skille I Lvle Mam Takie Same Ale Stracilem Kase Armory Legsy I Rozczki Jakie Mialem To By Wyszlo Z Jakies Ponad 15k Bo Stracilem Wand Of Cosmic Energy/plague Plate/scale Armor Plate Legsy I Z Ponad 5k Na Szczescie Mam Ardes(nie Ip Tylko Prawdziwy) Tej Pizdy Co Mnie Hacknela(jak Ktos Chce To Moge Wyslac Mu Na Pw) EDIT/ mati150791 ONI TEZ MNIE ZCHACKOWALI WSZYSCY WYSLIJMY IMN REPORTA NAJPIERW TAM KTOS PROPONOWAL WEJSCIE DO GILLDI NO A POTEM ZJEBALI MI POSTAC Ostatnio edytowany przez tibia-fan - 06-11-2006 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
|
![]() Niewiem jak to nazwać ale nie moge wejsc an żadną postać na swoim koncie oprucz jednej. Jeśli wiecie oco może chodzic to prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Wejherowo
Imię: Maderi
Świat: Nebula
Poziom: 20
Skille: 46/43
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Mnie z hakowali jak byłem Newbie , we szlem na strone www.tibiaguild.uk ;/
Niewchodzic na zadne strony |
![]() |
![]() |
![]() |
Kendzor |
Ta wiadomość została usunięta przez emilok.
|